2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


selam herkese.hatırladım canım seni.ben progestan günde 3 defa içiyorum.ayrıca haftada bir günde iğne vurduruyorum.kanamam şükür fazla yok.günde 10 yada 15 damla var ama.az önce kontrolden geldim.doktor çok iyi azalmış kanama bölgen dedi.sanırım kız çünkü kızlar inatçı ve güçlü olurlar dedi.benim bebek kız sanıyorum.yalnız dışarıdan bakışta sağlığı iyi.2 li testin sonucunu bekliyoruz inşallah iyi çıkar oda.sağol canım duların için.heepinize teşekkürler.
 
merhaba kızlar ben aralık annesiyim ama sizlerin konuşmalarınıza takıldım biraz eski günlerim geldi aklıma hiç bişeyi kafanıza takmayın zaman çok çabuk geçiyor
 

canım benim.düştü diye üzülme hiç.doktorum söyledi bana düşüklerin sebebi genetik bozukluktan kaynaklanırmış.sakat dünyaya gelmektense bebek düşermiş.buda hem onun hemde anne için gelecekte iyi bir habermiş.bende 2 li testin sonucunu bekliyorum.bakalım daha sonumuz belli değil.sarıböcük ve beatrise inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişleriniz olur.öpüyorum sizleri.
 
Enelcim iyi olmana çok sevindim benzer bir durum bende de var bana iyi bir örnek oldun motivasyon açısından a.s.
 
ARKADAŞLAR SANIRIM SİZİN LEKENMELERİNİZ GEÇMEMİŞ.BENDE AYNI DURUMU YAŞADIM AMA ŞÜKÜR GEÇTİ.BEN PROGESTANI GÜNDE 6 KEZ KULLANDIM VE RAHMİME KOYDUM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEDİ.HALADA DEVAM EDİYORUM SANIRIM 3 AY SONUNA KADAR DA KULLANACAKMIŞIM.SAKIN LEKELENMELERİ KAFANIZA ÇOK TAKMAYIN 9 AY BOYUNCA GEBELİĞİNİ BÖYLE GEÇİRENLERİ DUYDUM.:teselli::teselli:
 
güzel hamişler ben sonuçlarımı aldım çok şükür bir sorun yok güzel dedi sonuçlar için.ama tekrar ult.almadı gerek görmedi sanırım 1 ay sonra 3 lü test için çağırdı...darısı sizlerin başıan sizlerinde hayırlı haberlerinizi bekliycez.....
 
Ay ne kadar şanslısın yaaaa sürekli bakabiliyosun bebişine...
Bizde acaba iyi mi diye kontrolü bekleyip duruyoruz.senağlama

ah canım ah annelık işte ıllakı kafaya takacak işey buluyosun ben bebişimin küçük olmasına taktım sankı daha mınıcık gıbı gercı eskı ultrason ama işte annelık duygularım şimdiden kabardı heralde bır daha bakmıyacagım her zaman kafaya takacak bişey buluyorum :):) :bbo:
 

canım hayırlı olsun ne güzel hep böyle güzel haberlerle gecsın hamişligin ınsaallah darısı ıkılı test için gün sayanlara :teytey: :1hug:
 

Gözünaydın canım. İçin rahatlamış ne güzel. Allah sağlıklı evlatlar versin herkese.
 
ne kadar sanslisiniz arkadaslar..
ben burda ikili test yapiyorlarmi onu bile bilmiyorum..
haftaya randevum var danisicam..
ama icim icimi yemiyor degil
 
gozunaydıııııııııın
darisi basimiza insallah iyi sonuclarin :Saruboceq:
 
gözünaydın ayshincecim inşallah bizlerde sonucu böyle güzel alırız.
benim karnımmı kasıklarımmı hafif bir sancı var kızlar..neden olmuş olabilirki?
 
canımsın.ne merak edersen sor canım.ben bu durumu en zor atlatanlardan biriyim.allah kimseye yaşatmasın.amin.

sen progestanı vaginal mi aldın canım?bir de nasıldı kanaman ben de kan ilk defa oldu normalde çamur gibi akıntı oluyor açık kahverengi ama öyle çok yoğun değil!progestanı ağızdan 8 saatte bir alıyorum.:uhm:
 
gözünaydın ayshincecim inşallah bizlerde sonucu böyle güzel alırız.
benim karnımmı kasıklarımmı hafif bir sancı var kızlar..neden olmuş olabilirki?

canım anladığım kadarıyla 3, adet dönemindesin ondan dolayıdır.ben de de oldu birkaç gündür adet olcakmışım gibi ağrı dr. adet döneminde vücut tekrar adet olmaya konsantre olduğu için aynı reaksiyonu gösteriyor demişti.
 
gözünaydın ayshincecim inşallah bizlerde sonucu böyle güzel alırız.
benim karnımmı kasıklarımmı hafif bir sancı var kızlar..neden olmuş olabilirki?

canim, rahim bu haftalarda yukari dogru genisledigi icin rahim kaslari gerildigi icin agri yapiyormus , bendede oluyor telaslanacak birsey yok canima.s.
 

bende yeni okudum linki buraya kopyalicaktim.. benden hizli davrandin kaydirigubbakcemile5
meleklerimizin dünyasi bambaska..
cok degisik bi bakis acisindan yazilmis.. cok hos bi yazi
.. a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…