2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


canım cook tesekkur ederım.ınan o kadar cok ıstıyorumkı bebek sahıbı olmayı.umarım allah bızede saglıklı bebısler verır..burdakı sanslı anne adylarınında bebıslerını saglıkla kucaklarına almayı nasıp eder ınsallahh:1hug:
 

Gözünüz aydın , bir şey sormak istiyorum, benim dr. um ikili testten hiç bahsetmedi, ilk bebeğimde de zaten böyle bir şey hiç duymamıştım, acaba mutlaka yapılmalı mıymış?
 
masaallah canım allahım hep böyle devam ettırsın ınsaallah Şeniz aglama krizleri banada giriyo bazı zaman hiçbirşeyden zevk alamıyorum gebelık depresyonuna erken yakalandım heralde aglamayayım dıyorum ama dayanamıyorum işte yaa offf birde kızlar hastanede her nöbetımde ultrasondan bakıyorum bebegıme dün baktıgımda hareket edıyodu sankı takla atıyor gıbıydı gercekttır degılmı kızlar halüsülasyon görmüyorum yanı :)
 
Son düzenleme:

Ay ne kadar şanslısın yaaaa sürekli bakabiliyosun bebişine...
Bizde acaba iyi mi diye kontrolü bekleyip duruyoruz.senağlama
 
Gözünüz aydın , bir şey sormak istiyorum, benim dr. um ikili testten hiç bahsetmedi, ilk bebeğimde de zaten böyle bir şey hiç duymamıştım, acaba mutlaka yapılmalı mıymış?

canım tarama testleri bunlar..ikili yaptırmasanda ense kalınlığına baktır..
zaten doktorun üçlü testi yapacaktır ikili yapmıyorsa..
bende bir önceki bebeğimde ikiliyi yaptırmamıştım
 
yaa ne guzelll bizim yerimizede gez olurmu a.s.
ben gecen cuma izin almistim evde dinlenmistim ama pazartesi isleri oyle bir biriktirmislerki cok sinir oldum buradaki insanlara hic halden anlamiyorlar hepsi erkek nolucakklava:kötükedihüso
 
günaydııııııın, arkadaşlar. hafta sonu geliyorda yaz tatilide bitiyor. 1 eylülde bizde başlıyoruz çalışmaya artık. ben haziranda yaptırmıştım micro enjeksiyon haziranın 3 haftasıda izinliydim okulu unutcam nerdeyse. tatilin bittiğini düşündükçe tuhaf oluyor insan.
 
Yaaaaaaaaa göbişler ne alemde ya benimki belli oluyo artik. Geçen gündeydim tabi kisir kek poğaça filan derken nasil yemişim anlatamam pantolonomun fermani pitt oldu anliyacağiniz arkadaşlarda birak açik kalsin yiğenimizi sikiştirma diye güldüler...HANİ BU DURUMADA SEVİNMİYO DEĞİLİM BEBİŞİM ARTIK KENDİNİ GÖSTERİYOOOOO YA SİZİNKİLER....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
 
umudum bizim seninle satımız aynı. benimde göbiş hafif çıkmaya başladı. acaba erkenmi çıkıyo diyordum demek normalmiş. pantolonların beli hafif sıkmaya başladı. sanırım beli lastikli pantolonlardan alıcaz artık.ama çok tatlı duruyo dimi.
 
Ben de çok ağliyorum ve eşime çok kötü davraniyorum

Şekerim,uzulme.Hamile kadin cok duygusal olur.Ben de oleim,bir sinirliim,bir guluyom,anlamiyom kendimi.Eşin anlaişli olsun sana karşi.Benim eşim hamilelik konusunda çok dergi okuyo,ve hamileler duygusal oldugunu biliyor.O yuzden fazla uzerime gelmiyor.Sen uzme kendinia.s.
 
Gunaydin hamiş şekerlera.s.
Gecen gun dr gittim.Bende gelecek aya kan testi istedi.Biri kangrubu biri bişey daha.Acaba o ikili test olabilirmi?
 
günaydın hamişler.....ben bu öğlen ikili test sonucunu almaya gidicem..bakalım ne diyecek dr.um....
 
Son düzenleme:
hadi bakalim canım iyidir insallah sonuclar :Saruboceq:


inşallah iyidir ense kalınlığı ölçümünde sorun yoktu...ama bugün ben bi garibim miğdem sorunlu yine....belkide biraz stres yaptım..hayırlısıyla bi gidip geleyim hayırlı haberlerle inşallah... :Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…