Gelinlik Modelleri 2009 Hüsniye Moda Gelinlik HARIKA MODELLER

bende bayılıyorum bunların gelinliklerine hatta gecen yaz cok yakın bi arkadasım onlara yaptırdı gelinligini süperdi gercekten ama bir okadarda pahalı oluyor arkadasım gecen yıl 3.000.tlye almıstı meselaki bu gecen yılın rakamı:)

bende şu kola dökümlü zincir zincir askılar varya onlardan yaptırmak istiyorum askılarımı yaa sizce güzelmi arkadaşlar ne dersiniz.

yine TL olarak iyiymis o, 1500euroya kesinlikle bu gelinlikleri bulamazsiniz, burda düsseldorf da magzalari var, kesin 2000eurodan asaga yoktur. 3000 euro biraz zor verilir ama beyendiysem mecbur alincak, bikere giyiyorum napiyim. hihoyyyt

bende şu kola dökümlü zincir zincir askılar varya onlardan yaptırmak istiyorum askılarımı yaa sizce güzelmi arkadaşlar ne dersiniz.

hafif balik etlisin sanirim? kollarinda hos durur, bende cok severim zincirli

aslında çok problemli değilim kilo konusunda ama estetik durur gibi geliyo ben seviyorum.
askılı olursa kesinlikle böyle düşünüyorum canım.

daha 1 hafta önce bizzat gidip görüştüm 2000 tl den başlıyo fiyatlar ama orda okadar güzel modeller var ki kendinizden geçiyosunuz resmen birde oradaki abla cidden çok cana yakın içtenlikle yardımcı oluyor ki buda çok önemli bence bana hayalini söle ana gelinliğini sölim misali :))

üst olarak güzel modeller war aralarında.. bende kola dökümlü yaptırıcam gelinliğmin askısını, düz bi askıdan çok daha şık duruo ya bencedee..
buarda kızlar gelinlik alrken zamanlama olarak kasımı tercih edin derim, yaz sezonu bittiği için güzel indirim yapıo ünlü markalar, modaewleriyerimseniben

euro olarak daha pahalidir.
TR den alicam sanirim, öyle bir durum olursa....

burdaki gelinliğin üst kısmı benimkiyle aynı etek kısmındaki fırfırlar arkada değil ön sağ taraftaydı çok beğenerek kullandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…