2009 Eylül Anneleri

merhaba hanımlar serdim ben iyice yemek oratlığı topla tamam hiç derin temizlik yapasım yok aman bıraktım gitti ufak ufak yaparım diyorum sıpalar herşeyi anlıyolar istedikleri gibi davranıyolar artık bizi kontrol ediyolar valla canı istediğinde oynuyo yiyo keyfi isterse uslu duruyo bazende bir azıyo tutabilene aşk olsun

bakıyorumda hemen yokluğum farkedılıyor....sumeyye ogluşun ıyımıs sevındımm...benımkıde ıyı vazgectım doktora goturmektenn...:44:arastırmadayım sımdı bakıcam hem yakın olsun ıstıyorum hem ssk gecsın off ne zor yaa..

dogru soyluyorsun canımm...ben buraya ilk girdiğimde aşağısı en az 7 kişi idi şimdi kala kaldık 2 3 4 kişi...

başka topiklere bakıyorumda ...oo ınsan kaynıyor...gel kız boykot edelımmm...azcıkk anlasınlar değerimizi...

Son düzenleme:
oyy kıyamam kız nasılda biliyorlar özlemeyi.. tabi kankasını özlemez mi ne güzel hep yanında bir arkadaşı var.. keşeke Bade ninde öyle olsaydı..

bu arada aylin nerdesin...
yap anacaim sende badeyeeee bir arkadas bir kardessssssss:)))))))))))

ayyyyyyyy kiyamam ozlemismi kuzenini buarada pasaninda iyilesmesine sevindimmmmmmm

aylinnnnnnnnnnnnnnnn duymamis olayim ne boykotuymus bakemmmmmmmmm
buralarda yanlizim zaten bide topikde yanliz birakinnnnnnnnn olurmuuuu oyle seyyyyyyyyyyy

nazancim bende saldim cayira mevlam kayira diyenlerdenim cok yorgunum artikkkkkkkkkk

selam güzel hatunlar.. bugünün sayfasınıda ben açayım kimsecikler gelmemiş hala... yoksa ayline uyup boykot mu ediyonuz bakim...

canlarımm ben bu yürekle boykot moykot yapamam...sızlerı cook sevıyorumm...sabah kotu basladık...aksaray bolgemızde bı veznedar arkadasımız..beyın kanaması gecırmıs...henuz 27 yasında ALLAH şifasını versın..yardım topluyorlardı..bendede fazla yok 10 tl verdımm...keske daha cok olsa daha coom versem...bu konularda cok hassasım ne bilim...

ayy canım bizde seni çok seviyoruz sakın haa gitme bir yerlere..
ayy yazık allah acil şifa versin anasna babasına bağışlasın..çok üzüzlüyor insan heleki şu günlerde her haberlei açtığımda içim acıyor ama elden yardımdan başka birşey gelmiyor..inşallah oda yerine ulaşır..

Selam Kızlar,
Ben 2010 Eylül annesiyim Kızım 27 Eylül de doğdu size bazı sorularım olacak;
Ben geceleri emziriyorum,gündüz kahvaltısı öğlen yemeği ara öğünlerinde problem yok çok şükür ama gece çok kalkıyo ve sadece anne sütüyle susturabiliyorum dün inek sütü denedim içmiyor.
Gece yatarken muhallebi yapıyoruz ama inek sütü neden içmiyor anlamadım sütü muhallebi yapınca yiyor da neden içmiyor.
Emziren anneler gece nasıl besliyodunuz fikir verir misiniz.
Şimdiden teşekkürler..

merhaba canım.. sağlıkla büyüt bebeğini.. maşallah bebişin gayet güzel besleniyor gecede muhallebi yiyip yatıyorsa açlığından çok alışkanlık olduğu için uyanıyordur..eğer çok sıkıntı olmuyorsa emzir bol bol memeyi kestikten sonra süte alışır merak etme.. normal süt yerine çocuk sütleri var onlar daha hafif onlardanda deneyebilirsin..

teşekkürler canım

yoğunum yoğunum sınav dönemi başlıyor ..pöfff bu arada eymen daha iyi oldu yaramazlıklar kaldığı yerden devam

aylin gerçekten insan çok üzülüyor geçen bizim okuldada bir öğrencinin burnu kanamaya başladı meğerse kız akciğer kanseriymiş daha 20 bile olmamıştır yaşı..Allah tüm hastaların yardımcısı olsun acil hayırlı şifalar versin..

bende dun esımle tartıstımm...daha dogrusu haklı o soyledı ben dınledım ...sonrada azcık tavır yaptım ne yapıcagımı bılemedım...konuda aılem ...aıleme para konusunda cok yuz verıyormusum..eskıden oyleydı ılk evlendıgım zamanlar...ama sımdı degıl aksıne sıkı yonetım var yanı...off esım bı yandan haklı aılemde gecım sıkıntısı cekerken yardım etmeden duramıyrum...napıcam akıl verın kızlar...esımınde bana guvenı sarsılıyor bu durumda...hadı aılem kırılmasın hadı esımı kotu bılmesınler olan bana oluyor...

sümeyyecim gözün aydın diyeyeim paşamız atlatmış sayılır artık..inşallah tekrarlamaz.. bunların her halikarda yaramazlıkları bitmiyo canım dün bade hanımda çok huysuzdu ne yemek yedi ne de çenesi bitti.. yazık yavrum bütün gün bize bağırmaktan helak oldu.. muayyyen günü yaklaştı sanırım arada bir onunda canı kavga etmek istiyor ama bulaşan yok.. sabah bakıcısından kahvaltılık gevrek istemiş oda vermemiş kahvaltı yapsın diye bütn gün inat etti hiçbirşey yemedi dan.. çok inatçı valla yandım ben...

aylincim en zor durum eşinin ve ailenin arasında kalmak.. yardımların kendi maddi durumu çok sıkıntıya sokmuyorsa yap bence..bak annen mis gibi çocuğunada bakıyor.. şimdi bir bakıcı tutsan nerden baksın 500-600 tl verirsin eşin bunuda göz önüne alsın bence..

eşle aile arasında kalmak zor biz amddi anlamda tam tersi kalıyoruz eşim nerdeyse ailemden para isteyecek .her gittiğimizde iliklerini kurutuyor

öğlende gittim eve söyliyimmi söylemiyim mi dayanamdım anneme analttım...annem uzuldu morelı bozuldu...sonra cok sacma bı sekılde saka yaptım dedım..leventın boyle dusunmemesı ıcın bıraz dıkkatlı davranaın benı dusunun falan dedımm...

ama bende bu durumu cok takıyorum kafama...ellerı cok acık...ne gelırse onu yıyıorlar..kenara atmak gıbı bı dertlerı yok tek kızıdıgım nokta bu..onun dısında bende husnıye gıbı dusunuyorum ...cocugumu bakıyorlar..her an yanımdalar her ısımde destek oluyorlar..

aslında ben suan esıme kırgınım...oda yerı gelıyor aılesıne verıyor...2 sene gorumcemı baktık...kaynıma evlenırken cok yardım ettık...bende bunları dıle getırıyım dıyorum aksama...

yani çocuğuna bakılıyor geçen kayınvalidem derin dondurucu istiyor kayınpederimde çocukların borcu var dedi kayınvalidemde çocuklarına bakıyorum ben bakmasam bakıcıya verecekler o parayla dondurucu alsınlar dedi bizde tamam dedik aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…