slmnkızlar eymen ishal olmuş yemekte yemiyor yiyince çıkarıyor dr götürdük çok ciddi bişey yok dedi 1-2 ilaç verdiama ishaliçok fena.günde 15 defa altını değiştiriyorum
günaydın güzel hanımlar..
sümeyye çok geçmiş olsun canım.. neden ishal oldu mikrop falan mı kaptı yoksa diş mi çıkarıyor yavrum.. günde 15 kez çok valla Allah yardımcın olsun..çocukjlarda birşey yemeyince iyilişme süreleri uzuyor insan daha çok üzülüyor malesef...
aylincim nasılsın pamuğun nasıl oldu..topladı mı kendini...
hiç bitmiyo insanın gaylesi sıkıntısı ömür bitmeden dert bitmez derlerdi gerçekten öyleymiş hele çoluk çocuk olunca daha da zor herşey aileler yaşlanıyo bizim neşemiz enerjimiz azalıyo çocuklar yoruyo pazartesiden bitkin başladım h.sonu eşimle hiç iyi değildi aramız boğazımda yumru gibi bişey ağlayamadım kardeşim işten ayrıldı onun sıkıntısı hamilelik duygusallığı maddi zorlanmalar yani geldim mi üst üste geliyo galiba
nazan hiç moralini bozma Allah can sağlığı versin gerisi boş herşey öyle yada böyle geçiyor. hüsniye sebebini bilmiyorum ama mikrobiktir eminim görümcemin kızıda aynen eymen gibiymiş görümcem hemşire acaba hastaneden mihastalık getiriyor...çok mu fesadım ne bileyim birde çocuk bölümünde çalışıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?