2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar ..iyi hafta sonları herkese....oğlum gece uyumadı şimdi uyuyor...kızlar çok yaramazlaştı ... bir de ne eline geçirirse kafamıza atıyor...geçen pazar nerdeyse hastahanelik ediyrdu beni..isteği olmayınca kafasını yerlere vuruyor ki bunu yazaren bile üzülüyrum ama..işte...

benim oğlumda ağlıyo sonra sinirleniyo en son bişey yapamazsa hırslanıp vuruyo yada eline geçeni fırlatıyo ama çok nadir yapıyo bunu ben kızınca küserim yada sevmem seni dediğimde gelip sarılıp öpüyo çok dediğini yapıyorum olmadığında tepkisini belli etmek için hırçınlaşıyo

slmnkızlar eymen ishal olmuş yemekte yemiyor yiyince çıkarıyor dr götürdük çok ciddi bişey yok dedi 1-2 ilaç verdiama ishaliçok fena.günde 15 defa altını değiştiriyorum

sözde bugün izinliyim eymen için evde kaldım yine sabahın köründe kalktık ve ishali hala devam ediyor c.tesi dr götürdük ilaç verdi kesmedi bekleyimmi yoksa yine dr götürsemmi...kaç gün sürerki...

slmnkızlar eymen ishal olmuş yemekte yemiyor yiyince çıkarıyor dr götürdük çok ciddi bişey yok dedi 1-2 ilaç verdiama ishaliçok fena.günde 15 defa altını değiştiriyorum

gecmıs olsun canımm yaa...haslanmıs patates ve yağsız yoğurt iyi geliyor ...bende hastayım cumadan berı ...

ateşi fazla yok sadece ishal onada reflor veriyorum ama iştah da iyice gitti sadece sütlü pirinçli mama yaparsam zorla yiyor .onuda bazen kusuyor ne bileyim yaramzlıkda tam gaz devam ediyor hiçhasta gibi değil.kaka yapıyor gidip bezini alıyor yere yatıyor anne yaptım diye

yavrumm benımm...o zaman uzulme annesı o gayet dıreclı...duruda atesı gıdınce kalkıp oynuyordu kızım atesın varmı yok anne yok...haslanmıs patatesle yoğut dene bıde tuzla patatesı belkı yer o ıyı gelyıor....sonra kola ve leblebı...sade gazoz nohut...

günaydın ben ayran vermiştim bol bol hem enfeksiyona karşı iyi dediler yoğurt hemde su kaybediyo ya o açıdan pirinçli çorba içse keşke oda iyi geliyo geçmiş olsun

ama hiç bir şey yemiyor çok sevdiği jelibonları eline alıyor sonra bırakıyor..nasıl yedireceğim ki yüzüm gözüm çizik içinde

kolayı sevıyorsa leblebı ve kolayı dene gercekten bunlar cok ıyı gelıyor bırebır...

günaydın güzel hanımlar..
sümeyye çok geçmiş olsun canım.. neden ishal oldu mikrop falan mı kaptı yoksa diş mi çıkarıyor yavrum.. günde 15 kez çok valla Allah yardımcın olsun..çocukjlarda birşey yemeyince iyilişme süreleri uzuyor insan daha çok üzülüyor malesef...
aylincim nasılsın pamuğun nasıl oldu..topladı mı kendini...

hiç bitmiyo insanın gaylesi sıkıntısı ömür bitmeden dert bitmez derlerdi gerçekten öyleymiş hele çoluk çocuk olunca daha da zor herşey aileler yaşlanıyo bizim neşemiz enerjimiz azalıyo çocuklar yoruyo pazartesiden bitkin başladım h.sonu eşimle hiç iyi değildi aramız boğazımda yumru gibi bişey ağlayamadım kardeşim işten ayrıldı onun sıkıntısı hamilelik duygusallığı maddi zorlanmalar yani geldim mi üst üste geliyo galiba

ıyıyım sekerımm hosgeldın...pamugumda ıyı cok sukur...yarın baska bı doktora goturcem ıgnelerı bıttı...sen ve bade nasılsınız??

nazan hiç moralini bozma Allah can sağlığı versin gerisi boş herşey öyle yada böyle geçiyor. hüsniye sebebini bilmiyorum ama mikrobiktir eminim görümcemin kızıda aynen eymen gibiymiş görümcem hemşire acaba hastaneden mihastalık getiriyor...çok mu fesadım ne bileyim birde çocuk bölümünde çalışıyor..

selam kizlar
nasilsiniz
sumeyye canim cok gecmis olsun nasil biseyi yok dedi dr anlamadim cocuk resmen mide gribi olmus hem yedigini cikariyor hemde ishal bence baska dr gotur.
aylincim senin prenses nasil oldu insalla iyilesmisdirrrrrrrr
husniyeeeee senin fistik nasil yemesi birazda olsa duzeldimiiiiii
nazaaaaaaaaaannnnn yuce rabbim dagina gore kar.insanina gorede gam veririmis kimsenin tasiyamayacagi yukku vermezmis .sukret halline beterin beteride var unutmaaaaaa

slm demet hoşgeldin...bugün devlet hastanesi götürecektim görümcem nöbetçi ben burada dr sorarım dedi onun kızıda aynı durumda çünkü..

kadınların derdı bıtmıyor dıyelım bız buna ...erkekler daha gamsız genıs umursamaz...takma kafana be nazan...herşey olucagına varır...gunluk yasamayı ogrenelım nıye herseyı dusunerek ezıyet edıyoruz kendımıze ..

canımm fesatlık degıldır bu...anne olunca herseyı dusunmek lazım..olabılır yanı neden olmasın..bana bı doktor demıstıkı evde once evın kucuk bıreyı hastalanır sonra buyukler hastalanırsa mıkrobu buyukler getırımıs eve...sende bak bakalım gorumcende hastalanıcakmı sonra benım bu dedıgımı dersın sakayla karısık azcık dıkkat etsın...

demetcımm hg tatlımm...ıyıyız cok sukur...sız nasılsınız..artıst erdanay ve kız kardesı nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…