yarın eşimin amcasının hacı yemeği var burada adetmiş hacca gidecek olan yemek verirmiş misafirlerde para veriyormuş ama bu adam kasap olarak gidiyor hacca yani devlet ayrıca ücret veriyor..bizim erzincanda öyle adet yok
günaydın oğlum bu aralar çok huysuz ne yemek nede uyku tamamen bozuldu herşey gripti atlattı şimdide diş ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluk mahvedşiyor benide iş yerinde uyuyorum resmen
2 yaş sendromumudur nedir dün bakıcısıda eymen yemek yemedi meyve yedi sadece.bugün ne yapacaklarsa artık
Hayırlı cumalar herkese Allah nicelerini göstermeyi nasip etsin.
Aylin ukalalık etmem istemem bildiğim için konuşuyorum igneleri vurdur tekrar dr a kontrole götür canım mutlaka, verdiği iğne 1grlıktır harelde kesin etki edecektir endişe etme.izmirde iken yagızın da ateşi cıktı dokuz eylüle götürdük bi ant. verdi yolladı şurup bitince 2 gün sonra yine çıktı ateş allahtan kendi evimizdeydik burdaki dr umuza götürdük iğne verdi.birde sadece crp baktırma tek başına bi anlamı yok zaten tam kan sayımını baktır.bizim sıpa çok hastlandığı için artık insan kendi çocugunun dr oluyo herşeyi ögrenıyo((
bende bir dr belirlemedim egemene ilk dr çok sallıyodu hiç ilgilenmiyodu yaşa kadar kontroller için gittim sonra hastalandığında başka bir dr buldum güvenmiyodum çünkü çok ilgili değildi çocuğa karşı birde tavsiye üzerine bir dr gitmiştim faciaydı kadın hemen astım dedi koşarak kaçtım çocukta 2 gün devam eden öksürük için allah iyilerle karşılaştırsın artık biraz dişlendim ama bakıyorum beğenmiyorum ilgisini tavrını tahlil falan yazarken kalk gidelim diyorum eşime anneyi dinlemeden sorularına cvp vermeden görevlerini yapıyolar diye ukalalık yapılar çünkü allah onlarsız bırakmasın ellrinede düşürmesin
valla en iyisini yaparsın..ne gereksiz gereksiz adetler çıkarıyorlar valla..
bu arada diyetimi neden sormuyonuz kızlar.. tabi siz zayıfsınız yaa... 1.5 kilo gitti bile..
bence hacıya gideene para verilmesi çok saçma geçen eymenin sünnetnde onlar 50 tl getirdi şimdi bizde 50 koysak ayıp olur diye 30tl ve havlu ile çorap koyacağım eltim bana getirmişti dantelli havlu
ayy sağolasın gülüm o senin kendi güzelliğin..bu kadar kilo vermişken hepsini vereyim dedim .. gençlik günlerime döneyim.. sanırım başarıcamda...
oyyyyyyy yavrum benim ya kiyamammm cokamacok gecmis olsun canim saati saatine yaptir asilarini birde tekrar kontrole goturrrrrr...gunaydınn kızlar...kontrole gıttık...ıltıhap 39 kusurdu 56 olmus...ıgne verdı 3 tane gunde 1 tane vurdur yıne getır pazartesı dedı ...goturmıcemm...kesın kararlyıım...cocugum 1 hafta yandı tutustu madem verıcektın ıgneyı bastan vereydın yaa...ıste bende buna kızıyorumm..teshıs edemıyorlar hangı ılacın ıyı hangı ılacın kotu geldıgını bılemıyorlar...ver elıne kagıdı yazsın bol bol tahlıl..ıdrar tahlılı ıstedı hayır dedım ıgneyı verın benım gobegım catlıyor ıdrarını alıcam dıye bellı ıste cocuk atamamıs hastalıgı...
sumeyyecim ne sacma adetmis oyle ;yarın eşimin amcasının hacı yemeği var burada adetmiş hacca gidecek olan yemek verirmiş misafirlerde para veriyormuş ama bu adam kasap olarak gidiyor hacca yani devlet ayrıca ücret veriyor..bizim erzincanda öyle adet yok
günaydın oğlum bu aralar çok huysuz ne yemek nede uyku tamamen bozuldu herşey gripti atlattı şimdide diş ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluk mahvedşiyor benide iş yerinde uyuyorum resmen
merhaba hanımlar uykusuz bir gece annem her egemeni sevdiğinde böyle oluyo çok nazarı değiyo gündüz oturmaya pek gitmiyorum ha.sonu eşimle gitiğimden annemle çok oynamıyo ama ben egemenle gittiğimde çok şaklabanlık yapıyo anneminde içinin yağları eriyo resmen o kadar fena oluyo ki çocuk gece çığlıkla ağlayarak uyanıyo uyumuyo hep ağlıyo çok çabuk kapan bir çocuk maaşallah annmde ay çok akıllı ay çok biliyo çok bilmiş koca adam gibi diye diye nazar ediyo çocuğu sevme desem darılıyo torun çok seviliyo anlamazsın diyo
selam güzel hatunlar..
tekrar çok geçmiş olsun aylincim kuzuzna.. ayy kıyamam şimdi iğne yiyecek yavrum amam olsun düzelecekse başka çare yok.. bende drlar koınusunda aynı şeyleri düşünüyorum gerçekten iyi dr bulmak zor .. hemen antibiyotiği dayayıp iyice bünyelerini perişan ediyorlar yavruların..zamamnında verseydi toplamıştı bile şimdi kendini kuzum..
bencede sümeyye hacca gidene para verme olayı çok saçma ...hele birde görevli gidiyor diyosun ...
bade yemiyor gene dün hiçbirşey yemedi bugünde yer mi bilmiyom.. daha birde piyasada diş yok azılarda gelmeye başlarsa hepten yandım yani...
bugün keyif günüm ilan ettim ama egemen öğlen uyumadı olsun yine de moralimi bozmıcam tuncay bey di ilk dr ama çok ilsizdi tavırları genel kontrollerin ardından gitmedik o astım diyen g.o.pşaş meydanda özel muaynehanesi var zümrüt hanım diye bir tanıdığın akrabası şimdi oturduğum mah.semt polikliniği var ya medicus tu şimdi adı değişti orada leyla hanım var ona götürüyorum çok şükür 6-7 ay oldu pek bişey yok allahım korusun şu ara dönemi atlatsak sıcak soğuk geçişleri korkutuyo beni
zümrüt hanımı övüyolar ama kim gittiyse memnun değil bu nasıl iş anlamadım bu karadeniz taksinin oradaki klinikte leyla hanım anlayışlı dinlemeyi ve anlatmayı bilen bir kadın ama yine de kendin bilirsin her çocuğa aynı dr iyi gelmeyebiliyo tecrübe ederek anlaşılıyo umarım biran evvel iyileşir kuzun bazı çocukların bünyesi daha kolay hastalığı atıyo bazısıda sık hastalanıyo belli olmuyo
bu hastalıklara karşı dirençli olmasında yemesininde çok önemi var aslında biliyomusun soğan sarmısak falan yediriyorum hava soğuduğundan beri bal kuvvetlensin diye eşim vitamin falan verme doğal şeylere yüklen dedi limonu eline alıp kemiriyo çay içerken ben kullanıyorum gerçekten işe yaradı az az öksürüyodu hemen kesti küçük bal paketleri çokokrem tüpü gibi bir iki sıkıyo falan sende dene bak iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?