yarın eşimin amcasının hacı yemeği var burada adetmiş hacca gidecek olan yemek verirmiş misafirlerde para veriyormuş ama bu adam kasap olarak gidiyor hacca yani devlet ayrıca ücret veriyor..bizim erzincanda öyle adet yok
yakın zamanda annemın akrabalarıda gıttı hacılıga ...bız hedıye goturduk para olayı cok sacma...hacca gıden zaten zengındır ne parası yaa...
günaydın oğlum bu aralar çok huysuz ne yemek nede uyku tamamen bozuldu herşey gripti atlattı şimdide diş ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluk mahvedşiyor benide iş yerinde uyuyorum resmen
gecmıs olsun canımm ya...uzulme aynı dertten muzdarıbız duzelemedık hala...
2 yaş sendromumudur nedir dün bakıcısıda eymen yemek yemedi meyve yedi sadece.bugün ne yapacaklarsa artık
ana bu ne yaa...2 ya 3 yaş anasını satayım bızde cocuk olduk sendrom mendrom gormedık bunlar tum haklarını kullanıyor...
Hayırlı cumalar herkese Allah nicelerini göstermeyi nasip etsin.
Aylin ukalalık etmem istemem bildiğim için konuşuyorum igneleri vurdur tekrar dr a kontrole götür canım mutlaka, verdiği iğne 1grlıktır harelde kesin etki edecektir endişe etme.izmirde iken yagızın da ateşi cıktı dokuz eylüle götürdük bi ant. verdi yolladı şurup bitince 2 gün sonra yine çıktı ateş allahtan kendi evimizdeydik burdaki dr umuza götürdük iğne verdi.birde sadece crp baktırma tek başına bi anlamı yok zaten tam kan sayımını baktır.bizim sıpa çok hastlandığı için artık insan kendi çocugunun dr oluyo herşeyi ögrenıyo((
yok canım estağfurullah ne ukalalığı...aksıne sen benı bılınclendırdın...dediğin cıktı ıste antıbıyotık ıse yaramdı...ıgne verdı bneım kızgınlıgım bu doktora...ben baska bı doktor buldum prof ona goturcem..bakalım ıns ıyılesır...bu arada novosef 0.5 mg verdı 3 tane ...