işyerinden arkadaşım işyerindeki arkadaşlarla topluca gittik. onunda oğluda vardı ama çok sessiz sakin eymen boğuşmak istiyor çocuk yerinden kımıldamıyor eymen de ısırmış koca çocuğu çocuk ağladı bizde dayaanamadık kalktık
demetcimm erdanayda bı star ısıgı var zaten ...kameradanda haberı var sıpanın...:)))bızımkıde foto cekmeyı sevıyor babasıyla benım hıc oyle bı ısteğımız yok..kız meraklı halası gıbı...yemedı tavukları atesı yoktu bu sabaha karsı yıne cıktı ılac verdım yıne dustu...kabus gıbı 1 hafta ne yemek ne su bende yaa ınan nesemı kaybettım ılk kez hastalandı boyle...ALLAHIM acıl sıfalar versın hasta kuzulara coook zor...
sumeyye elı masalı sumeyye...gıtte anlatırsın bıze nasıl gectıgını ..benım herıf hıc sevmez benım arkadaslarıma gıtmeyı onun arkadaslarına cook gıderız amma...
bende kalın giyindiriyorum bir yere giderken bizim ev sıcak oluyor eve derece takıldı sıcaklık 23 altına düşünce dogalgaz otamatik yanıyor eve gittiğimizde ev sıcacık oluyor yani...eymen bakıcıda bugün görümcem nöbetçide yarın kayınvalidemin işi varmış cuma bakıcıya ver dedi kayınvalidem bende perşembe vermeyimmi bakıcıya dedim valla sen bilirsin.dedi bende tamam dedim 2 günde bakıcısında.pazarteside bakıcıda olacak..
Allah şafi adıyla şifa versin aylincim ne kadar kızsan haklısın. küçücük yavru sonuçta kolaymı tahlil yazması kolay yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?