2009 Eylül Anneleri

işyerinden arkadaşım işyerindeki arkadaşlarla topluca gittik. onunda oğluda vardı ama çok sessiz sakin eymen boğuşmak istiyor çocuk yerinden kımıldamıyor eymen de ısırmış koca çocuğu çocuk ağladı bizde dayaanamadık kalktık

günaydın bugün bende eski bir komşumuza gidicem annemlerle annesi vefat etmişti başsağlığına gidememiştik umarım egemen uslu durur çocuklar olucak hadi size iyi günler

işyerinden arkadaşım işyerindeki arkadaşlarla topluca gittik. onunda oğluda vardı ama çok sessiz sakin eymen boğuşmak istiyor çocuk yerinden kımıldamıyor eymen de ısırmış koca çocuğu çocuk ağladı bizde dayaanamadık kalktık

vay kerataya bak sen...ayy ısırma huyu cok kotu benım eltımın cocugda ısırıyor..

bu arada tıcker cook guzel olmus sumeyyem elıne saglık...
sanıye ne yaptı acaba ozel mesaj attınmı ...

herkese selam.. gezenti hanımlar..bende gezmek istiyorum bu aralar ama evler çok soğuk kaloriferlerde daha yanmıyor..ben ufomu çalıştırıp odamı ısıtıyorum gittiğim yer nasıl olacak bilmediğimden oturuyorum evde.. Bade hanımında çok canı sıkılıyor ama yapacak birşey yok malesef..

hg canımm...bade hanım nasılllar..???gittiğim yer nasıl olcak derken ne demek ıstedın anlamdım...okuldanmı bahsedıyorsun...

hoşbulduk canım.. iyi çok şükür dün nazla tuzla balık ve kabak yedirdim hanıma..
balığı severek yedi ama kabağı yemezsen anne ağlar üzülür diye 4 kaşık yedirdim.. yavrum hem yemek istemiyor hemde ben ağlıyom diye ağzını bana açarak ham yapıyor oyy kıyamam .. tabi sonra vicdanım elvermedi baktım üzülüyor çocuk vazgeçtim... duru nasıl topladımı biraz kendini.. dün dr götüreceğim demişsin gittin dr a ...

gideceğim yer nasıl olacak derken soğuk anlamında dedim.. daha burda kaloriferler yanmıyorda ondan.. ben evde ristediğimde ufoyu açıp ısıtıyom gittiğim yerde yapamam ki..

hımm anladım canım bende dıyorum gıttıgım yer dıyınce ıs yerınden bahsedıyorsun sandım...

durunun ara ara atesı cıkıyor...ıs cıkısında doktora goturcem kontrolu var..dun gıdıcektık doktor nobetcıymıs..ben baska bı doktor buldum ...bakalım salı gunude ona goturcem...rutın kontrollerı ıcın gıdebılcegım doktor arıyodum buldum bı tane bakalım ıns memnun kalırım...

bızımkınınde ıstah berbat ...agzı yara oldu atesten dolayı sut bıle ıcemıyor yavrum..

bende kalın giyindiriyorum bir yere giderken bizim ev sıcak oluyor eve derece takıldı sıcaklık 23 altına düşünce dogalgaz otamatik yanıyor eve gittiğimizde ev sıcacık oluyor yani...eymen bakıcıda bugün görümcem nöbetçide yarın kayınvalidemin işi varmış cuma bakıcıya ver dedi kayınvalidem bende perşembe vermeyimmi bakıcıya dedim valla sen bilirsin.dedi bende tamam dedim 2 günde bakıcısında.pazarteside bakıcıda olacak..

kayınvalıden arada sızdedemı kalıyor....kızz gorumcenı eversende kurtulsan ...baksana sımdıden engel oluyor sana...:1:

demetcimm erdanayda bı star ısıgı var zaten ...kameradanda haberı var sıpanın...:)))bızımkıde foto cekmeyı sevıyor babasıyla benım hıc oyle bı ısteğımız yok..kız meraklı halası gıbı...yemedı tavukları atesı yoktu bu sabaha karsı yıne cıktı ılac verdım yıne dustu...kabus gıbı 1 hafta ne yemek ne su bende yaa ınan nesemı kaybettım ılk kez hastalandı boyle...ALLAHIM acıl sıfalar versın hasta kuzulara coook zor...:43::43::43::43:

sumeyye elı masalı sumeyye...:15::22:gıtte anlatırsın bıze nasıl gectıgını ..benım herıf hıc sevmez benım arkadaslarıma gıtmeyı onun arkadaslarına cook gıderız amma...:57:

kiyamam yaaaaaa yavruma canim yemesi icin sen sakin baski yapma yedigi seylerdende tiksindirrisin hastalik doneminde bol bol su ver
cabucak atlatir insallah yavrucakkkkk
memeaid09 hepimizi catlatiyor canimmmmmm baska topiklere catur cutur bizimkinde dut yemis bülbülllllll....
erdenayyyyy maymunun teki canim yaaa ne stari olsa olsa sokistar(cikolata) olur

bende kalın giyindiriyorum bir yere giderken bizim ev sıcak oluyor eve derece takıldı sıcaklık 23 altına düşünce dogalgaz otamatik yanıyor eve gittiğimizde ev sıcacık oluyor yani...eymen bakıcıda bugün görümcem nöbetçide yarın kayınvalidemin işi varmış cuma bakıcıya ver dedi kayınvalidem bende perşembe vermeyimmi bakıcıya dedim valla sen bilirsin.dedi bende tamam dedim 2 günde bakıcısında.pazarteside bakıcıda olacak..

canim ben senin yerinde olsam tum gun veririm bayana cocugu
eymenin hircinli olmasi belkide gorumcnin kizi yuzundende olabilir 2.plana atiliyorsa dikkat cekmek icinde yaparr.
pasaya bak kendinden buyuklere demekki imzasini atip muhurunu vuruyorrrrrr:45::45::45::45::45::45:

gunaydınn kızlar...kontrole gıttık...ıltıhap 39 kusurdu 56 olmus...ıgne verdı 3 tane gunde 1 tane vurdur yıne getır pazartesı dedı ...goturmıcemm...:19:kesın kararlyıım...cocugum 1 hafta yandı tutustu madem verıcektın ıgneyı bastan vereydın yaa...ıste bende buna kızıyorumm..teshıs edemıyorlar hangı ılacın ıyı hangı ılacın kotu geldıgını bılemıyorlar...ver elıne kagıdı yazsın bol bol tahlıl..ıdrar tahlılı ıstedı hayır dedım ıgneyı verın benım gobegım catlıyor ıdrarını alıcam dıye bellı ıste cocuk atamamıs hastalıgı...

Allah şafi adıyla şifa versin aylincim ne kadar kızsan haklısın. küçücük yavru sonuçta kolaymı tahlil yazması kolay yani...

Allah şafi adıyla şifa versin aylincim ne kadar kızsan haklısın. küçücük yavru sonuçta kolaymı tahlil yazması kolay yani...

sağoll canımm....hayır sen bu ıgnesı zaten verıceksın oncesınde verseydı boyle olmazdı...1 haftadır ne uyku ne yemek cocuk maaf oldu..bende paranoyak oldum yanı elım sureklı alnında atesı varmı...dıye...herkez tıp okur ama herkes doktor olamaz .nasıll yemın edıyor bunlar anlamadımm...

yarın eşimin amcasının hacı yemeği var burada adetmiş hacca gidecek olan yemek verirmiş misafirlerde para veriyormuş ama bu adam kasap olarak gidiyor hacca yani devlet ayrıca ücret veriyor..bizim erzincanda öyle adet yok

günaydın oğlum bu aralar çok huysuz ne yemek nede uyku tamamen bozuldu herşey gripti atlattı şimdide diş ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluk mahvedşiyor benide iş yerinde uyuyorum resmen

2 yaş sendromumudur nedir dün bakıcısıda eymen yemek yemedi meyve yedi sadece.bugün ne yapacaklarsa artık

Hayırlı cumalar herkese Allah nicelerini göstermeyi nasip etsin.
Aylin ukalalık etmem istemem bildiğim için konuşuyorum igneleri vurdur tekrar dr a kontrole götür canım mutlaka, verdiği iğne 1grlıktır harelde kesin etki edecektir endişe etme.izmirde iken yagızın da ateşi cıktı dokuz eylüle götürdük bi ant. verdi yolladı şurup bitince 2 gün sonra yine çıktı ateş allahtan kendi evimizdeydik burdaki dr umuza götürdük iğne verdi.birde sadece crp baktırma tek başına bi anlamı yok zaten tam kan sayımını baktır.bizim sıpa çok hastlandığı için artık insan kendi çocugunun dr oluyo herşeyi ögrenıyo:(((

Back