2009 Eylül Anneleri

Az önce bir öğrencimizin abisi hakkarideymiş nasıl ağlıyor teselli edemedik bir türlü en sonunda müdür yardımcımız birliğii aradı konuştular askerle de kız sevindi ama kimler nerelerde üzülüyor..şehit oldular onlar ama ya geride kalanlar.

evet bazı şeyleri yazıya dökmek gerçekten çok zor ama vatan sağolsun demiyorum artık o çizgiyi çoktan aştık devlet adam gibi ne yapacaksa yapsın savaşsa savaşta olduğumuzu bilelim böyle hergün 3-5 asker polis şehit vererek vatan kurtarılmıyor malesef..kendi evlatlarını göndersinler bakalaım sınırlara kolaysa..neyse çok sinirlendim yinee

az önce bir öğrencimizin abisi hakkarideymiş nasıl ağlıyor teselli edemedik bir türlü en sonunda müdür yardımcımız birliğii aradı konuştular askerle de kız sevindi ama kimler nerelerde üzülüyor..şehit oldular onlar ama ya geride kalanlar.

canımm benımm yaa yazık ...tuylerım dıken dıken oldu ınan..coook uzuldum allah başa vermesin bizimde bi asker yolda...cok ası bızımkıde dıyorum ınsallah akıllanır bazen cok kızdırıyor benı dıyorum kuduran kopek ezan tasına ıserrmıs derler basına bıseymı glecek tabı sımdıkı gundemdende etkılenıyoruz allah acısını gostermesın ...

kız aylin Allah korusun düşünme böyle şeyler.. benim erkek kardeşimde daha yapmadı askerliğini bugün yarı onuda alırlar ..

Allah ne verirse hayırlısını versin biz ahiretede inanıyoruz ve şehitlerimiz en güzel makamlara yükselecekler keşke benim çocuğumda şehit olsaydıda en yüksek makamlara erişseydi diyeceğiz belkide ama neyse işte kelimeler kifayetsiz

valla benim oğlum olsa yollamam askere kimse kusura bakmasın.. yeter canım hep şahti oldu vatan sağolsun diye kandırıyoruz kendinimizi ama nice ocaklar sönüyor çocuklar babasız kalıyor..çözümü neyse bulsunlar bitsin artık...

neyse konumuzu değiştirelim çok bunladımmm..
benim dana kızızm yine hiç yemek yemiyor kızlar..sulu yemekleri artık unuttu makarna ve köfteyi bile yemiyor artık napcamı hepten şaşaırdım.. nasıl davransam ne yapsam ki kızlar

dün eymende çok asiymiş kayınvalidem bu na ne olmuş diyor hiç bir şey kabul etmiyor yemiyor bişey söylesek gitttt git diyor altını bile değiştirememişler bu sabhata öyle uyandı battaniyesini yataktan aşağı atmış bağırıyor anneeeeee attımmmmmmmm diye suratını görseniz kaşlar çatık

Bade de çok hırçın bu aralar küsmeyide öğrenmiş seneinle oynamak istemiyorum deyip ellerini göğsünde birleştirip sırtını sönüyor.. hem çok tatlı oluoyr cadı hemde sinir bozuyor.. iki gündür havada soğuk evde de canı sıkılıyor burnumuzdan getiriyor .. ama en çok bu yemek olayı iyiyce kötü oldu..

egemende normal yemekleri az yiyo 1-2 kasık suyuna ekmek atıyorum falan çorbayla ilgili sıkıntımız yok 1-2 kaşıkta pilav yiyo zorlamıyorum karnı aç olunca yemek yerken yanımıza gelip kuru ekmek kemiriyo

evet canımm bunlar en ıyı gunlerımız...duruyu zaten bılıyorsunuz ıstah sıfır...yenı bı doktor buldum hemn randevu aldım bıde bunu denıyelım bakalımm...salı gunu goturcem...belkı bu ısımıze yarar azcık toparlar kendını yavrum..hastalanınca ıyıce suzuldu...annem sormus ne yıcen dıye tavuk demıs 2 tane but aldım annem haslıcak bakalım daha aramadım belkı yemıstır..nasıl sevınıyorum o yedıgı zaman anlatamam sankı kenıd karnım doymus gıbı...

mermaid09 arkadas...yaz yaz dıye yıprattık durduk kendımızı baska topıklere yazmayı bılıyorsun amaaa....:20:

arka plana bakın yaa...yaşasın kk duyarlı kk benımm...

Türk’üz, Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi,
Türk’e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri!

NE MUTLU TURKUM DIYENEEEEEEEEEEEEEEEEE
VATANIMIZ ICIN CANINI VEREN SEHITLERIMIZIN ailesine yuce rabbim sabir versinnn ve bunu yapanlarinda ocagina ates dusursunnnnn..
sabahdan beri aklima geldikce agliyorum yaaaaaa 25 asker nedemek onlari yetisdiren anneler babbalar offffffffffffffffffff:43::43::43::43::43::43::43::43:

evet canımm bunlar en ıyı gunlerımız...duruyu zaten bılıyorsunuz ıstah sıfır...yenı bı doktor buldum hemn randevu aldım bıde bunu denıyelım bakalımm...salı gunu goturcem...belkı bu ısımıze yarar azcık toparlar kendını yavrum..hastalanınca ıyıce suzuldu...annem sormus ne yıcen dıye tavuk demıs 2 tane but aldım annem haslıcak bakalım daha aramadım belkı yemıstır..nasıl sevınıyorum o yedıgı zaman anlatamam sankı kenıd karnım doymus gıbı...

canim ayni seyleri yasiyoruz bende cok seviniyorum yiynce icmesinde problem yokkkkkk ver 4lt suyu banamisin demezzzzz
kizlar 2 yas sendromu kisa denk gelmesi kotu oldu izler bile nasil etkileniyoruz onlari bir dusunun
erdenay bey herseyi anlatiyor kizlar kamerayi gorunce sut domkus kediye donuyor agzini dahi acmiyorrrr video cekiminide anliyor telden yapiyim dedimm cekkkkkkkkkkkkmeeeeeeee cekkkkkkmeeeeeeeeeee sakinnnnnnnn diye bagiriyorrr bana tuhhhhhhhh tüküdum diyor sipa yaaaa....

aylincim insallah tavuklari yerrrrrr....

arka plan harika olmuş. akşam iş arkadaşıma çaya gideceğiz umarım eşim erken gelir yoksa yazık olacak tavaya:57:

demetcimm erdanayda bı star ısıgı var zaten ...kameradanda haberı var sıpanın...:)))bızımkıde foto cekmeyı sevıyor babasıyla benım hıc oyle bı ısteğımız yok..kız meraklı halası gıbı...yemedı tavukları atesı yoktu bu sabaha karsı yıne cıktı ılac verdım yıne dustu...kabus gıbı 1 hafta ne yemek ne su bende yaa ınan nesemı kaybettım ılk kez hastalandı boyle...ALLAHIM acıl sıfalar versın hasta kuzulara coook zor...:43::43::43::43:

sumeyye elı masalı sumeyye...:15::22:gıtte anlatırsın bıze nasıl gectıgını ..benım herıf hıc sevmez benım arkadaslarıma gıtmeyı onun arkadaslarına cook gıderız amma...:57:

günaydınnnnnnnnnnn akşam arkadaşa gittik muhabbet mikemmeldiiiii tabiiii eymen huysuzluk yaptı erken kalktık biz çok üzüldüm....

gunaydın canımm...eymen neden huysuzluk yaptı...arkadası yoksa cocugun sıkılmıstır...ılk kezmı gıtmıstınız..ıs yerındemı arkadasın...

Back