Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklarınızın ayak numarası kaç ben eymene 22 numara ayakkabı aldım sanki çok büyük oldu gibi
ya memlkette kesmek bize karlı oluyor babam en iyi hayvanı alır tanıdıklardan uygunda alır hatta biz az para verelişm diye vefat eden babannemi dedemide katar onların parasınıda kendisi verir ama kayınpederim burada kardeşleryle kesti ve çok problem çıkmış aralarında. dün misafirleri vardı bende kayınvalidemlerde kayınpederim gelinimiz hastalıklı çıktı dedi hergün ghastanelerde dedi bende dedim sağlam geldim siz hasta ettiniz misafirler nasıl güldü ama kayınpederimin yüz ifadesi mikemmeldi
sabır canım sabır erkekler genelde rahat insanlar bayanlar kadar ince düşünceli oaladıkları için bizi anlamalarını bekleme
bende bende yeni tıcker istiyorum aylin banada yaparmısın 14.08.2009 Sena özelden mail atarsan çok mutlu olurum
selam güzel anneler.. güne haber okuyarak başlayayım dedim keşke okumasaydım sabah sabah bütün enerjimi yitirdim.. Allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine de sabır versin...