2009 Eylül Anneleri

çocuklarınızın ayak numarası kaç ben eymene 22 numara ayakkabı aldım sanki çok büyük oldu gibi

çocuklarınızın ayak numarası kaç ben eymene 22 numara ayakkabı aldım sanki çok büyük oldu gibi

bızım kızın ayakları kucuk yazlık ayakkabısı 19 kıslık 23 bıle alıyorum ama buyuk...bebek ayakkabıları degısıyor ya numaralarla pek uyumlu degıl ...ev ayakkabısı aldım mesela tam oluyor 21 numara...

benimde görümcemin kızının ayakları büyük o 23 giyiniyor 22 bize büyük geliyor.

ama şu aralr kendime daha çok alışveriş yapar oldum...özellik eşarplara şallara taktım..

Son düzenleme:
koca ayak olabilir kardeşim 40 giyiyo bayan olduğu halde ama sanmam eşim eli ayağı bayandan kibardır egemende ona benziyo aslında ayakkabıların numarası markaya modele göre değişiyo

ya memlkette kesmek bize karlı oluyor babam en iyi hayvanı alır tanıdıklardan uygunda alır hatta biz az para verelişm diye vefat eden babannemi dedemide katar onların parasınıda kendisi verir ama kayınpederim burada kardeşleryle kesti ve çok problem çıkmış aralarında. dün misafirleri vardı bende kayınvalidemlerde kayınpederim gelinimiz hastalıklı çıktı dedi hergün ghastanelerde dedi bende dedim sağlam geldim siz hasta ettiniz misafirler nasıl güldü ama kayınpederimin yüz ifadesi mikemmeldi

aferim kizzzzz iyi demissinnnnn :46::49::49::49::46::46::46::46::46:
aylincim duru nasil olduuuuu
nazan gitme guellim en iyisini edersin
ya sizin bebelerin ayak numaraklarini duyunca sok oldum:53::53::53: erdenay 25-26 giyiyorrrr babasina(45) cekecek herhalde ..

selam kızlar nasılsınız nasıl özlüyorum burda yazışmayı ama olmuyor sadece bazen okuyorum

hasta bebeişlere sağlık

hamiş annelerede yeni gelicek bebişleri hayırlısıyla gelsin

sena 24 numara ayakkabı giyiyor bende 39 :)

aylin iyi canım yine yagızın crp 100 e cıkmıştı :(( çok geçmiş olsun tekrar
hihi bi tane koca ayaklıda bende var 24 numara ayakkabası güccük geliyo 25 alcaz artık, benım 36 eşimin 41 ama bu çocuk hiç bize cekmemiş iri olcak herhal :))

Son düzenleme:
kızlarr....(demet.gülcan.saniye..)gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tekrar sagolun...yıne ateslendı ...ustune esımlede tartırtım ...mal yaa mall...duygusuz sey nolcak...neymıs cocuk gayet ıyıymıs kendı kendıme bı havalara gırıyormusum...tam bı aptal...sınırlerımı bozdu yıne yokk yokk sız sahıt olun ben bunu fazla cekemem ya cekıp gıdıcem cook uzaklara yada gebeertıcek bu benı kahırdan...:50::50::50:

sabır canım sabır erkekler genelde rahat insanlar bayanlar kadar ince düşünceli oaladıkları için bizi anlamalarını bekleme

bende bende yeni tıcker istiyorum aylin banada yaparmısın 14.08.2009 Sena özelden mail atarsan çok mutlu olurum

sabır canım sabır erkekler genelde rahat insanlar bayanlar kadar ince düşünceli oaladıkları için bizi anlamalarını bekleme

bende bende yeni tıcker istiyorum aylin banada yaparmısın 14.08.2009 Sena özelden mail atarsan çok mutlu olurum

canımm dogru dıyorsun sabır sabır ...:6:tıckerlerı ben hazırlamadım sumeyye hazırladı ben soylerım sanada yapar bı tane ozelden atarız ok...

selam güzel anneler.. güne haber okuyarak başlayayım dedim keşke okumasaydım sabah sabah bütün enerjimi yitirdim.. Allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine de sabır versin...

selam güzel anneler.. güne haber okuyarak başlayayım dedim keşke okumasaydım sabah sabah bütün enerjimi yitirdim.. Allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine de sabır versin...

günaydın canımm hosgeldın...evet canım şehitlerimize gani gani rahmet ailelerine sabır diliyorumm...cook zor benım kardesımde onumuzdekı ay askere gıdıcek annem haber manyagı oldu...sağ salım gıdıp gelsede rahatlasak...:26:

benimde tüm enerjim tükendi.benimde çocuğum var eğer bu vatan pisliklerden asalaklardan kurtulacaksa bin kere şehit olsun...VATAN SAĞOLSUN.PKK YA ARKASINDAKİ GÜÇLERE BİN KERE LANET OLSUN UMARIM YAPTIKLARINIZ AYAĞINIZA DOLANIR

Yazık sımdı aılelerının yuregı parcalanmıstır...ya onların ölürken cektıklerı acı...bu aralar çoğaldı yıne...allah bın beter belalarını versın..:47:

Back