2009 Eylül Anneleri

kızlar kerevız aldımda yemek olarak ılk kez denıcem varmı tarıflerınız...duru yıcekmı sevıcekmı bakalım...

selam...duru bugün nasıl hafifledi mi ateşi.. birkaç gün sürüyor ateşi ama geçiyor merak etme.. insanın elinden birşey gelememesi en kötüsü zaten ama allah daha büyük dert vermesin.. atlatacak kuzuzn için rahat olsun.. bol bol öp benim yerimede kıyamamam çok nazlıdır şimdi o....
kerevizi benim bakıcım çok güzel ypar kuşbaşı et ve nohutla normal bildiğin etli yemek yapar gibi faklı birşeyi yok..birde ben portakallı yapmıştım daha önce ama pek sevmedik biz.. etlisi daha güzel geldi bize .. afiyet olsun şimdiden..
bu arada sümeyye nerdesin kız....

kızlar bu arada dukan diyetine başladım sonunu getirebilirmiyim bilmiyorum ama niyet etttik bakalım bugün ilk günüm.. sanş dileyin bana..

işte geldim buradayım alese başvurdum azıcık ders çalışayım barii düşük not alırsam dilinden kurtulamayacağım çokkkkk insan var..aman ders çalışmayıda unutmuşum sıkılıyor insan iyice

hoşgeldin.. çocuk yaptım şimdi sırada kariyer var diyosun yani.. bende düşündüm bir ara ama sonra vazgeçtim.. hem dediğin gibi bu yaştan sonra ders çalışamanın hiç eğlencesi yok hemde hem ev hem çocuk hem ders aşar beni kalsın dedim.. ama Bade biraz daha büyürse bende denerim belki şansımı belli olmaz... şimdiden kolay gelsin sana..

aman bende zaten sırf şöyle sitressiz bir sınava gireyim dedim nasılsa devlet memurluğu garanti kaybedecek bişeyim yok..

selam kızlar...cook sagol husnıyecımm...ınan moral oldun bana...coook sagol...
dıyetın hayırlı olsun ...devamını dılerımm...
sumeyye sanada basarılar...karar verdın demek...hakkında hayırlısı...banada bende kpssye baslıcam yakında...bayramda sınop yolu gorundu yıne bıze ınsallah havalar guzel olurda...keyıf catarız...

bende inşllh çok aksilik çıkmazsa erzincana gideceğim kurban orada kesilecek.kayınpederde gelecek yıl ailecek keselim sanki oradakiler ailemiz değil .benim ailemde ailecek keselim derse ne olacak bakalım

bızde gıtmıcektık sonradan karar verdık bakalım hayırlısıyla gıdıp gelelım helee...gecen senede bıze cok az et dustu..kurban kucukmus herhalde..neyse kayınvalıdem orda komsularına bol bol dagıttı...sıra geldı bana deyıverdı annene bı pay gotursen olurmu...nıyemıs canım dedım...annem o benım zaten durumları yok...2 pay goturcem sesını cıkarmadı...orda yedırdı ogullarının tulumunu doyurdu benım anneme gelınce kurban yok...asarım keserım adamı valla...zaten ılk kavgamızda kurban etı yuzunden cıkmıstı...

ya memlkette kesmek bize karlı oluyor babam en iyi hayvanı alır tanıdıklardan uygunda alır hatta biz az para verelişm diye vefat eden babannemi dedemide katar onların parasınıda kendisi verir ama kayınpederim burada kardeşleryle kesti ve çok problem çıkmış aralarında. dün misafirleri vardı bende kayınvalidemlerde kayınpederim gelinimiz hastalıklı çıktı dedi hergün ghastanelerde dedi bende dedim sağlam geldim siz hasta ettiniz misafirler nasıl güldü ama kayınpederimin yüz ifadesi mikemmeldi

desene senın kayınpeder cook patavatsız..aynı benım kaynana...sende ıyı demıssın...ben olsaydım derdım oglun ıyı bakamıyor napıyım..:9:hayır yanı hastalık bu sakasımı olur...ALLAH ALLAH....:47:

günaydın hanımlar bu bayram bende bozgunluk çıkarıam bıktım çünkü sabah sabah tıkışıp arabaya görümceme gitmekten kayınvalideme kurbanı kesin hepimiz burada yiyelim diyorum yok kurban orada alınıyo diye tek arabayla 6 çocuk 3 büyük dolduruyo sabah körü döküyo bizi yollara 25 kişi görümcemin görümcesi falan kahvaltı etmeye çalışıyoruz bir curcuna bir rezillik gelmeme dedim tepe gibi karnım ufak çocuğum çekememe bu sefer yalnız oturururm anneme göndermez biliyorum çünkü egemenele yerim bene kim gidiyosa gitsin dedim

havalar birden acayip oldu ya evi kışa hazırlamak benim için tam eziyet yukarıyı yakmıyoruz eşimin yatağını eşyalarınıda aşağıya taşıdım heryeri tıkamya çalışıyorum oturduğumuz semt çok rüzgarlı ve ev yüksek olunca heryeerden soğuk giriyo bebekte ocakta geliyo evi ısıtmak iyice zorlaşıyo

habiblerde diğer görümcem trakyada lüleburgazda oturuyo oda buraya geliyo onları kaynımı bizi çoluk çocuk hepimizi oraya götürüyo

buralar böyledir nazan bende dogalgaz sobası var acık bırakıyorum eve sıcak gıdıyoruz...annemın evı daha sıcak cok soguklarda artık cocugu orda bırakmayı dusunuyorum..sizde petek mı var...ev dublex herhalde..

Son düzenleme:
valla bayramlar guzel oluyor ozellıkle kurban bayramı oo sıcacık sobanın ustunde k...e ...et bır yandan oluyor...ohhh ohh...:118:

evet petek yaptırdık ama eşim tesisatı döşetirken az ağız bıraktırmış bazı yerlerde yok evde toplam 5 petek var onunda 1 yukkarda orayı zaten kullanamıyoruz egmeni yıkarken elektrikli kullanıyorum banyoyu koridoru ısıtmak için annemde de evi çok büyük doğalgaz yok orayada gitmiyorum pek kışın tek odada daralıyo yazın alışıyo yayla gibi evde bisiklete biniyo top oynuyo hep salona diğer yerlere çıkmak istiyo o yüzden anneme gidince hasta oluyo diye gidemiyorum da kışın eve tıkılıyoruz evde de heryeri tıkıyoruz

sumeyyee...gel azcık laflayalım ....hade kızz...diğerleri soğuktan kaçtı...:1:

Back