Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tlf ettim filmde bişey çıkmamış doku zedelenmesi olabilir demişler.
kızlar size bir haberim var..Allah nasip ederse nisanda tekrar anne olacağım..14 haftalık....siz eylül annelerine geç katılmştm..doğumdan yedi ay sonra..ve hep hamilelik süresince neden kk ya girmediğme yanmştm..ama bunda da 14. haftaya kısmet oldu..
merhaba Aylin benim AHmet adında bir oğlum var...şimdiki bebeğimin cinsiyeti sanırım önümüzdeki haftalarda belli olur..ama kız diye hep hissediyorum..rüyasını da kız diye gördüm..hayırlısı tabi ama kız olursa adı nisa olacak gibi..
esincim çok sevındım tatlım senın adına hayırlı olsun rabbim içinden geçeni versin tadın yenmez :))saglıkla kucagına al inş.cinsiyet belli olunca yaz bize habersiz bırakma
aylin çok geçmiş duruya yagız 2 defa geçirdi ne zor günler yaşıyorsun tahmın edebiliyorum ateş 40ları buluyo allahım şifanızı versin bir an önce ateş uzun sürüyo bu durumda dr ne verdi peki ant.şuruplar tam etki etmiyo iyileşti gibi oluyo tekrar nüksetiyo iğne en iyisi.peki kan testinde wbc kaç olmuş biliyomusun?
Aylin inşallah tez vakitte iyileşir kuzun..hüsniyecim,gülcancım çok teşekür ederim kızlar..bana süpriz oldu bu hamilelik..ama çok sevindim..ama ilk başlarda çok sıkıntılı geçti..hastahanede falan yattım ikizdi tekini kaybetme riski vardı nitekim de kaybettim...(((( Allah elimizdekilere ve inşallah doğacaklara sağlık hayırlı uzun ömür versin....şimdi mide bulantılarım dışında bir sorunum yok çok şükür...2 haftaya sanırım cinsiyetini söyler dr. ama içime kız gibi doğuyor...hayırlısı inşallah..