2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun sümeyye üstüne düştükçe dikkat çekmek için daha çok yapıyolar biliyosun çok endişelenme demete katılıyorum bu sabah psikologda ynısını söyledi çocuklarımızı her çocuktan üstünsün birtanesin ağasın paşasın diye yetiştiriyoruz gelişimleri açısından tehlikeli diğer çocuklarla eşit olduklarını bilmeliler dedi bizim herşeimiz ama dışardaki dünyada sadece sıradan bir bireyler bunun bocalamasını yaşatmayın çocuklara dediler ne yapıcağımızı şaşırıyoruz

ama ama nazan çocuğum benim herşeyim ağam paşam.biz dışardaki çocuklarıda döveriz eymeni birinci olur..:17: evet çok şükür bişeyi yokmuş ama öyle üzülüyorumki normal yürürken sağ tarafına düşüyor.

tlf ettim filmde bişey çıkmamış doku zedelenmesi olabilir demişler.

iyi bak işte bişeyi yokmuş üzülme...bende şimdi doktordan geliyorum bizim kız yine hasta yine hasta ...kanında mıkrop varmıs enfeksıyon baslangıcı dedı...yine antibiyotik verdi...ah bir büyüseler ...dertleri hiç bitmiyor...

ben cocugum olana kadar asık oldugumu sevdıgımı sanırdımm...onun sevgısı herkesten herseyden once gelır...RABBİMMM onu benden benı ondan ayırmasın...sızler ıcınde oylee...:25:

bende aynısını yapıyorum dünya herkes herşey bir yana oğullarım bir yana diyorum onlar için kendimden vazgeçiyorum yanlış diyen ben değilim psikolog ya birde şu var biz böyle büyütülmedik daha sağlam daha sert olduk bu sayede sanki biz herşeyle kendimiz başetmek zorunda bırakıldık biraz bu yüzden güçlendik gibi geliyo az daha büyüsün diyorum şimdilik en azından karnını kendi doyurabilsin altını kendi hallletsin biraz kendi haline bırakırım o zaman

geçmiş olsun aylin..keşke kuzularımız hiç hasta olmasa onların yerine biz hasta olsak keşke.. hasta olunca zaten hiç kıyılmıyo ki.dediğiniz gibi onlar bir yana dünya bir yana.. onu seyrederken bileinsan hiçbirşeyi gözü görmüyor.. boşverin kızlar tam sevilecek çağındalar o yüzden bol bol sevelim şımartalaım.. tabi bu demek değil her dediğini onaylayalım biraz biraz otoriteri ele almaka lazım ama bence kuralları öğrenmek için daha çok küçükler.. zaten seneye kreşe başlayacaklar mecburen öğrenecekler kuralları..

merhaba kızlar..ben esin yani kilti..hatırlayanlar vardır hatırlamayanlar da..dün kaydoldum yeniden...eski rumuzmla giremedim şifre yok..yenisini alıyrum açmıyor..garip bir şeyler..tekrar kaydolaym diyrum e- postayı tanıyr falan..

kızlar size bir haberim var..Allah nasip ederse nisanda tekrar anne olacağım..14 haftalık....siz eylül annelerine geç katılmştm..doğumdan yedi ay sonra..ve hep hamilelik süresince neden kk ya girmediğme yanmştm..ama bunda da 14. haftaya kısmet oldu..

kızlar size bir haberim var..Allah nasip ederse nisanda tekrar anne olacağım..14 haftalık....siz eylül annelerine geç katılmştm..doğumdan yedi ay sonra..ve hep hamilelik süresince neden kk ya girmediğme yanmştm..ama bunda da 14. haftaya kısmet oldu..

hosgeldınız...bende aylın ...yenı bebegınızde hayırlı olsun...ALLAH sağ salim kucağınızda görmeyi nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah...kızınızmı oğlunuzmu vardı???

sağol hüsniyecimm...cıkıcam bırazdan ılaclarını alayımda eve gıdeyım yemek yap evı toparlıyım bıraz sobayı yakarım belkı...off off ALLAH yardımcımız olsun...kpss işine karalıyım inşallah çalışıp başarıcam...:34:

merhaba Aylin benim AHmet adında bir oğlum var...şimdiki bebeğimin cinsiyeti sanırım önümüzdeki haftalarda belli olur..ama kız diye hep hissediyorum..rüyasını da kız diye gördüm..hayırlısı tabi ama kız olursa adı nisa olacak gibi..

merhaba Aylin benim AHmet adında bir oğlum var...şimdiki bebeğimin cinsiyeti sanırım önümüzdeki haftalarda belli olur..ama kız diye hep hissediyorum..rüyasını da kız diye gördüm..hayırlısı tabi ama kız olursa adı nisa olacak gibi..

tekrar hosgeldın....ALLAH bağışlasın evlatlarımızı....hayırlısı kız ise versin rabbim inşallah....ozaman cocuk faslını kapatırsın ıste fıx 1 kız 1 erkek...:))
bende hafta sonu hıc bır ıs yapmadım full ates nobetındeydık...hala duzelemedık....nasıl mıkropmus bu ....ılk kez boyle hasta oldu cocugum butun nesemı kaybettım ...inşallah tez vakitte iyileşir...tüm hastalara şifa..

selam günaydın kızlar..
aylin çok geçmiş olsun durucuma.. demek bütün hafta sonu ateşlendi .. bizde mikrop kapmıştık geçen sene Bade de çok ateşlenmişti hatta gözleri bile çapak bağlamıştı geceleri ateşinden.. hatırladım o günleri şimdi gerçekte çok zor ama geçer merak eteme atlatırsınız inşallah..
kilti tekrar hoşgeldin canım..hayırlı olsun yeni kzuzunda sağ salim kucağıhna alırın inşallah.. anneler hissedermiş cinsiyetini gönlüne göre sağ salim kucağına alırsın inşallah..

geçirdiğim en berbat günlerden biri...sorunların ardı arkası kesılmedı...ALLAHIM yardım et...:14:

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cook sagolun kızlar...

esincim çok sevındım tatlım senın adına hayırlı olsun rabbim içinden geçeni versin tadın yenmez :))saglıkla kucagına al inş.cinsiyet belli olunca yaz bize habersiz bırakma
aylin çok geçmiş duruya yagız 2 defa geçirdi ne zor günler yaşıyorsun tahmın edebiliyorum ateş 40ları buluyo allahım şifanızı versin bir an önce ateş uzun sürüyo bu durumda dr ne verdi peki ant.şuruplar tam etki etmiyo iyileşti gibi oluyo tekrar nüksetiyo iğne en iyisi.peki kan testinde wbc kaç olmuş biliyomusun?

Aylin inşallah tez vakitte iyileşir kuzun..hüsniyecim,gülcancım çok teşekür ederim kızlar..bana süpriz oldu bu hamilelik..ama çok sevindim..ama ilk başlarda çok sıkıntılı geçti..hastahanede falan yattım ikizdi tekini kaybetme riski vardı nitekim de kaybettim...:((((( Allah elimizdekilere ve inşallah doğacaklara sağlık hayırlı uzun ömür versin....şimdi mide bulantılarım dışında bir sorunum yok çok şükür...2 haftaya sanırım cinsiyetini söyler dr. ama içime kız gibi doğuyor...hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı,
Ona işaret parmağımı kaldırıp
Yasaklar koymak yerine,
Parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim.

Hatalarını daha az düzeltir,
Onunla daha çok yakınlık kurmaya çalışırdım.
Onu sadece gözlerimle izler,saat kısıtlamaları koymazdım.
Daha bilgili olmaya çalışır,daha çok şefkat gösterirdim.

Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar,uçurtmalar uçururdum.
Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine,
Onunla oyun oynardım.
Onunla kırlarda koşar,yıldızları seyrederdim.

Onunla daha az çekişir,ona daha çok sarılırdım.
Önce benlik saygısı kazanmalarını sağlar,
Sonra bir ev almaya çalışırdım.
Ona her zaman katı davranmaz,
Onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim.

Güç konusunda daha az ders verir,
Sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim.

esincim çok sevındım tatlım senın adına hayırlı olsun rabbim içinden geçeni versin tadın yenmez :))saglıkla kucagına al inş.cinsiyet belli olunca yaz bize habersiz bırakma
aylin çok geçmiş duruya yagız 2 defa geçirdi ne zor günler yaşıyorsun tahmın edebiliyorum ateş 40ları buluyo allahım şifanızı versin bir an önce ateş uzun sürüyo bu durumda dr ne verdi peki ant.şuruplar tam etki etmiyo iyileşti gibi oluyo tekrar nüksetiyo iğne en iyisi.peki kan testinde wbc kaç olmuş biliyomusun?

cook sagol canım crp 39. küsürdü...antibiyotik amoklovin...bakalım ıns duzelır atesler ıcınde yatıyor yavrum cok uzuluyorumm..elımden bısey gelmıyor nesemı kaybettım resmen o yuzden dun hem kasamda acık verdım..olsun ama yavrumun basının gozunun sadakası olsun...yagız nasıl sen nasılsın umarım ıyısınızdır..

Aylin inşallah tez vakitte iyileşir kuzun..hüsniyecim,gülcancım çok teşekür ederim kızlar..bana süpriz oldu bu hamilelik..ama çok sevindim..ama ilk başlarda çok sıkıntılı geçti..hastahanede falan yattım ikizdi tekini kaybetme riski vardı nitekim de kaybettim...:((((( Allah elimizdekilere ve inşallah doğacaklara sağlık hayırlı uzun ömür versin....şimdi mide bulantılarım dışında bir sorunum yok çok şükür...2 haftaya sanırım cinsiyetini söyler dr. ama içime kız gibi doğuyor...hayırlısı inşallah..

ıns cok sagol esıncımm...bana erkek gıbı geldı bana ama hakkında hayırlısı dogdu tahmın konusunda bıraz som agızlıyımdır ama ıns gonlunce hayırlısı olan olsun ...kızmadın dımı???ben kızıyordumda bana kızın olcak dedıklerınde ben erkek ıstıyordumdumda ne kadar sacma bır ıstek ıste benımkıde ılk cocuk sonucta...:37:

Back