2009 Eylül Anneleri

daha erme anacım erken daha bize lazımsın.. hem delilik cesaret işidir herkes deliolamaz.. bende var azcık delilik ordan biliyom

Merhaba kızlar...bende gecen gece tulum gıydırdım...zayıfya kucuk panda gıbı oldu canımm ....kucuk kafa ...
Sumeyye gözlüklerini güle güle kullan bende cok severım kalın cercevelı gozlugu esım musade etmıyor...senınkı yıne ıyı kız...benımkıne alcam dedımde kırarım ..dıyor neden dedım sen evlısın dıkkat ceker o dıyor...seksı gorunurum dıye herhalde...

ama dün iş arkadaşlarıma sordum çerçeve beğendim bilin bakalım ne renk herkes kımızı dedi :))) akşam özcan denizin ya sonra filmine geçte olsa baktım..ayy tam bir komedi idi eşimle kavga ede ede. film bitti ben alese başvuracam dedi eşim hayır otur evinde diyor..

slm herkese bizimkide hasta burnu tıkalı mız mız yemek yok bende hastayım of çok zor bizde kaloriferleri yakmaya başladık.

Sumeyye bencede kocan haklı zaten memursun ne alesı kızım yaa...bende bu sene kısmetse kpssye gırcem bakalım aöf ye ulasamıyorumm sızın bı bılgınız varmı 4 yıllık ıkt.fak.kamu yonetımı 2.sınıftayımya bu seneyı bıtırıp onlısans dıploması alabılıyormusum..sızcede boyle bısey varmı???duydunuzmu???:26:

benim eşimde gözlüklüdür.. ama geçen gitmiş kendine altın renk çerçeveli gözlük almış çok dalga geçtim emekli gibi olmuşsun diye şimdi korkusundan takamıyor garibim.. her işlerine biz el atıcaz kendi başlarına bir çerçeve bile seçemiyor bu adamlar...bizde hafta sonu aşk tesadüfleri severi seyretttik çok güzeldi yaa.. tabi ben ağzım ayrık adama bakarken benimkide delirdi kıskançlıktan ama olsun....
filiz geçmiş olsun canım hastalık mevsimi açıldı desene..

Benımkıde oyle markete gonderıyorum...en pahalı seylerden alıyor yaa neden daha ucuzu vardı almadın dıyorum ya ben alısverıs yaparken fıyatlarına bakmam dıyor alırım cıkarım...ben artık etıket manyagı oldumm...cocuk yokken market market dolanır fıyat arastırması yapardımm...

Kızlar bu arada esınızden harclık alıyormusunuz...ortak hesabınızmı var ...kendınıze aıt harcamalardan haberı varmı???

hg fılız gecmıs olsun ...tuvalet egıtımı nasıl gıdıyor...

çok teşekkürler gece hala bağlıyorum çünkü kuru kalkmıyo ama gündüz haloldu sayılır 1-2 gündür kaçırıyor altına kasmıyorum ya yaza kadar zamanı var geceyide yaza hallederiz.

saol cnm

bizde ben dikkat etmem etiketlere çok canım sıkılır zaten iki adım sonrasında unuturum.. yay burcuyum anacım sıkıntıya gelmeiyom napim...
bizde öyle ayrı hesap yok maaştan kalanı ortak harcarız..onun hesabında para bittiyse ben veririrm benim bittiğinde o verir...

evet aylin 2.sınıf bitince önlisans diplaması alabilrisin.bu akşama bir mani olmazsa bizde aşk tesadüfleri izleeyceğiz...bende hiç fiyat bakmam bizde de eşim marketlerde gezer

bizdede hesap yok eşim her hafta bana harçlık veriyor çünkü ben hiç param varmı yokmu bilmem bile .eşim bakar cüzdanıma yazık yazık der para veriri zaten onun maaaşı araba kredisine gidiyor benimkini harcıyoruz..ben birde marketçi kızıyım hiç fiyat araştırmamki herşeyi alır eve giderdik...

seelammmmmmmmm
seksi sumeyye harikasin kiz o gozlukleri benim karim taksa bende kudururum wallaaaaa
aylin hayatim bizde ayri gayri yok hesaplarimiz ayri ama hepsi esimden sorulur ben haftalik harcligimi bilirim gerisi ona yaniiiii
etiketlere bakma konusunda ise esimle ikimizde ayniyiz uygun olanina bakariz ama esim herseferinde ben yoksam nerde pahalisi var onu alir gelir kizincada eeeee ucuz etin yahnisi kotu olurmus askim ben seni dusundugum icin kaliteli aldim derrrr beni kandirirrrr

bende 1 aydir giydiriyorum tulumu kucuk pandam diyede pesinde kosuyorum sipaminnnnn

filiz canim cok gecmis olsunnnnnnn

husniye biliyormusun en geriden gelen turk cocuklari hep simartildiklari icin bunlarinkiler 1.5yasindayken kendi yemeklerini yemeler uyku saatlerini,oyun saatlerini herseylerini biliyorlar.
bizler yapamiyoruz erdenay sipasida biliyordu ama okullu tatile girdi esek herseyi birakmak ozur olmak istiyorrrrr....

buarada 1saaat sonra tabagini herseyini bittirdi anne ozuy anne ozuy diyede pesimde dolandi ilgilenmeyince.

bugün hastaneye gittim büyüyomuş sıpa gözlüklü seksi olunuyo he :)) denicem bende kardeşimin okuma gözlüğü var kalın çerçeveli

kızlar gunaydın... sumeyye anlasıldı esın daha tutumlu senın eskı alıskanlıgından olsa gerek....ya neden sordum bılıyormusunuz...esımle hep tartısma konusu olmustur..banada haftalık verıyor...ee bende cabuk bıtıyor..arada ona sıparıs verıyorum falan dıyor yok sen tutumlu degılsın ...varya oyle sıkıyorum kı yınede kor olası para...bıtıyor...

Günaydınnn aklım evde kaldı dün eymen ayağını basmamaya başladı yürürken aniden düşüyor sağ ayağı aniden bükülüyor gibi.acile gittik dr baktı onun yanındada düştü kemikte bişey yok liflerde olabilirdedi bugün babannesi ortopedisyene götürecekler inşllh bişey olmaz ama korka korka sağ ayağını basıyor

ayy canımm gecmıs olsun yaa...belkı oynarken falan bukmustur bılegını haber alırsan bızede soyle...

selam hanımlar..
sümeyye geçmiş olsun canım önemli irşeyi çıkmaz inşallah hoplayıp zıplarken incitmiştir kuzu..oyy kıyamam bu yaştada hasta olmak hiç yakışmıyor bunlara yaa..
demetcim demek özür dileye dileye yedi kuzu ben dayanamaz ağlardım herhalde öyle özür dilese Bade... dsene biz Türk anaları fazla yufka yürekliyiz şımartıyoz çocukları onlareda tepemize çıkıyor... olsun çıksınlar bee bir daha mı çocuk olacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…