Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm herkese bizimkide hasta burnu tıkalı mız mız yemek yok bende hastayım of çok zor bizde kaloriferleri yakmaya başladık.
hg fılız gecmıs olsun ...tuvalet egıtımı nasıl gıdıyor...
benim eşimde gözlüklüdür.. Ama geçen gitmiş kendine altın renk çerçeveli gözlük almış çok dalga geçtim emekli gibi olmuşsun diye şimdi korkusundan takamıyor garibim.. Her işlerine biz el atıcaz kendi başlarına bir çerçeve bile seçemiyor bu adamlar...bizde hafta sonu aşk tesadüfleri severi seyretttik çok güzeldi yaa.. Tabi ben ağzım ayrık adama bakarken benimkide delirdi kıskançlıktan ama olsun....
Filiz geçmiş olsun canım hastalık mevsimi açıldı desene..
bizdede hesap yok eşim her hafta bana harçlık veriyor çünkü ben hiç param varmı yokmu bilmem bile .eşim bakar cüzdanıma yazık yazık der para veriri zaten onun maaaşı araba kredisine gidiyor benimkini harcıyoruz..ben birde marketçi kızıyım hiç fiyat araştırmamki herşeyi alır eve giderdik...
Günaydınnn aklım evde kaldı dün eymen ayağını basmamaya başladı yürürken aniden düşüyor sağ ayağı aniden bükülüyor gibi.acile gittik dr baktı onun yanındada düştü kemikte bişey yok liflerde olabilirdedi bugün babannesi ortopedisyene götürecekler inşllh bişey olmaz ama korka korka sağ ayağını basıyor