http://lb3f.lilypie.com/x8Fxp3.png BU LİNKİ YAPIŞTIR ÇİZELGE YAZAN YERE.
evet demet zaman ne çabuk akıp geçiyor.. ilk tickerinde yumurtaydı kızızm şimdi kocaman bir kız resmi var..giden ömürden gidiyor elbette onlarla olsunda varsın gitsin..maşallah güzel kızına desene bir tosuncuk daha geliyor .. ama yapısal birşey seninki erdenayda kiloluydu.. ahh burda olsan pek kıymetli olurdun biz millet olarak pek severiz tombul çocuk dimi...bakma onlar kıymet bilmiyor.. sağlıkla doğsun inşallahh
evet demet zaman ne çabuk akıp geçiyor.. ilk tickerinde yumurtaydı kızızm şimdi kocaman bir kız resmi var..giden ömürden gidiyor elbette onlarla olsunda varsın gitsin..maşallah güzel kızına desene bir tosuncuk daha geliyor .. ama yapısal birşey seninki erdenayda kiloluydu.. ahh burda olsan pek kıymetli olurdun biz millet olarak pek severiz tombul çocuk dimi...bakma onlar kıymet bilmiyor.. sağlıkla doğsun inşallahh
günaydın ben egemene sprey kullanıyorum açıyo uykudan önce atıyorum güzelce akıtıyo burnunu
Canımm hosgeldın kahretme kendını..yemıyorlar işte...bırak ınatlasmada...ınatlastıkca daha fazla baskın cıkıyorlar...ben tv ızlerken verıyorum bıseyler tvye dalınca yıyor bıde oyle denesen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?