2009 Eylül Anneleri

kizlar nasilsiniz
tickerleri degistirmis super olmus
zaman nasilda geciyor yaaaaa
hamilelik,1yas,2yas,simdide 3 yas tickeri offfffffff offfffffff giden omurden gidiyor
nazancim masallah oglusuna
bende istah yok ama burdaki drler hesaplamasina gore kizim en az 4.5-5.0kg dogar diye diyette aldilar her pazartesi 3dr gorunuyorum normal bebek dogurmaliymisim sanki anormal doguruyormusum gibiiiii....
insallah 3-3.5kg olur

evet demet zaman ne çabuk akıp geçiyor.. ilk tickerinde yumurtaydı kızızm şimdi kocaman bir kız resmi var..giden ömürden gidiyor elbette onlarla olsunda varsın gitsin..maşallah güzel kızına desene bir tosuncuk daha geliyor .. ama yapısal birşey seninki erdenayda kiloluydu.. ahh burda olsan pek kıymetli olurdun biz millet olarak pek severiz tombul çocuk dimi...bakma onlar kıymet bilmiyor.. sağlıkla doğsun inşallahh

ben hala tickerimi göremiyorum...ifadelerde yok...ben yanlıslıkla bıseymı degıstırdım acaba...

ewet canim erdenayda kiloluydu.
aslinda bunlarinki daha mantikli 3.500kg gecen bebeklere hormonlu olarak bakiyorlar
ve hemen gozetim altina alip herseylerini arastiriyorlar hastanede kaldigin surede 5gun hastanede kaliyorsun normal dogumda sezeryanda 1-2hafta arasi yani anne tam toplanana kadar hastanedeyiz
simdi aklim hep erdenayimda nasil yapicam ben diyeeeeee((((

sumeyye seker seninkide gorunmuyor
aylinin tickeride
ifadeleri kaldirmislar canimmmmmm

ewet canim erdenayda kiloluydu.
aslinda bunlarinki daha mantikli 3.500kg gecen bebeklere hormonlu olarak bakiyorlar
ve hemen gozetim altina alip herseylerini arastiriyorlar hastanede kaldigin surede 5gun hastanede kaliyorsun normal dogumda sezeryanda 1-2hafta arasi yani anne tam toplanana kadar hastanedeyiz
simdi aklim hep erdenayimda nasil yapicam ben diyeeeeee((((

sumeyye seker seninkide gorunmuyor
aylinin tickeride
ifadeleri kaldirmislar canimmmmmm

kızlar günaydın...duru dün hiç uyuyamadı burnu tıkanık...son 1 haftadır farkedıyorum horlamada yapıyor...yıne endıselendım..genız etı olabılırmı dıye...bugun doktora goturcem....inş endişelendiğim gibi değildir...offf....

günaydın ben egemene sprey kullanıyorum açıyo uykudan önce atıyorum güzelce akıtıyo burnunu

canımm bende yaptım faydası olmadı once sprey sonra burun pompası kullanıyorumm....acıldı sonra yıne tıkandı...sen egemenı hangı doktora goturuyorsun..

selam kizlar
aylincim cok gecmis olsun duruyaaaaa
nazan ben isvicredeyim canim
buarada burun damlasi tzehlikeli ya burda buyuklere bile fazla onermiyolar

erdenay beni sinir krizine sokdu ya aglamamak iin kendimi zor tutuyorum wallaa
esege herseyi onune koydum yemiyor tek istegi simsek mcqueen izlemek
vurmamak icin kendimi zor tutuyorum offfffffff aglayip duruyor anneeee neydesin al beni budan diyorrrrr bisey yiyene kadar mama sandelyesinden almiyacagim

Canımm hosgeldın kahretme kendını..yemıyorlar işte...bırak ınatlasmada...ınatlastıkca daha fazla baskın cıkıyorlar...ben tv ızlerken verıyorum bıseyler tvye dalınca yıyor bıde oyle denesen...

Canımm hosgeldın kahretme kendını..yemıyorlar işte...bırak ınatlasmada...ınatlastıkca daha fazla baskın cıkıyorlar...ben tv ızlerken verıyorum bıseyler tvye dalınca yıyor bıde oyle denesen...

canim zaten onun istegide o ben yapmam
cunku yemegi oyun saati dinlenme saatiyle karistirmasini istemiyorum
mama sandelyesinden kaldirdim
hic bisekilde ilgilenmiyorum simdi kendisi pesimde kosuyor mama mama ,kayu diye ama vermiyecegim oglen yemegine kadarrr
herseyi onceden sundum yemedi simdide yokkkkkkk

selam hatunlar ...
aylincim çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı büyük sorun malesef.. Bade hanım ne sprey nede damla kullandırıyor onun bizde meryemin söylediği cold mix diye bir damla var onu kullanıyoruz vicksin sıvı hali gibi yakasına yastığına damlatıyorsun burunları açıyor tavsiye ederim. hatta bizizmde bitti bende kış için sipariş vericem burda hiçbir eczanede bulamadım malesef..dr sordum kullanabilirsin demişti..

demetcim bence kendini de oğluşunuda üzme böyle yapınca daha çok inatlaşıyorlar biliyorsun.. ben vazgeçtim artık canı istediğinde güzel güzel yiyor nasıl olsa inatlaşırsam hiçbirşey yemiyor.. hatta tabakları falan bile dağıtıyor yemicem diye..hem sabihacım böyle çocukları bir yere sıkıştırıp yemek yedirmenin hiç dığru olmadıüını söylüyor. onlar için şu an herşey oyun olduğu için yemek yemek de bir oyunmuş..o yüğzden yıpratma kendini..

slmlarrrrrrrr havalar soğudu iyice uyku tulumunu deneyeceğim akşam bakalım geçen yıl büyüktü bu yıl olacakmı yoksa bir amsraf dahamı daha ayakkabıda alacağım oğluşuma.eymen caliou varken ne olsa yer sadece ağzını açıp kapatıyor ne yediğinin farkında bile değil o kadarki bayılıyor caliouya.dün gittim gözlük aldım numaralı tabi ve kırmızı çerçeveli görenler şok oldu eşimde yakıştı ama çok bekar işi dedi. ama herkes çokk beğendi cesaretimden dolayı tebrik ettiler

halaaa yaptığım çizelge gözükmüyormu... ben görüyorum ama yoksa ben erdim mii önce deli sonra velilik olabilir

oo hayırlı olsun sümeyye kırmızılı kadın oldun demek.. eşin kesin kıskandığından demiştir o öyle diyorsa kesin yakışmıştır zaten...
bizde dün çarşıya çıktık kızıma pembe botlar aldık çok sevdi hemen sabah bakıcısına gösterdi.. montta aradık ama daha çıkmamışlar ince montlar vardı almadık..uyku tulumumuz bizimde geçen senedn var bizimkide büyüktü bu senede olur rahat rahat ama daha havalar o kadar soğumadı burda..
bende kendime birşeyler bakayım dedim beğendiklerimi topladım deneme kabinine giderken Bade hanım çok mızmızlandı mecbur bırakıp çıktım.. ayy bu kız yüzünden hiç rahat alışveriş yapamıyorum yaa...nolacak halim..

halla delisin veliliğe geçemedin yani diyorsun bizden olsan olsa öğrenci velisi olur zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…