2009 Ekim bebeklerinin ilk bayramlıkları buraya

grnt0332b.jpg

delikafadulden

ay yavrum benim maşallah maaşallah
yerim ben o kısacık pantolonlu bacaklarını seninŞeniz
yağmurcum canım hayırlı olsun bayramlıklarınız çok şeker olmuş kaydirigubbakcemile3 allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah annesia.s.

evet canım yakınlaştıkça sanki zaman daha zor geçiyo hayırlısıyla sağlıcakla bi tamamlayalımda inşallah
ayrıca biz erkek infertilitesi topiği anneleriyiz 1 günlük bebekede ciciş buluruz dimi tatlımkaydirigubbakcemile5

ayyy maşallah maşallah :)) biz daha çıkmadık alışverişimize ama çok kararsızım acaba alt üst bişelermi olmalı yoksa tulum tarzımı. kafamçokkarıştı yani sonuçta pantolonu hep giycek hayatında ama tulumu bi daha ne zaman giyebilcek üfff kafam çok karışık neyse sizler ekleyinde bende fikir edineyim kaydirigubbakcemile3

alya dua nın cicileri çok güzel annesi güle güle giysin kuşş
yağmurcn oğluşun harika olmuş maşallahhh cnm bayıldım
kızlar geçen sene benim kızım 40 günlüktü kurban bayramında ben gap ten almıştım çok şirin bir elbise bulamayanlar baksın gap te ve zara da minicik kokoş elbiseler var:)

teşekkürler teyzoşlarımız :)
antik bulabilirsen üzerine kot tarzı solopet tarzı bul çok komik oluyolar küçük adam gibi :))
aybik alya mızın cicileri eminim üzerinde daha güzel olacak Bora bekliyo resmini :)

cooook tatlıı cicilerinizzz maasallah yusufa da cok yakısmıssss.....nazar değmesin..tü tüt tü bizim de cama günü kuranımız var mevlüt kıyafetini aldık bayramlıgını da eklerim :))))

X