2009 da neler oldu? 2010 dan beklentilerimiz?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar 2009 kendim için özetleyecek olursam biraz hayal kırıklığıyla geçti
2010 dan beklentilerime gelince;
*öncelikle artık kanın durduğu savaşın bittiği ve çocukların öldüğü bu düzenin değişmesini diliyorum :Saruboceq:
*ailemin kendimin dostlarımın sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum :Saruboceq:
*iş yerinde hak ettiklerimi artık 2010 yılında almak istiyorum :Saruboceq:
*daha başarılı ve sabırlı biri olmak istiyorum :Saruboceq:
*eşimle saçma sapan nedenlerden dolayı tartışıp en güzel günlerimizi küs geçirmek istemiyorum :Saruboceq:
*fevri davranmak, kalp kırmak istemiyorum özeleştiri yapmam gerekiyor her gece yatmadan önce :Saruboceq:
*kendi sorunlarıma dalıp çevremdekileri görmemezlikten gelmeyeceğim 2010 yılında :Saruboceq:
*eğitim hayatımdaki aldığım kararları istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istiyorum :Saruboceq:
*çok para harcamayı gereksiz alışverişlerimi kesip biraz geleceğime yatırım yapmak istiyorum :Saruboceq:
*ve 2-3 kilo vermem lazım kaydirigubbakcemile3

EVET KIZLARRR 2010 BEKLENTİLERİNİZİ YAZIN BAKALIM 2010 YILINA GİRDİĞİMİZDE ARA ARA BURAYA BAKIP NELERİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ HANGİ KARARLARIMI UNUTUUĞUMUZA BAKIP TEKRAR KENDİMİZİ GÖZDEN GEÇİRELİM kaydirigubbakcemile5

2009'un yarısı kötü geçti ama ne kötülük offf maşallah beni benden etti.. 2010 çok daha iyi olur diye temenni ediyorum ve bunun için elimden geleni yapıcam.. inşallah yeni bir başlangıç ile birlikte giricem yeni yıla ve hep öyle devam edecek.. bazen bişeyleri değiştirmek gerekir, hem de çok geç olmadan dimi...

2009 fena gectı sayılmaz.
2010 da hersey daha ıyı olacak ınsallah.zaten ocak bası oglum olacak kısmetse...
2010da 3 kısılık aıle olacagız...
herseyın herkes ıcın daha ıyı olmasını dılıyorummm

2009 benim icin karmakarIsIk gecti.
Hem zorlu bir dönemin mutlulukla sonlanmasi, hemde baska bir mutlululugun yok olmasi.

Kötü olan sey: Annem hastalandi. Annemin hastaligi sebebiyle geriye kalan 3 sinavimi ertelettim ve okulu yaza bitirecekken bitiremedim.Saglik olsun yinede, annem simdi iyiyi ya cok sükür herseye.

Iyi olan sey: Nisanlimla uzun ugraslarin ve engellerin ardindan nisanlandik. Allah'ima cok sükür ailelerde tam uyustu. 4 hafta beraberdik ki 4 hafta senede 1 kez görüsenler icin bulunmaz nimet.

Ne iyi ne kötü: Nisanlim dün askere gitti. Hem hüzünlüyüm, hemde gururluyum. Rabbim peygamber efendimizin (s.a.v.) yüzü gözü hürmetini bizi sag saglim kavusturur insAllah. Ve cümlemizi insAllah.

2010'dan beklentilerim:
- Savassiz bir dünya istiyorum!! Bunu cok istiyorum!!
- Türkiye'de artik insanlarin haklari yok sayilmasin, hayatlari harcanmasin istiyorum.
- Mutlu olmayi istiyorum, nisanlimla, ailemle, arkadaslarimla.. 2009da cok agladim 2010'da gülmek istiyorum Allah'in izniyle.
- Okulum bitsin istiyorum.
- Nisanlim sag saglim askerden gelsin istiyorum.
- Tekrar nisanlimla kavusmayi istiyorum.
- Ve annemin dahada iyi olmasini istiyorum. (Bu günlere cok sükür).

Siralamaya gelince hepsi 1.de u isteklerimin. Hepsi Allah'in izniyle ayni anda olsun.

2009 hem mutluluk hem mutsuzluk oldu benim için.4 senedir emek emek büyüttüğüm aşkı resmiyete taşıdık.nişanlandım.ama sonu mutlu bitmedi.ayrıldık.çok mutsuzum.
2010 dan mutluluk bekliyorum...

2009 çok güzel geçti sayılmaz
2010 inşllh çok güzel geçer
2009 yılının başından beri hamile kalmak için baya uğraştım ve hamile oldum ama malesef düşük oldu
çok stresli günler geçirdim
2010 inşllh güzel geçer
2010 herkes için inşllh sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olarak geçer inşllh
savaşsız bir dünya olur inşllh

2009 da hayatımdaki diğer her sene gibi sürprizlerle dolu, aklımın ucundan geçmeyecek şeyler yaşadım.üzüldüm de sevindim de ama yaşadım çünkü yaşamak zorundaydım Allah canımı almamıştı:))) 2010 dan çok umutluyum.ve benim yılım olacağını düşünüyorum.bu zamana kadar teori aşamasında olan bütün planlarımı bu sene gerçekleştirmek istiyorum.bunlar neler:
1-borsadan normal kazancımdan daha fazlasını kazanmak
2-borsadan kazanmazsam işimde üst yönetime sıçramak
3-kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak
4-burnuma estetik yaptırmak
5-saçlarımı bol miktarda bakım yapmak
6-lazer epilasyonla bazı istenmeyen şeylerden kurtulmak
7-yazımı bol tatille geçirmek istiyorum bu yüzden çok çalışmam lazım
8-arkadaş çevremi genişletmek
9-istanbulun tadını gerçekten çıkarmak ve her deliğe girip çıkmak, gidilmedik yer bırakmamak
10-keman kursuna gitmek
11-resim kursuna gitmek
12-genel kültürümü had safhada geliştirmek.
13-ve her seneki gerçekleştirilemeyen tasarı da BıR KOCA BULMAK :))))))

2009 bana hem çok şey kattı hemde çok şey alıp götürdübenneyaptımki

2010 sağlık huzur mutluluk + yeni bi başlangıç bekliyorum....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…