Banyo Dekorasyonu 2009 Banyo Modelleri

L

L0nginG

Ziyaretçi
f_1m_8a88e35.jpg

f_2m_920be5e.jpg

f_3m_4374796.jpg

f_4m_e8a3d6f.jpg

f_5m_3b8a81b.jpg

f_6m_1a4c56b.jpg

f_7m_271cc14.jpg

f_8m_910353d.jpg

f_9m_22f50e5.jpg

f_10m_cc494e1.jpg

f_12m_725725b.jpg

f_13m_ae234ed.jpg

f_14m_57a1cd4.jpg

f_15m_bcaefdb.jpg

f_16m_c7d96a5.jpg

çok güzeller ama acaba kullanışlımıdır ama görüntü olarak süper

bi de ben şu klozetlerin yanındaki temizlenme zınbırtısının tam olarak nası kullanıldığını merak ediyorum kullanan varmı

işlemler nası gerçekleşiyo

Canim paylasimin icin tesekkurler.

bu banyolar benim salonumdan buyuk. ayrica cogu kullanissiz. aynen modacilarin yaptigi gibi asla kullanilamayacak ama acayip tasarim gerektiren kiyafetler gibi.

çok uçuk kaçık şeylerler bunlar paylaşımın için teşekkürler bizleri aşar bunlar fisfisfis

guzelde bıraz abartı gıbı
gunluk kullanımlarda pek rahat olmaz daha cok gozu hıtap edıyo

o kadar buyuk banyom olsa boler herkese ayri banyo yaparim ben yahu..
ben tasarim olarak da cok sIk bulmadim acikcasi.. baslik sahibi uzerine alinmazsin umarim :)

ben de banyomu kırdırıp yeniden yaptırmayı düşünüyorum ama bu modeller benim tarzım değil estetik güzel ama çok kullanışsız oluyorlar yinede sağol canım

Süper yaaaa, hepsi de çok güzel. Böyle bir banyosu olan bir evin diğer taraflarını tahmin edemiyorum. Tasarım harikası. AHHH nerde o günler.

çok güzeller ama acaba kullanışlımıdır ama görüntü olarak süper

bi de ben şu klozetlerin yanındaki temizlenme zınbırtısının tam olarak nası kullanıldığını merak ediyorum kullanan varmı

işlemler nası gerçekleşiyo

Chm o temizleme zımbırtısının adı BİDE ..Fransızların kullandığı bir taharet oturağı gibi bişe..Tabi Türkiye'de zaten taharet musluğu olduğu için bu zımbırtı kullanılmıyor ya da yanlış kullanılıyor.

Chm o temizleme zımbırtısının adı BİDE ..Fransızların kullandığı bir taharet oturağı gibi bişe..Tabi Türkiye'de zaten taharet musluğu olduğu için bu zımbırtı kullanılmıyor ya da yanlış kullanılıyor.

kaydirigubbakcemile3kendi kendime gülme krizine girdim ben bideyi hep ayak yıkamak için sanırdım.:roflol::roflol::roflol:

X