Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu banyolar benim salonumdan buyuk. ayrica cogu kullanissiz. aynen modacilarin yaptigi gibi asla kullanilamayacak ama acayip tasarim gerektiren kiyafetler gibi.
o kadar buyuk banyom olsa boler herkese ayri banyo yaparim ben yahu.. ben tasarim olarak da cok sIk bulmadim acikcasi.. baslik sahibi uzerine alinmazsin umarim :)
ben de banyomu kırdırıp yeniden yaptırmayı düşünüyorum ama bu modeller benim tarzım değil estetik güzel ama çok kullanışsız oluyorlar yinede sağol canım
Chm o temizleme zımbırtısının adı BİDE ..Fransızların kullandığı bir taharet oturağı gibi bişe..Tabi Türkiye'de zaten taharet musluğu olduğu için bu zımbırtı kullanılmıyor ya da yanlış kullanılıyor.
Chm o temizleme zımbırtısının adı BİDE ..Fransızların kullandığı bir taharet oturağı gibi bişe..Tabi Türkiye'de zaten taharet musluğu olduğu için bu zımbırtı kullanılmıyor ya da yanlış kullanılıyor.