- Konu Sahibi MotherandBaby
tüm bebişlere afiyet olur sorunsuz bır ek gıda donemı geçiririz inşallahhh
tariflerinizi beklıyoruz arkadaslar cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm bebişlere afiyet olur sorunsuz bır ek gıda donemı geçiririz inşallahhh
24.5 sebze corbası tarifi birgünlük mü
hepsini bi öğünde yiyebiliyormu :uhm:
30 cc elma suyu veriyorum
bugün sebze çorbasınada başladık
başlangıç sebze çorbası:
1 orta boy patates
2 orta boy havuç
1 tatlı kaşığı pirinç
4 su bardağı suda haşlıyoruz püre şeklinde veriyoruz
bu çorba zamanla şekillenecekmiş şuan bebiş için en zararsız sebzelerden başlıyormuşuzz :)
aptamilden yoğurt mayaladım 2 kaşık kadar ondanda verdim pek sevmedi ama :1shok:
hayır bu birer taneden 3 günlük çıkıyo aşağı yukarı bir günde 125 gr sebze çorbası yiyo...ben 2 günde bir yapıyorum bu tarifi...
canımcım bence aptamille mayalama yoğurdu, sütle daha faydalı oluyomuş ama sen bilirsin tabüküüüü....kaydirigubbakcemile5
inek sütü yasak dedi dr devam sütüyle mayala dedi tarfini verdi hatta bnde aptamil vardı evde onla yaptım
internettede yazıyor bi çok sitede 1 yaşına kadar yasakmış kansızlık vs yapıyormuş
Bir haftadır elma suyu veriyordum azıcık birkaç tatlı kaşığı kadar bugün de elma püresi verdim oğluşa cam rendede rendeledim ama ne kadar vereceğimi bilemedim yine fazla gelir de dokunur diye korkuyorum ama oğlan deli gibi istiyor hatta kaşığı tutup çekiyor ağzına doğru maaşallah diyeyim de aç gözlüyüz biraz :))
Acaba ne kadar vermeli ki elma püresinden ben bir dilim kadar rendeleyip verdim artırsam mı bilemiyorumfisfisfis
ayy 1 dilimden nolcak ebru allah seni ben bir bütünü rendeleyip suyunu veriyorum 30cc kadar çıkıyo hepsini yediriyorum