2009 Aralık Anneleri

Fatmacıgım insallah degilsindir diyorum hazır degilsen isin aslı bende taktıracam hem korkuyorum hemde eşim ne gerek var diyo hap içemiyorum ben. bu arada önceleri kaza lafına cok gülerdim ama basıma gelince hakketten oluyomuş dedim biz bebege erken diyorduk tabii rabbim kızıma uzun ömür versin iyiki dogurmuşum ama bir ikinci kazada ne olur bilemiyecem :43::27::26:

doğru dıyon meral valla da işte
ben korktuğumdan değil eşim bı alem yaa sankı ona takılacak ben bı araştırıyım deyıp duruyordu
bu arada test negatıf bıraz rahatladık,,yarında kana gıtcem

fıstık yeşillsisi olsa daha ii olmazmı açıklı koyulu tonları yokmuki alize nin vardı ama du bakim bi hem ipide kalın onun sıcak tutar

bi baksana canan ya ben bunları bulabildim bu ipin de yüzde 30ü yün o yüzden bu da sıcak tutar diye düşünüyorum
bu markanın tüm çeşitleri burada
gözünüzü seveyim ipe karar verin gidip alayım başlayayım bir an önce
bir de canancım sen yönlendir bizi kaç numara şişle örelim nasıl örelim (yuvarlanıp boru olmasın diye lastik veya haroşo düşündüm ben) kaç ilmek başlayalım kaç cmde bitirelim püskül yapalım mı vs gibi hepsi aynı olsun

gecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki

ben de solağım eda ama farketmez ki sağlak veya solağın başladığı örgü... aynı şeydir güzelim... en basit başlama yöntemi örerek başlamaktır ben de ilmek çekerek başlamam (bilirim de sevmem)... bir tane ilmek yapacaksın altını düğümleyerek sonra normal örgü örer gibi öreceksin ama önceki ilmeği şişten çıkarmadan yeni ipi diğerinin yanına takacaksın bilmem net oldu mu :37:

dişten olabilir ama doktora götürmek yerine telefon edebilirsin belki bir önerisi olur... yalnız uykusunda kusmuş kısmı korkuttu beni nasıl olmuş o?

Nevracım sana da selam canım. çok sağol iyi olur canım senin de gitmen tek başına zor olur ebru ya da.

meralcim sen de çok ısrar etmişsin senin için geri geldim bak:):16: ama arkaşadım bigeye katılıyorum bence de çok kati konuşma derim çevremde her korunma yönteminden de kaza kurbanı olan madurlar var. allah isteyene istediği zamanda versin.

ben de bugünlerde tırsar oldum kızlar. bir kankim var benim. her iki çocuğumuza da aynı anda hamile kaldık ve doğum yaptık birbirimizden haberimiz olmadan tamamen tesadüf yani. ben hamileyim diye onu aradım ilkinde bir hafta sonra o da aynen beni aradı. ikincilerde de önce o haber verdi arkasına 2 hafta sonra ben öğrendim. şimdik bu hatunda kaza kurbanı 3. geliyormuş beni aradı şok oldum. psikolojikman karnım da pıt pıt seyirmeler hissetmeye başladım. adetimi dört gözle bekliyorum 5 gün var allah beni korusun diyorum başkada bişi demiyorum valla.

bige deneyeyim bir ben cins olunca yapamıyoru işte annem şişti bir keresinde bana ögretecem diye :)) uykusunda niye kustu aksam corba verdik normalde devam sütü veriyorum yatarken annem sürekli yedirme modunda olunca corbayı az yedi deyip sütlü pirincli milupa muhallebi verdi sanırım hazxmedemedi dr aradım atesi yoksa aglamıyorsa bitkin degilse korkma dedi ama aksam kötü olursa acilden götürecem mersindeyiz bide dr istanbulda bakalım

Nevracım sana da selam canım. çok sağol iyi olur canım senin de gitmen tek başına zor olur ebru ya da.

meralcim sen de çok ısrar etmişsin senin için geri geldim bak:):16: ama arkaşadım bigeye katılıyorum bence de çok kati konuşma derim çevremde her korunma yönteminden de kaza kurbanı olan madurlar var. allah isteyene istediği zamanda versin.

ben de bugünlerde tırsar oldum kızlar. bir kankim var benim. her iki çocuğumuza da aynı anda hamile kaldık ve doğum yaptık birbirimizden haberimiz olmadan tamamen tesadüf yani. ben hamileyim diye onu aradım ilkinde bir hafta sonra o da aynen beni aradı. ikincilerde de önce o haber verdi arkasına 2 hafta sonra ben öğrendim. şimdik bu hatunda kaza kurbanı 3. geliyormuş beni aradı şok oldum. psikolojikman karnım da pıt pıt seyirmeler hissetmeye başladım. adetimi dört gözle bekliyorum 5 gün var allah beni korusun diyorum başkada bişi demiyorum valla.

hemen istiyorum diyenlerden gayrı herkesinkini alsıııııııınnnnnnnnn çocuk diye inleyenlere versin yarabbim

bige deneyeyim bir ben cins olunca yapamıyoru işte annem şişti bir keresinde bana ögretecem diye :)) uykusunda niye kustu aksam corba verdik normalde devam sütü veriyorum yatarken annem sürekli yedirme modunda olunca corbayı az yedi deyip sütlü pirincli milupa muhallebi verdi sanırım hazxmedemedi dr aradım atesi yoksa aglamıyorsa bitkin degilse korkma dedi ama aksam kötü olursa acilden götürecem mersindeyiz bide dr istanbulda bakalım

örerek kolay yaparsın merak etme... ilmik atmayı ben de rahat yapamıyorum çünkü bana da hep sağlak biri gösterdi e tabii onlar gibi yapamadığım için sinir bastı bastıkça yapamadım vs sonunda azim yaptım öğrendim ama yine de elim gitmiyo işte
yok yani uyanmamış olması garip ve felaket tellalığı gibi olmasın da tehlikeli değil mi :18:

motif_1418_k.jpg

Markası :ALİZE
Ürün Adı: MOTİF

Özellikler: %20 Yün, %80 Akrilik
100 gr. 200 mt.
Şiş No: 5-6

nihai oyum bunadır ve de gittim lütfen bir karara bağlayın da bir an önce harekete geçelim arkadaşlar :6: :92:

yavrum evladım bak bunca kocaman kocaman konuşuyorsun senin alete rağmen bir kaza olcak o zaman hepsi dönüp sana :33: :32: :35: :36: yapcak ona göre :54:
allahın izniyle birşey olmaz bana:34:
gecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki
geçmiş olsun cnm
doğru dıyon meral valla da işte
ben korktuğumdan değil eşim bı alem yaa sankı ona takılacak ben bı araştırıyım deyıp duruyordu
bu arada test negatıf bıraz rahatladık,,yarında kana gıtcem
kocana neyse
neyini araştıcakmış ki:63:

http://www.alizeyun.com/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp

Ürün Adı: CASHMIRA BATİK DESIGN

Özellikler: % 100 Yün
100 gr. 300 mt.
Şiş No:4-6 Tığ No:3-4

2802 renk güzel bence

motif_1418_k.jpg

Markası :ALİZE
Ürün Adı: MOTİF

Özellikler: %20 Yün, %80 Akrilik
100 gr. 200 mt.
Şiş No: 5-6

nihai oyum bunadır ve de gittim lütfen bir karara bağlayın da bir an önce harekete geçelim arkadaşlar :6: :92:

ikisi de güzel tatlım 1649 da güzel geldi bana ama bu daha unısex gerçi çocuk onlar erkek kız farketmez

Son düzenleme:
ya bana yine sinir geldi,
okuyorum cevap yazamıyorum sayfayı açıyorum,açamıyorum
cevapla diyorum yazamıyorum
o yüzden yine biraz kapatıyorum, düzelirse tekrar yazarım

müzeyyencim ben sağlam kazığa bağlıyım olursada ne deyim allahdan derim doğururumda
allahım isteyenlere versin

yoğun talebime gel çağrılarıma cevap verdin mersü hoşgeldin cnm benim

kaza kurşunu mu 3. mü allah isteyene versin müzeyyen aman haaaaa

Back