di mi çok düşüncelidir kendisiKiymet kayinvalidede sana jest yapmis dusunme ne pisireyim diye :))
ponpon iptende yapabilirsin renkleri mevcut ebrulileride var 1 saatte hazır çok kolay
ben pembe rengini örmüşrüm yağmura
buda bizim atkımız
sağol arkadaşım çok sevinirim zahmet olacak sana da ama.
afiyet şeker olsun yakışıklı umutuma bol bol süt olsun..
off bir geldim mi bırakamıyorum biri bana git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın desin yaa:))
bige eşimin şirketin şimdilik bir kişi gönderdi.
onunkiler
şimdilik bu kadar eksikler de ekleme yapacağım ama
Kacgunun var hediye almak icin vaktin varsa onun ismine ozel istersende resimli hikaye kitaplari var yaptirabilirsi. Vaktin varsa 30-35 lira sanirim
vakit yok şimdi hazırlanıp gitcez:) neyse ben yine hikaye kitabı falan bakıyım oyuncak alsam daha da mutlu olur belkim bakayım bi
nerden bulaucam pekim onları
ınş oyledır canımda ben pek etkılenmem ole bakalım yarın yaptırcam erkenden şimdi nereye gıdıyım bılemıyorum hıç bıyerı sağlık ocağı evımın onu,,tatlım sakin ol önce ne kadar olabilirsen. laboratuar falan varsa yakınlarda git yaptır sabahıo bekleme bu gece zor geçer sana yoksa. inş. mevsim değişikliğinden adet düzensizliğidir.
Fatma bencexe git kan ver enyakin yerde bu stresle sabah olmaz sabah olsa bile s.ocagi hemen vermez kan alirsa sonucu
sağolasın canım kesene bereket tekrar
kızlar sayfayı aşağı doğru kaydırın cursoru yumağın üzerine götürünce örülmüş hali çıkıyor seçelim aynı yünden alıp aynı numara şişle örelim
şahsen 80159 kodlu rengi beğendim daha doğrusu içlerinde en iyi o göründü gözüme hem kız hem erkek için
nako dışında hangi markada akıllı yün var?
rozetti markanın akıllı yünleri
rozetti devamı
rozetti 3.
rozetti 4.
rozetti 5.
rozetti 5. sayfada 125-09 olabilir gibi geldi bana
bu markanın akıllı ve bol renkli yünü dolu
oyuncakçılarda, kimi kırtasiyelerde, hipermarketlerde bulunabiliyor... küçük boyları var büyük boyları var
fikir olsun diye şunu koyayım buraya
BEN DE ONU BEĞENDİM
BEN DE İSTİREM ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞ
Bige senin icin isimle tsk ettim kimkimdir babinda dunur oyle iste birsey dmyrm birde istedi para ama vemem dedim :)) tulay annanesi aldi 40 kusurdu sanirim 45 yada 49 jokerden bende alip yollyblirim istersen
inş bol bol süt olsun teyzesiafiyet şeker olsun öycüye süt olsun :92:
sağol cnm benimgünaydınnnn
afiyet olsun canımcımm
kolay gelsinde olmuyor böyle şekerimselam kızlaar. çok yoğunum ama kısa da olsa bir merhaba deyim dedim.
yine neler yapıyorsunuz yukarıda etkinlik falan bişiler okudum yarın akşama kadar takip edemiycem forumu beni habersiz bırakmayın etkinliklerden ama
bigecim ben sana listeyi cumartesi yapayım çünkü bana cumartesi iki arkadaşım gelecek biri aralık annesi birinin de 6 aylık bebeği onlar da eşya getirecekler. hepsini bir dökeyim olur mu canım??
afiyet olsun meralcim
sağol kıymetcim
bu arada bende örgü konusunda beceriksizim
alkış alkış arkadaşıma benim:81:haydaaaa ulen bütün öremeyen bayanlar burda mı? :))) eh bakalım tamamlarız eksikleri bir şekilde.... olmazsa ben bir şişte iki tane öreyim... arkadaşa da öyle ördüreyim kafadan 4 tane olmuş olsun :97: hatta anama da ördürebilsem 6 eder
sendemi bürütüskızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once
RİCA EDERİM CNM BENİMMeral bige tsk ederizzz
ARADIM ULAŞAMADIMfatma moralini bozmak gibi olmasın ama benim berkay da öyle oldu canım. 2 gün lekelenme tarzında geldi adet oldum sandım sökemedi sandım sonra yok. 3 gün sonrası test yaptım çift çizgiyi gördüm. :26:
sen de bir an önce test yap bence
kızlar bu arada bahar nasıl haberi olan var mı?
YANIT VEREMEDİ CNMeşiyle götürürler herhalde gerçi nevrayla birlikte mi gitsek diye de konuşuyorlardı ya... du bakalım
ben sana mail atarım ayrıntıları müzeyyen
bugün gidecekti doktora ama saatini bilmiyoruz meral de arayacaktı ben de arayacağım birazdan... yemekten dönünce yazarım buralarda olmazsan sana da mail atarım))
hadi teşekkür ettim bol afiyet diledim ve gittiiiimmmm
ÇOK GÜZELMİŞ YAAAAAAAAAAAAAponpon iptende yapabilirsin renkleri mevcut ebrulileride var 1 saatte hazır çok kolay
ben pembe rengini örmüşrüm yağmura
buda bizim atkımız
GİTME KAL BU TOPİKDEEEEEEEEEsağol arkadaşım çok sevinirim zahmet olacak sana da ama.
afiyet şeker olsun yakışıklı umutuma bol bol süt olsun..
off bir geldim mi bırakamıyorum biri bana git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın desin yaa:))
CANIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMefemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KAL MÜZEYYEN KALneyse ben kaçtım hepinizi öpüyorum fırsat bulursam yine gelirim:))
NİCE YAŞLARAAAAAAAAAAAAbugün bernanın Arya sınında doğum günü gelmiyor artık ama küçük kuzunun doğum günü kutlu olsun
sağlık ocağına gıttımde sabah erken gel dedı doktor yarın sabah tekrar gıtcem,,,off ağlamak ıstıyorumm yaa hıçç hazır değilim hatta ben 2.yı hıç dusunmuyorum
napcam ya
o kadar da dıkkat ettık falan ya
sendemi bürütüs
ne olur yapmayın kıslar böyle
gidin taktırın şu aletten diyorum ama kime diyorum
SALDIN ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA DEMEKLE OLMADI CNM BENİM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ŞAKA BİR YANA
NE OLUR KORUNMA YÖNTEMLERİNİ DENEYİN
KOCA KOCA KADINLAR OLDUNUZ ARTIK
baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecimarkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)
poncuh mu istirsen
baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecimarkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)
poncuh mu istirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?