2009 Aralık Anneleri

ne alınır şöyle farklı 11 yaşındaki kız çocuğa hediye deyiverin bakem

Kacgunun var hediye almak icin vaktin varsa onun ismine ozel istersende resimli hikaye kitaplari var yaptirabilirsi. Vaktin varsa 30-35 lira sanirim

ikisi de çok güzel ama erkek çocuğa ponponlu ipten olmaz ki :97: bi de biraz yünlü olsun da ısıtsın adam gibi bence

teşekkürler kuzum
git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın

bige eşimin şirketin şimdilik bir kişi gönderdi.
onunkiler

şimdilik bu kadar eksikler de ekleme yapacağım ama
YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3
elbise (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

Kacgunun var hediye almak icin vaktin varsa onun ismine ozel istersende resimli hikaye kitaplari var yaptirabilirsi. Vaktin varsa 30-35 lira sanirim

vakit yok şimdi hazırlanıp gitcez:) neyse ben yine hikaye kitabı falan bakıyım oyuncak alsam daha da mutlu olur belkim bakayım bi

vakit yok şimdi hazırlanıp gitcez:) neyse ben yine hikaye kitabı falan bakıyım oyuncak alsam daha da mutlu olur belkim bakayım bi

kıymet sana kız çocuğa garantili hediyeyi söylüyorum (nilgüüün ) boncuk setleri var ya kendi kendine kolye bilezik yapıyolar... aha al ondan seyret sonra kızın suratını

tatlım sakin ol önce ne kadar olabilirsen. laboratuar falan varsa yakınlarda git yaptır sabahıo bekleme bu gece zor geçer sana yoksa. inş. mevsim değişikliğinden adet düzensizliğidir.
ınş oyledır canımda ben pek etkılenmem ole bakalım yarın yaptırcam erkenden şimdi nereye gıdıyım bılemıyorum hıç bıyerı sağlık ocağı evımın onu,,
Fatma bencexe git kan ver enyakin yerde bu stresle sabah olmaz sabah olsa bile s.ocagi hemen vermez kan alirsa sonucu

eşim gıttı test almaya pelın en azından yarına kadar onu yapalım dıye,,yerleşme kanaması olsa pozıtıf cıkması gerekmez mı ışte,,hıç bılmıyorum kı bende valla,,,zaten belırtıler de başladı bende psıkolojık olarak başım donuyo mıgde bulantısı hıç bışey yıyesım yok

oyuncakçılarda, kimi kırtasiyelerde, hipermarketlerde bulunabiliyor... küçük boyları var büyük boyları var
fikir olsun diye şunu koyayım buraya

eşim gıttı test almaya pelın en azından yarına kadar onu yapalım dıye,,yerleşme kanaması olsa pozıtıf cıkması gerekmez mı ışte,,hıç bılmıyorum kı bende valla,,,zaten belırtıler de başladı bende psıkolojık olarak başım donuyo mıgde bulantısı hıç bışey yıyesım yok [/QUOTE]

BEN DE ONU BEĞENDİM

BEN DE İSTİREM ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞ

BEN DE ONU BEĞENDİM

BEN DE İSTİREM ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞ

baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecim arkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)

poncuh mu istirsen

afiyet şeker olsun öycüye süt olsun :92:
inş bol bol süt olsun teyzesi
günaydınnnn

afiyet olsun canımcımm
sağol cnm benim

kolay gelsinde olmuyor böyle şekerim
yüzünü gören cennetlik olsun nediyiym

afiyet olsun meralcim
sağol kıymetcim
bu arada bende örgü konusunda beceriksizim

alkış alkış arkadaşıma benim:81:

sendemi bürütüs
ne olur yapmayın kıslar böyle
gidin taktırın şu aletten diyorum ama kime diyorum

Meral bige tsk ederizzz
RİCA EDERİM CNM BENİM
AZIMIZI ÇOĞA SAĞ NE OLUR

ARADIM ULAŞAMADIM

YANIT VEREMEDİ CNM

ÇOK GÜZELMİŞ YAAAAAAAAAAAAA
ÇOK ÖZENDİM ÇOK

GİTME KAL BU TOPİKDEEEEEEEEE
efemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
CANIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMM
neyse ben kaçtım hepinizi öpüyorum fırsat bulursam yine gelirim:))
KAL MÜZEYYEN KAL
bugün bernanın Arya sınında doğum günü gelmiyor artık ama küçük kuzunun doğum günü kutlu olsun
NİCE YAŞLARAAAAAAAAAAAA

SALDIN ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA DEMEKLE OLMADI CNM BENİM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ŞAKA BİR YANA
NE OLUR KORUNMA YÖNTEMLERİNİ DENEYİN
KOCA KOCA KADINLAR OLDUNUZ ARTIK

yavrum evladım bak bunca kocaman kocaman konuşuyorsun senin alete rağmen bir kaza olcak o zaman hepsi dönüp sana yapcak ona göre

baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecim arkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)

poncuh mu istirsen

ben beğendim valla . renkli renkli süper olur..

poncuh mu istirsen

fıstık yeşillsisi olsa daha ii olmazmı açıklı koyulu tonları yokmuki alize nin vardı ama du bakim bi hem ipide kalın onun sıcak tutar

gecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…