2009 Aralık Anneleri

ne alınır şöyle farklı 11 yaşındaki kız çocuğa hediye deyiverin bakem

Kacgunun var hediye almak icin vaktin varsa onun ismine ozel istersende resimli hikaye kitaplari var yaptirabilirsi. Vaktin varsa 30-35 lira sanirim

ikisi de çok güzel ama erkek çocuğa ponponlu ipten olmaz ki :97: bi de biraz yünlü olsun da ısıtsın adam gibi bence

sağol arkadaşım çok sevinirim zahmet olacak sana da ama.

afiyet şeker olsun yakışıklı umutuma bol bol süt olsun..

off bir geldim mi bırakamıyorum biri bana git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın desin yaa:))

teşekkürler kuzum
git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın

bige eşimin şirketin şimdilik bir kişi gönderdi.
onunkiler

şimdilik bu kadar eksikler de ekleme yapacağım ama
YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3
elbise (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

Kacgunun var hediye almak icin vaktin varsa onun ismine ozel istersende resimli hikaye kitaplari var yaptirabilirsi. Vaktin varsa 30-35 lira sanirim

vakit yok şimdi hazırlanıp gitcez:) neyse ben yine hikaye kitabı falan bakıyım oyuncak alsam daha da mutlu olur belkim bakayım bi

vakit yok şimdi hazırlanıp gitcez:) neyse ben yine hikaye kitabı falan bakıyım oyuncak alsam daha da mutlu olur belkim bakayım bi

kıymet sana kız çocuğa garantili hediyeyi söylüyorum (nilgüüün :34:) boncuk setleri var ya kendi kendine kolye bilezik yapıyolar... aha al ondan seyret sonra kızın suratını :54:

nerden bulaucam pekim onları

oyuncakçılarda, kimi kırtasiyelerde, hipermarketlerde bulunabiliyor... küçük boyları var büyük boyları var
fikir olsun diye şunu koyayım buraya
100-7867.jpg

tatlım sakin ol önce ne kadar olabilirsen. laboratuar falan varsa yakınlarda git yaptır sabahıo bekleme bu gece zor geçer sana yoksa. inş. mevsim değişikliğinden adet düzensizliğidir.
ınş oyledır canımda ben pek etkılenmem ole bakalım yarın yaptırcam erkenden şimdi nereye gıdıyım bılemıyorum hıç bıyerı sağlık ocağı evımın onu,,
Fatma bencexe git kan ver enyakin yerde bu stresle sabah olmaz sabah olsa bile s.ocagi hemen vermez kan alirsa sonucu

eşim gıttı test almaya pelın en azından yarına kadar onu yapalım dıye,,yerleşme kanaması olsa pozıtıf cıkması gerekmez mı ışte,,hıç bılmıyorum kı bende valla,,,zaten belırtıler de başladı bende psıkolojık olarak başım donuyo mıgde bulantısı hıç bışey yıyesım yok :14:

sağolasın canım kesene bereket tekrar

kızlar sayfayı aşağı doğru kaydırın cursoru yumağın üzerine götürünce örülmüş hali çıkıyor seçelim aynı yünden alıp aynı numara şişle örelim :6:

şahsen 80159 kodlu rengi beğendim daha doğrusu içlerinde en iyi o göründü gözüme hem kız hem erkek için
nako dışında hangi markada akıllı yün var?

oyuncakçılarda, kimi kırtasiyelerde, hipermarketlerde bulunabiliyor... küçük boyları var büyük boyları var
fikir olsun diye şunu koyayım buraya
100-7867.jpg

eşim gıttı test almaya pelın en azından yarına kadar onu yapalım dıye,,yerleşme kanaması olsa pozıtıf cıkması gerekmez mı ışte,,hıç bılmıyorum kı bende valla,,,zaten belırtıler de başladı bende psıkolojık olarak başım donuyo mıgde bulantısı hıç bışey yıyesım yok :14:[/QUOTE]

BEN DE ONU BEĞENDİM

BEN DE İSTİREM ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞ

BEN DE ONU BEĞENDİM

BEN DE İSTİREM ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞ

baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecim :54: arkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)
saraylikar1.jpg

poncuh mu istirsen :8:

afiyet şeker olsun öycüye süt olsun :92:
inş bol bol süt olsun teyzesi
günaydınnnn :16: :16:

:16: :16:

afiyet olsun canımcımm
sağol cnm benim

selam kızlaar. çok yoğunum ama kısa da olsa bir merhaba deyim dedim.
yine neler yapıyorsunuz yukarıda etkinlik falan bişiler okudum yarın akşama kadar takip edemiycem forumu beni habersiz bırakmayın etkinliklerden ama :59:
bigecim ben sana listeyi cumartesi yapayım çünkü bana cumartesi iki arkadaşım gelecek biri aralık annesi birinin de 6 aylık bebeği onlar da eşya getirecekler. hepsini bir dökeyim olur mu canım??
kolay gelsinde olmuyor böyle şekerim
yüzünü gören cennetlik olsun nediyiym

afiyet olsun meralcim
sağol kıymetcim
bu arada bende örgü konusunda beceriksizim :(

haydaaaa ulen bütün öremeyen bayanlar burda mı? :))) eh bakalım tamamlarız eksikleri bir şekilde.... olmazsa ben bir şişte iki tane öreyim... arkadaşa da öyle ördüreyim kafadan 4 tane olmuş olsun :97: hatta anama da ördürebilsem 6 eder :53:
alkış alkış arkadaşıma benim:81:

kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once
sendemi bürütüs
ne olur yapmayın kıslar böyle
gidin taktırın şu aletten diyorum ama kime diyorum :50:

Meral bige tsk ederizzz:21:
RİCA EDERİM CNM BENİM
AZIMIZI ÇOĞA SAĞ NE OLUR

fatma moralini bozmak gibi olmasın ama benim berkay da öyle oldu canım. 2 gün lekelenme tarzında geldi adet oldum sandım sökemedi sandım sonra yok. 3 gün sonrası test yaptım çift çizgiyi gördüm. :26:
sen de bir an önce test yap bence

kızlar bu arada bahar nasıl haberi olan var mı?
ARADIM ULAŞAMADIM

eşiyle götürürler herhalde gerçi nevrayla birlikte mi gitsek diye de konuşuyorlardı ya... du bakalım
ben sana mail atarım ayrıntıları müzeyyen

bugün gidecekti doktora ama saatini bilmiyoruz meral de arayacaktı ben de arayacağım birazdan... yemekten dönünce yazarım buralarda olmazsan sana da mail atarım ;)))

hadi teşekkür ettim bol afiyet diledim ve gittiiiimmmm
YANIT VEREMEDİ CNM

ÇOK GÜZELMİŞ YAAAAAAAAAAAAA
ÇOK ÖZENDİM ÇOK

sağol arkadaşım çok sevinirim zahmet olacak sana da ama.

afiyet şeker olsun yakışıklı umutuma bol bol süt olsun..

off bir geldim mi bırakamıyorum biri bana git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın desin yaa:))
GİTME KAL BU TOPİKDEEEEEEEEE
efemmmmmmmmmmmmmmmmmmm:51:
CANIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMM
neyse ben kaçtım hepinizi öpüyorum fırsat bulursam yine gelirim:))
KAL MÜZEYYEN KAL
bugün bernanın Arya sınında doğum günü gelmiyor artık ama küçük kuzunun doğum günü kutlu olsun
NİCE YAŞLARAAAAAAAAAAAA
sağlık ocağına gıttımde sabah erken gel dedı doktor yarın sabah tekrar gıtcem,,,off ağlamak ıstıyorumm yaa hıçç hazır değilim hatta ben 2.yı hıç dusunmuyorum
napcam ya
o kadar da dıkkat ettık falan ya:14:

SALDIN ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA DEMEKLE OLMADI CNM BENİM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ŞAKA BİR YANA
NE OLUR KORUNMA YÖNTEMLERİNİ DENEYİN
KOCA KOCA KADINLAR OLDUNUZ ARTIK

sendemi bürütüs
ne olur yapmayın kıslar böyle
gidin taktırın şu aletten diyorum ama kime diyorum :50:
SALDIN ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA DEMEKLE OLMADI CNM BENİM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ŞAKA BİR YANA
NE OLUR KORUNMA YÖNTEMLERİNİ DENEYİN
KOCA KOCA KADINLAR OLDUNUZ ARTIK

yavrum evladım bak bunca kocaman kocaman konuşuyorsun senin alete rağmen bir kaza olcak o zaman hepsi dönüp sana :33: :32: :35: :36: yapcak ona göre :54:

baktım baktım ben sol en baştakinden yana oy kullanmaya karar verdim melikecim :54: arkadaşlar da fikir beyan etse de daha alcaz örcez ohoooo çok iş (rozetti marka saraylı model kod no 104-01)
saraylikar1.jpg

ben beğendim valla . renkli renkli süper olur..

saraylikar1.jpg

fıstık yeşillsisi olsa daha ii olmazmı açıklı koyulu tonları yokmuki alize nin vardı ama du bakim bi hem ipide kalın onun sıcak tutar

gecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki

Back