kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once
aa çok güzel düşünmüşsünüz ama çalışan annelerin zamanı olmuyorki ben şuan battaniye örüyorum eşimin yeğeni hamiş kzıı olacakmış onun için örgü bilmeyenler akıllı iple örebilirler kendi çıkafrıyor o deseni
kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once
yaa ben çok ördüm ama ayberke hamileyken yattığım günlerde ördüm. 5 senedir de elime şiş yumak almadım bir daha çünkü aldım mı daral geliyor o günleri hatırlıyorum. ama çocuklar için bir kez denerim canım. deneyeceğime söz veriyorum ama inşallah sonu gelir. rengi ve modeli karar verince bana atarsanız sevinirim canım. takip edemiycem burdan çünkü.
ay ebru tek başına mı götürecek canım zor olmayacak mı ona da yaa:26:
kızlar bu arada bahar nasıl haberi olan var mı?
eşiyle götürürler herhalde gerçi nevrayla birlikte mi gitsek diye de konuşuyorlardı ya... du bakalım
ben sana mail atarım ayrıntıları müzeyyen
bugün gidecekti doktora ama saatini bilmiyoruz meral de arayacaktı ben de arayacağım birazdan... yemekten dönünce yazarım buralarda olmazsan sana da mail atarım))
hadi teşekkür ettim bol afiyet diledim ve gittiiiimmmm
haydaaaa ulen bütün öremeyen bayanlar burda mı? :))) eh bakalım tamamlarız eksikleri bir şekilde.... olmazsa ben bir şişte iki tane öreyim... arkadaşa da öyle ördüreyim kafadan 4 tane olmuş olsun :97: hatta anama da ördürebilsem 6 eder
yaa ben çok ördüm ama ayberke hamileyken yattığım günlerde ördüm. 5 senedir de elime şiş yumak almadım bir daha çünkü aldım mı daral geliyor o günleri hatırlıyorum. ama çocuklar için bir kez denerim canım. deneyeceğime söz veriyorum ama inşallah sonu gelir. rengi ve modeli karar verince bana atarsanız sevinirim canım. takip edemiycem burdan çünkü.
ay ebru tek başına mı götürecek canım zor olmayacak mı ona da yaa:26:
Benim hic bilgim yok fatma umarim dgldir
fatma moralini bozmak gibi olmasın ama benim berkay da öyle oldu canım. 2 gün lekelenme tarzında geldi adet oldum sandım sökemedi sandım sonra yok. 3 gün sonrası test yaptım çift çizgiyi gördüm. :26:
sen de bir an önce test yap bence
kızlar bu arada bahar nasıl haberi olan var mı?
som zamanlarda kimler resim yükledi ya
ben hiç bakamadım daha
som zamanlarda kimler resim yükledi ya
ben hiç bakamadım daha
kayınvalideyi aradım jest olsun öğretmenler gününü kutluyım diye. yarın akşam bizdelermiş fırında köfte emrettilerof Allahım ya bak iki dakkada bütün sinirimi bozdu ya
sağlık ocağına gıttımde sabah erken gel dedı doktor yarın sabah tekrar gıtcem,,,off ağlamak ıstıyorumm yaa hıçç hazır değilim hatta ben 2.yı hıç dusunmuyorum
napcam ya
o kadar da dıkkat ettık falan ya
ben yükledimmm
müzeyyen nevra bige pelin melike başka hatırlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?