2009 Aralık Anneleri

kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once

fatma moralini bozmak gibi olmasın ama benim berkay da öyle oldu canım. 2 gün lekelenme tarzında geldi adet oldum sandım sökemedi sandım sonra yok. 3 gün sonrası test yaptım çift çizgiyi gördüm. :26:
sen de bir an önce test yap bence

kızlar bu arada bahar nasıl haberi olan var mı?

aa çok güzel düşünmüşsünüz ama çalışan annelerin zamanı olmuyorki ben şuan battaniye örüyorum eşimin yeğeni hamiş kzıı olacakmış onun için örgü bilmeyenler akıllı iple örebilirler kendi çıkafrıyor o deseni

tatlım zaten rengarenk olsun diye akıllı iple yapalım diyoruz... yünü şiş nosunu ilmek sayısı toplam uzunluk (cm) belirler hepimiz aynı öreriz yine de fark olur zaten mecburen ;)

kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once

geçirmedim fatmacım bilemiyorum... inşallah sinir stres ve hava değişikliğidir

bu arada resim yorumları için yakışıklılarım adına hepinize teşekkür ederim teyzeleri.

bige resimdeki kamyonu sormuşsun canım ama oda bizim değil ki kamyonu bileyim:)) arkadaşın evine gitmiştik onların çocuk odası orası:)) bir ara bizim odada da çekip resim eklerim.

yaa ben çok ördüm ama ayberke hamileyken yattığım günlerde ördüm. 5 senedir de elime şiş yumak almadım bir daha çünkü aldım mı daral geliyor o günleri hatırlıyorum. ama çocuklar için bir kez denerim canım. deneyeceğime söz veriyorum ama inşallah sonu gelir. rengi ve modeli karar verince bana atarsanız sevinirim canım. takip edemiycem burdan çünkü.

ay ebru tek başına mı götürecek canım zor olmayacak mı ona da yaa:26:

eşiyle götürürler herhalde gerçi nevrayla birlikte mi gitsek diye de konuşuyorlardı ya... du bakalım
ben sana mail atarım ayrıntıları müzeyyen

bugün gidecekti doktora ama saatini bilmiyoruz meral de arayacaktı ben de arayacağım birazdan... yemekten dönünce yazarım buralarda olmazsan sana da mail atarım ;)))

hadi teşekkür ettim bol afiyet diledim ve gittiiiimmmm

eşiyle götürürler herhalde gerçi nevrayla birlikte mi gitsek diye de konuşuyorlardı ya... du bakalım
ben sana mail atarım ayrıntıları müzeyyen

bugün gidecekti doktora ama saatini bilmiyoruz meral de arayacaktı ben de arayacağım birazdan... yemekten dönünce yazarım buralarda olmazsan sana da mail atarım ;)))

hadi teşekkür ettim bol afiyet diledim ve gittiiiimmmm

sağol arkadaşım çok sevinirim zahmet olacak sana da ama.

afiyet şeker olsun yakışıklı umutuma bol bol süt olsun..

off bir geldim mi bırakamıyorum biri bana git işini gücünü yap sonra pişman olacaksın desin yaa:))

bugün bernanın Arya sınında doğum günü gelmiyor artık ama küçük kuzunun doğum günü kutlu olsun

Son düzenleme:
fatma bendede olmuştu, yerleşme kanaması
sonra test yaptım çift çizgi gördüm

haydaaaa ulen bütün öremeyen bayanlar burda mı? :))) eh bakalım tamamlarız eksikleri bir şekilde.... olmazsa ben bir şişte iki tane öreyim... arkadaşa da öyle ördüreyim kafadan 4 tane olmuş olsun :97: hatta anama da ördürebilsem 6 eder :53:

hamarat hatun maşallah sanaa :nazar:

yaa ben çok ördüm ama ayberke hamileyken yattığım günlerde ördüm. 5 senedir de elime şiş yumak almadım bir daha çünkü aldım mı daral geliyor o günleri hatırlıyorum. ama çocuklar için bir kez denerim canım. deneyeceğime söz veriyorum ama inşallah sonu gelir. rengi ve modeli karar verince bana atarsanız sevinirim canım. takip edemiycem burdan çünkü.

ay ebru tek başına mı götürecek canım zor olmayacak mı ona da yaa:26:

müzeyyencim selam ..

bizde yardım edecez götürürken eğer bişey çıkmazsa .. tam konuşamadık ama ..

bige eşimin şirketin şimdilik bir kişi gönderdi.
onunkiler

6 aylık kız elbisesi ( 68 beden )
1 yaş kız elbise
2 yaş kız elbisesi ( 92 beden )

bide anenmde burak için gelen bi kaç parça kıyafet varmış. annem saklamış belki birilerine veririz diye ..ben unutmuştum onları verdi sanıyordum. neyse onlarıda aldım akşam onlarda ;

74 beden kapşonlu 2' li takım ( unisex giydirilebilir. )
80 beden eşofman takım erkek
1 yaş yelekli 3' lü takım ( unisex giydirilebilir. )

şimdilik bu kadar eksikler de ekleme yapacağım ama

Son düzenleme:
kayınvalideyi aradım jest olsun öğretmenler gününü kutluyım diye. yarın akşam bizdelermiş fırında köfte emrettiler :22::47: of Allahım ya bak iki dakkada bütün sinirimi bozdu ya

Benim hic bilgim yok fatma umarim dgldir

fatma moralini bozmak gibi olmasın ama benim berkay da öyle oldu canım. 2 gün lekelenme tarzında geldi adet oldum sandım sökemedi sandım sonra yok. 3 gün sonrası test yaptım çift çizgiyi gördüm. :26:
sen de bir an önce test yap bence

sağlık ocağına gıttımde sabah erken gel dedı doktor yarın sabah tekrar gıtcem,,,off ağlamak ıstıyorumm yaa hıçç hazır değilim hatta ben 2.yı hıç dusunmuyorum
napcam ya
o kadar da dıkkat ettık falan ya:14:

tatlım sakin ol önce ne kadar olabilirsen. laboratuar falan varsa yakınlarda git yaptır sabahıo bekleme bu gece zor geçer sana yoksa. inş. mevsim değişikliğinden adet düzensizliğidir.

kayınvalideyi aradım jest olsun öğretmenler gününü kutluyım diye. yarın akşam bizdelermiş fırında köfte emrettiler :22::47: of Allahım ya bak iki dakkada bütün sinirimi bozdu ya

hıh selam verdin borçlu çıktın demi

sağlık ocağına gıttımde sabah erken gel dedı doktor yarın sabah tekrar gıtcem,,,off ağlamak ıstıyorumm yaa hıçç hazır değilim hatta ben 2.yı hıç dusunmuyorum
napcam ya
o kadar da dıkkat ettık falan ya:14:

bi sakin ol önce, stres yapma hemen,
yarın git bi bak bakalım sonuç ne, sonuca göre davranırsın

tamam bakıyorum

müzeyyen nevra bige pelin melike başka hatırlamıyom

çok mersi kıymetcim bakayım ben

Back