Ben orEmem bilmiyorumannemde parmagini kullamnamiyor biz malesef yokuz bu etkinlikte
bende toparlanayım çıkıyım yavaşdan yavaşdan malum mama saatim gelmiş
mama saatimden sonra görüşelim
günaydınlar herkslere...
teşekkürler nevracım...
arıcam seni gün belirlemek için biraz zamanv er bana:)
nilgüncüm teşekkürler tatlım...kutlamya gidiyorum bende birazdan öptüm sizi..kolay gelsin
bende toparlanayım çıkıyım yavaşdan yavaşdan malum mama saatim gelmiş
mama saatimden sonra görüşelim
selam kızlaar. çok yoğunum ama kısa da olsa bir merhaba deyim dedim.
yine neler yapıyorsunuz yukarıda etkinlik falan bişiler okudum yarın akşama kadar takip edemiycem forumu beni habersiz bırakmayın etkinliklerden ama
bigecim ben sana listeyi cumartesi yapayım çünkü bana cumartesi iki arkadaşım gelecek biri aralık annesi birinin de 6 aylık bebeği onlar da eşya getirecekler. hepsini bir dökeyim olur mu canım??
afiyet olsun meralcim
bu arada bende örgü konusunda beceriksizim
selam canım kolay gelsin
bir yün seçelim hepimiz aynı yünden alıp aynı model hepsine birer atkı örelim diye düşündük müzeyyencimetkinlik o yani
tamam sen döktüğünde bana mail at en geç pazartesi akşamına eksikleri çıkarmış ve kim neyi alacak bölüşmüş olalım... ama tabii ebruya da sormak lazım ne zaman götürebilir ki :97:
selam canım kolay gelsin
bir yün seçelim hepimiz aynı yünden alıp aynı model hepsine birer atkı örelim diye düşündük müzeyyencimetkinlik o yani
tamam sen döktüğünde bana mail at en geç pazartesi akşamına eksikleri çıkarmış ve kim neyi alacak bölüşmüş olalım... ama tabii ebruya da sormak lazım ne zaman götürebilir ki :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?