2009 Aralık Anneleri

teşekkürler nevracım...
arıcam seni gün belirlemek için biraz zamanv er bana:)
nilgüncüm teşekkürler tatlım...kutlamya gidiyorum bende birazdan öptüm sizi..kolay gelsin

bende toparlanayım çıkıyım yavaşdan yavaşdan malum mama saatim gelmiş

mama saatimden sonra görüşelim

selam kızlaar. çok yoğunum ama kısa da olsa bir merhaba deyim dedim.
yine neler yapıyorsunuz yukarıda etkinlik falan bişiler okudum yarın akşama kadar takip edemiycem forumu beni habersiz bırakmayın etkinliklerden ama
bigecim ben sana listeyi cumartesi yapayım çünkü bana cumartesi iki arkadaşım gelecek biri aralık annesi birinin de 6 aylık bebeği onlar da eşya getirecekler. hepsini bir dökeyim olur mu canım??

afiyet olsun meralcim

bu arada bende örgü konusunda beceriksizim

senemcim öğretmenler gününüz kutlu olsun canım. topikte başka öğretmen var mı bilmiyorum amma varsa tüm öğrtmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

selam canım kolay gelsin
bir yün seçelim hepimiz aynı yünden alıp aynı model hepsine birer atkı örelim diye düşündük müzeyyencim etkinlik o yani
tamam sen döktüğünde bana mail at en geç pazartesi akşamına eksikleri çıkarmış ve kim neyi alacak bölüşmüş olalım... ama tabii ebruya da sormak lazım ne zaman götürebilir ki :97:

afiyet olsun meralcim

bu arada bende örgü konusunda beceriksizim

haydaaaa ulen bütün öremeyen bayanlar burda mı? :))) eh bakalım tamamlarız eksikleri bir şekilde.... olmazsa ben bir şişte iki tane öreyim... arkadaşa da öyle ördüreyim kafadan 4 tane olmuş olsun :97: hatta anama da ördürebilsem 6 eder

aa çok güzel düşünmüşsünüz ama çalışan annelerin zamanı olmuyorki ben şuan battaniye örüyorum eşimin yeğeni hamiş kzıı olacakmış onun için örgü bilmeyenler akıllı iple örebilirler kendi çıkafrıyor o deseni

kızlar cook acıll cevap yazın bana
adetım 1 haftadan fazla gecıkmıştı antalyadan donerken oldum fakat cook cok az 2. gun e cook az
normalde benım 3 gun cook olur sonra gıderek azalır
aklıma yerleşme kanamaıs geldı,,oyle bişey olabılır mı bu?
bırazdan sağlık ocağına gıdecem kan testı yaptırmaya once sıze sorayım dedım
ben cıkmadan bılgısı olan varsa bı yazsın arkkadaşlar,,korktuğum başıma gelmesın ınş
o kadar az geldıkı kanama hıçç normal değil,,bugun 3 gunum hıçç yok kesılmış
yerleşme kanamsı gecıren varmıyıd daha once

teşekkür ederim canım bende bilmiyorum varmı ama varsa bende kutluıyorum tüm meslektaşlarımın gününü...

yaa ben çok ördüm ama ayberke hamileyken yattığım günlerde ördüm. 5 senedir de elime şiş yumak almadım bir daha çünkü aldım mı daral geliyor o günleri hatırlıyorum. ama çocuklar için bir kez denerim canım. deneyeceğime söz veriyorum ama inşallah sonu gelir. rengi ve modeli karar verince bana atarsanız sevinirim canım. takip edemiycem burdan çünkü.

ay ebru tek başına mı götürecek canım zor olmayacak mı ona da yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…