allah allah ben yazmıştım ama
kargo yetkilisi mallar azilmesin diye kutuya koyalım demişti acaba kutuladı ve üzerini tekrar yazarken umuttumukiiii
neyse ulaşmış olması güzel
afiyet olsun cnm
günaydın fatmacımmm
şeker günaydın
bebeler artık tatların yenmez oldular dimi
bana kalırsada cnm
günaydııınnn
şşş fatmacım napmıyoruz umutun anası etraftayken azradan zor çocuk olarak bahsetmiyoruz
kırmızı ortalıkta çok var büyüğünde küçüğünde ondandır muhtemelen... ben de ikisi arasında turuncuyu tercih ederim şahsen...
acaba herkes bir renk örse de çocuklar arasından mı seçse? bu da bi fikir misal...
valla ben kendim örerim eksik kalırsa bi tane de anneme ördürürüm
Senem hattasın neden ses vermiyorsun:26:
Laf atmıyım belki merhaba dersin dedüm ama
e vet valla hakkaten yenmıyo tatlarından
bigecığımm canım azra hanımda az buz değil kı o gun şaşkınlıkla ve uykusuzlukla bı hanım evladı rolu yaptı ama kurt var kurt hıç duramıyo yerınde bışey yedırıken bıle ılle uğraşacak bı işlerle nama hıç mı yorulmaz bunlar kucuck canlarıyla yafffuykularıda azaldı ıyce valla yakınacammmm bıge yaaaa umut paşamm erkektır olur okadar da bızımkısı de erkek gıbı ya kız dediğin hanım hanımcık olur ,, dolmuşum buraya patlıyımm barı bıgecım hele gece uyuyamamaktan sıyırdımm zateeee mısal dun gece 2 bucukta yattım 7 de kalktık azrayla tabı o sure zarfında kaç defa odasına gıdıp geldığımı hatırlamıyorum sayamadım cunku bızım odayla azranın odası arasındakı yol aşındı valla
oyyy gercıı herkes aynı durumda ya kıme yakınıyosam ben,,bız gerçekten cennetlığızzz heee,,başka kımse ıçın yapmam yapamam bunları
ben annemıııııı ıstıyommmm yaa:84:
ancak gördüm canım
bir bakıyım dedim sizlere...
pc açık oluyor ama başında olmuyorum sürekli...
arda bir dolanıyoorum işte...sertifaka ve sunum hazılıuorum beynim patladı
iyisin sende dilerim ve bebişte...nevra ve sibelide merak ettim onlarada selam olsun burdan...melike ve yaseminede tabiki...
Bige senin icin isimle tsk ettim kimkimdir babinda dunur oyle iste birsey dmyrm birde istedi para ama vemem dedim :)) tulay annanesi aldi 40 kusurdu sanirim 45 yada 49 jokerden bende alip yollyblirim istersen
günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız?
annem örer sen renk bul, ben direk alayım, hiç anlamam o işlerden
beceriksizim de birazcık
günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız?
tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun
annem örer sen renk bul, ben direk alayım, hiç anlamam o işlerden
beceriksizim de birazcık
nasılda özendim bak şimdisağolasın canım kesene bereket tekrar
kızlar sayfayı aşağı doğru kaydırın cursoru yumağın üzerine götürünce örülmüş hali çıkıyor seçelim aynı yünden alıp aynı numara şişle örelim
şahsen 80159 kodlu rengi beğendim daha doğrusu içlerinde en iyi o göründü gözüme hem kız hem erkek için
nako dışında hangi markada akıllı yün var?
annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuue vet valla hakkaten yenmıyo tatlarından
bigecığımm canım azra hanımda az buz değil kı o gun şaşkınlıkla ve uykusuzlukla bı hanım evladı rolu yaptı ama kurt var kurt hıç duramıyo yerınde bışey yedırıken bıle ılle uğraşacak bı işlerle nama hıç mı yorulmaz bunlar kucuck canlarıyla yafffuykularıda azaldı ıyce valla yakınacammmm bıge yaaaa umut paşamm erkektır olur okadar da bızımkısı de erkek gıbı ya kız dediğin hanım hanımcık olur ,, dolmuşum buraya patlıyımm barı bıgecım hele gece uyuyamamaktan sıyırdımm zateeee mısal dun gece 2 bucukta yattım 7 de kalktık azrayla tabı o sure zarfında kaç defa odasına gıdıp geldığımı hatırlamıyorum sayamadım cunku bızım odayla azranın odası arasındakı yol aşındı valla
oyyy gercıı herkes aynı durumda ya kıme yakınıyosam ben,,bız gerçekten cennetlığızzz heee,,başka kımse ıçın yapmam yapamam bunları
ben annemıııııı ıstıyommmm yaa:84:
ören bayanlar olucaz hııııııııııııırozetti markanın akıllı yünleri
rozetti devamı
rozetti 3.
rozetti 4.
rozetti 5.
rozetti 5. sayfada 125-09 olabilir gibi geldi bana
bu markanın akıllı ve bol renkli yünü dolu
ağzına sağlık bigeee:90:bak son cümleyle tüm yakınmalarını yok ettin... kaç yaşındaydın sen 23 mü? 23 yaşında hala ANNEEAAAAA diye ağlıyosun 11 aylık ağlamış çok mu
rica eder,izFoto yorumlarina tskkurler sibel ve smmm arkadas allah yardimciniz olsun sorunlar bir dgl bin herkeste ama allah beterinden sakinsin diyelim
hadi bakalım bekliyorumMeralcim annem aradi ona gidecegim ogleden sonra arayacagim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?