2009 Aralık Anneleri

allah allah ben yazmıştım ama

kargo yetkilisi mallar azilmesin diye kutuya koyalım demişti acaba kutuladı ve üzerini tekrar yazarken umuttumukiiii
neyse ulaşmış olması güzel
afiyet olsun cnm

sağolasın canım kesene bereket tekrar

kızlar sayfayı aşağı doğru kaydırın cursoru yumağın üzerine götürünce örülmüş hali çıkıyor seçelim aynı yünden alıp aynı numara şişle örelim

şahsen 80159 kodlu rengi beğendim daha doğrusu içlerinde en iyi o göründü gözüme hem kız hem erkek için
nako dışında hangi markada akıllı yün var?

günaydın fatmacımmm

şeker günaydın
bebeler artık tatların yenmez oldular dimi

bana kalırsada cnm

e vet valla hakkaten yenmıyo tatlarından
bigecığımm canım azra hanımda az buz değil kı o gun şaşkınlıkla ve uykusuzlukla bı hanım evladı rolu yaptı ama kurt var kurt hıç duramıyo yerınde bışey yedırıken bıle ılle uğraşacak bı işlerle nama hıç mı yorulmaz bunlar kucuck canlarıyla yafffuykularıda azaldı ıyce valla yakınacammmm bıge yaaaa umut paşamm erkektır olur okadar da bızımkısı de erkek gıbı ya kız dediğin hanım hanımcık olur ,, dolmuşum buraya patlıyımm barı bıgecım hele gece uyuyamamaktan sıyırdımm zateeeemısal dun gece 2 bucukta yattım 7 de kalktık azrayla tabı o sure zarfında kaç defa odasına gıdıp geldığımı hatırlamıyorum sayamadım cunku bızım odayla azranın odası arasındakı yol aşındı valla
oyyy gercıı herkes aynı durumda ya kıme yakınıyosam ben,,bız gerçekten cennetlığızzz heee,,başka kımse ıçın yapmam yapamam bunları
ben annemıııııı ıstıyommmm yaa:84:

Senem hattasın neden ses vermiyorsun:26:

Laf atmıyım belki merhaba dersin dedüm ama

merhaba canım:)ancak gördüm canım
bir bakıyım dedim sizlere...
pc açık oluyor ama başında olmuyorum sürekli...
arda bir dolanıyoorum işte...sertifaka ve sunum hazılıuorum beynim patladı
iyisin sende dilerim ve bebişte...nevra ve sibelide merak ettim onlarada selam olsun burdan...melike ve yaseminede tabiki...

Son düzenleme:

bak son cümleyle tüm yakınmalarını yok ettin... kaç yaşındaydın sen 23 mü? 23 yaşında hala ANNEEAAAAA diye ağlıyosun 11 aylık ağlamış çok mu

Bige senin icin isimle tsk ettim kimkimdir babinda dunur oyle iste birsey dmyrm birde istedi para ama vemem dedim :)) tulay annanesi aldi 40 kusurdu sanirim 45 yada 49 jokerden bende alip yollyblirim istersen

Foto yorumlarina tskkurler sibel ve smmm arkadas allah yardimciniz olsun sorunlar bir dgl bin herkeste ama allah beterinden sakinsin diyelim

canımcımmmm öğretmenler günün kutlu olsunnnn. çook öpüyorumm

Bige senin icin isimle tsk ettim kimkimdir babinda dunur oyle iste birsey dmyrm birde istedi para ama vemem dedim :)) tulay annanesi aldi 40 kusurdu sanirim 45 yada 49 jokerden bende alip yollyblirim istersen

düşünceli arkadaşım benim nasıl da bilir malını teşekkür ederim canım

günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız?

tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun

annem örer sen renk bul, ben direk alayım, hiç anlamam o işlerden
beceriksizim de birazcık

günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız?

annem örer sen renk bul, ben direk alayım, hiç anlamam o işlerden
beceriksizim de birazcık

küüünaydınnnnn... benim elemana da dedim örer misin diye biri bana başlarsa gerisini örerim dedi ben işyerinde başlıycam o bitircek getircek ben işyerinde kesicem :96: neyse +1 diyelim nedelim

nasılda özendim bak şimdi

annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuu
ören bayanlar olucaz hııııııııııııı

bak son cümleyle tüm yakınmalarını yok ettin... kaç yaşındaydın sen 23 mü? 23 yaşında hala ANNEEAAAAA diye ağlıyosun 11 aylık ağlamış çok mu
ağzına sağlık bigeee:90:

[
Foto yorumlarina tskkurler sibel ve smmm arkadas allah yardimciniz olsun sorunlar bir dgl bin herkeste ama allah beterinden sakinsin diyelim
rica eder,iz
Meralcim annem aradi ona gidecegim ogleden sonra arayacagim seni
hadi bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…