2009 Aralık Anneleri

beni idare ediverin gari cnaııııııııımmmmmmmmmm
kargo firmasına ulaşmaya çalışıyorum cnm
soralım bakalım ne olmuş mamalara

baharı ararım cnm
kaçta gideceğini söylememişti

ben de öğlen gibi arayayım diye düşündüm dün de yoktu

öznur nerde kız ben görmedim:91:

kullanıcı listesinde gördüm :68:

şahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
veya şöyle cart bir turuncu geçti benim aklımdan :6:
oylama yaparız :46:

aman ne cart ne cart olmuş bu yazdığım turuncu :27:

Günaydın kızlar giremedim işler den. bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.

sizde ne var ne ne yok

Günaydın kızlar giremedim işler den. bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.

sizde ne var ne ne yok

günaydın ne olsun tülaycım darülaceze işini konuşuyoruz onun dışında pek bir şey yok
hepsiburada'dan giyim istediğinde çeşitleri gönderiyorlarmış istediğini alıp gerisini iade kargosu yapıyormuşsun
gerçi senin 5 gün mü kaldı??? yetişir mi yetişebilir aslında... buralardan alıp yollayacağımız bir mağaza model biliyorsan ben kargolarım

şahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
Oylama yaparız :46:
aaaa aaaaa kırmızı olabilir evet

ben de öğlen gibi arayayım diye düşündüm dün de yoktu

bige kargo firması ile görüştğüm bacım adres yetersiz demişler
çukurca birlik şubesindeymiş mallar:)))
tel:0312 496 28 59 bir arayıp adresi teyid edermisin canım benim

kullanıcı listesinde gördüm :68:

:36:
Aman ne cart ne cart olmuş bu yazdığım turuncu :27:

:60:

gunaydın herkese
teşekkur edrım arkadaşlar hoş buldukkk
azr adan dolayı hıç gıremıyorum nete ya cookk merak edıyorum neler oluyor
umarım herkes ıyıdır
canberkın doğum gununu kaçırmışımmmmm:14:ıyıkıdoğmuşş mınık kuzu nıcee yıllara ınş
azra masanın ustude oturuyo suan yanımda,,heryerı karıştırıyor buyudukçe ışlerr zorlaşıyorrrr yaa:37:

kızlar fikrim geldi :28:
diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii :6:

oylama yaparız :46:

ben örgü beceremem ama annem halleder.. :27: turuncu daha sıcak geliyoo bana

sizde ne var ne ne yok

tülaycım günaydın .. sabah aklımdan geçtin. nereler de bu kız diye merak ettim seni.. neyse iyi olunda .. :16:

gunaydın herkese
umarım herkes ıyıdır
canberkın doğum gununu kaçırmışımmmmm:14:ıyıkıdoğmuşş mınık kuzu nıcee yıllara ınş
azra masanın ustude oturuyo suan yanımda,,heryerı karıştırıyor buyudukçe ışlerr zorlaşıyorrrr yaa:37:

günaydın fatmacımmm :16: :16:

günaydın kızlar giremedim işler den. Bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. Davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. Burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.

Sizde ne var ne ne yok

selam tülaycım
ben askılı beyaz gelinlik tarzına yakın birşey aldım
kollaro askılı beyaz parlak simleri var
eteği tülden şirin bişey

istersen o tarz birşeyler alıp göndereyim sana

gunaydın herkese
umarım herkes ıyıdır
şeker günaydın
bebeler artık tatların yenmez oldular dimi:37:

:1: Vay mallar o adres yetersizliği değil kendi yetersizlikleri sanki
arıyorum canım sağolasın uğraşmaya devam ediyosun
bana kalırsada cnm

gunaydın herkese
umarım herkes ıyıdır

günaydııınnn
şşş fatmacım napmıyoruz umutun anası etraftayken azradan zor çocuk olarak bahsetmiyoruz :60:

kırmızı ortalıkta çok var büyüğünde küçüğünde ondandır muhtemelen... ben de ikisi arasında turuncuyu tercih ederim şahsen...
acaba herkes bir renk örse de çocuklar arasından mı seçse? bu da bi fikir misal...
valla ben kendim örerim eksik kalırsa bi tane de anneme ördürürüm :6:

bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..

canım Allah yardımcın olun üzüldüm ama her sıkıntının ardından bir ferahlık gelir üzme kendini işe hiç değinmiyorum zaten dünden beri çoooooook doluyum resmen bezdirme politikası yürütüyorlar bayramın 1. ve 2. günü izinliydik ben hafta sonu haftalık iznim diye işe gelmedim o yüzden bu ctesi pazar işe gelecekmişim diğer arkadaşlar (!!!!!!) bozulmuşlar bize farklılık var diye

günaydın sabahın şekerleriiii:36:

günaydın tatlım

kızlar fikrim geldi :28:
diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii :6:

olur valla ben çok hızlı öremem ama hiç olmazsa denerim olmadı anneme müracaat

fikrinle bin yaşa şikerüm
ne renk olacak peki

hem kız hem erkek için

beyaz:26:
Yeşil:26:

rengarenk ipler var yeşilli mavili kırmızılı olmaz mı ama hepimiz aynı renkleri nasıl bulacaz o da var hani tek renktense onlar daha şirin olur diye dedüm

günaydın

bişey sorucam zeynep 2-3 gündür sürekli dilini çıkarıyor dil dışarda geziniyor oynuyor acaba dişlerden mi var mı pabuç kadar dille gezen bir de bir aksi oldu huy 180 derece döndü hep mutsuz hep mıkır mıkır parmak birşeyleri gösteriyor

günaydın ne olsun tülaycım darülaceze işini konuşuyoruz onun dışında pek bir şey yok
hepsiburada'dan giyim istediğinde çeşitleri gönderiyorlarmış istediğini alıp gerisini iade kargosu yapıyormuşsun
gerçi senin 5 gün mü kaldı??? yetişir mi yetişebilir aslında... buralardan alıp yollayacağımız bir mağaza model biliyorsan ben kargolarım
Bi bakayım bilge ben ona

tülaycım günaydın .. sabah aklımdan geçtin. nereler de bu kız diye merak ettim seni.. neyse iyi olunda .. :16:
günaydın canım

selam tülaycım
ben askılı beyaz gelinlik tarzına yakın birşey aldım
kollaro askılı beyaz parlak simleri var
eteği tülden şirin bişey

istersen o tarz birşeyler alıp göndereyim sana
kaça aldın canım o tarz bişide olabilir. dün buldum burda fiyat yüksek geldi.

biz ilk önce kızımla bindallı giyicez bir örnek. misafirleri onunları karşılamayı düşünüyoruz. sonra cicilerimizi giyeriz dedik.
inş. bi aksilik çıkmaz ya. salona perde ve halı sipariş verdik inş. yetişir.halının 4 m2 geldi. yolluk olan bulunamıoy üretimi durmuş. padişah halıdan bakalım şansımız varsa gelecek.

bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..

canım allah yardımcın olsun seni okadar ii anlıyorumki çalışsan olmuyo çalışmasan olmuyo şu aralar bende çok kötü durumdayım sanırım süt iznimin bitmesi yaklaştı ondan 20 aralıktan sonra 18.30 da evde olcam gözümde okadar büyüyoki senin durumun daha kötü çalışmaktan nefret ediyorum çocuğumun en güzel zamanlarında yanında dğeilim sabah evden çıkarken bi bakışı var bütün gün gözümden gitmiyo durum böyle olunca tabi bende kocaya sarıyorum akşamları sanki onu suçluyorum çalışmamın sebebi oymuş gibi daha çok para kazansa çalışmazdım diye düşünüyorum aklımdan bu düşünceler çıkmıyo sanırım psikolojik destek almak en doğrusu

canım Allah yardımcın olun üzüldüm ama her sıkıntının ardından bir ferahlık gelir üzme kendini işe hiç değinmiyorum zaten dünden beri çoooooook doluyum resmen bezdirme politikası yürütüyorlar bayramın 1. ve 2. günü izinliydik ben hafta sonu haftalık iznim diye işe gelmedim o yüzden bu ctesi pazar işe gelecekmişim diğer arkadaşlar (!!!!!!) bozulmuşlar bize farklılık var diye

rengarenk ipler var yeşilli mavili kırmızılı olmaz mı ama hepimiz aynı renkleri nasıl bulacaz o da var hani tek renktense onlar daha şirin olur diye dedüm

günaydın

bişey sorucam zeynep 2-3 gündür sürekli dilini çıkarıyor dil dışarda geziniyor oynuyor acaba dişlerden mi var mı pabuç kadar dille gezen bir de bir aksi oldu huy 180 derece döndü hep mutsuz hep mıkır mıkır parmak birşeyleri gösteriyor

günaydıııııınnnnn
ya melike benim içim şişti senin bu patronun yaptıklarından allah aşkına yok mudur başka bir iş seçeneği senin ve baban için bu nedir artık yaaaaaaa :57:
aslında "akıllı yün" tabir edilenler var linkini bulur atarım hem kıza hem erkeğe gayet de güzel olur :6: böyle fikir üretilip daha iyisi ortaya çıktığında bayılıyorum zevkten :8:

Bi bakayım bilge ben ona

biz ilk önce kızımla bindallı giyicez bir örnek. misafirleri onunları karşılamayı düşünüyoruz. sonra cicilerimizi giyeriz dedik.
inş. bi aksilik çıkmaz ya. salona perde ve halı sipariş verdik inş. yetişir.halının 4 m2 geldi. yolluk olan bulunamıoy üretimi durmuş. padişah halıdan bakalım şansımız varsa gelecek.

hadi bakalım hayırlısı olsun
giysiyi de sen araştır benim buradan alıp kargolama ihtimalim olan bir şey olursa memnuniyetle :54:

Gunaydin resim ekledm sonunda gece bilginize kactm gelirim

hamanın :53: göslerim rüya mı görecek kü :52:

günaydııınnn
şşş fatmacım napmıyoruz umutun anası etraftayken azradan zor çocuk olarak bahsetmiyoruz :60:

kırmızı ortalıkta çok var büyüğünde küçüğünde ondandır muhtemelen... ben de ikisi arasında turuncuyu tercih ederim şahsen...
acaba herkes bir renk örse de çocuklar arasından mı seçse? bu da bi fikir misal...
valla ben kendim örerim eksik kalırsa bi tane de anneme ördürürüm :6:

kıskançlık olmaz mı o zaman hani ben o istiyorum derse bi başkası .. :26:

bu arada tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN ...

bacım daire numarası yokmuş adreste dünden beri sana ulaşmaya çalışıyolarmış şimdi ben arayıp adres yetersizmiş deyince hah bige hanım diyo :91:
allah allah ben yazmıştım ama

kargo yetkilisi mallar azilmesin diye kutuya koyalım demişti acaba kutuladı ve üzerini tekrar yazarken umuttumukiiii
neyse ulaşmış olması güzel
afiyet olsun cnm

hasssssss....................... çok özür dilerim ama hak ediyorlar:37:

günaydın tatlım

:69:

günaydın

öyküdede dil dışarda uzanıyor çekiyor dil dışarda yürüyor falan filan
Bi bakayım bilge ben ona

günaydın canım

teyzemiz almıştı cnm
inan rakamını bilmiyor
Gunaydin resim ekledm sonunda gece bilginize kactm gelirim
hemen bakayım

Back