2009 Aralık Anneleri

bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..

aaaaaaaaa seme oldum ben bu yeni düzenle yaaa :26: :36:

günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.

melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım

bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..

HİÇBİŞEYCİKLER DEMİYORUM SİBEL ..Allah yar ve yardımcımız oksun hepimizin . .benim kocişde Armtluya kendi köyüne taşınıyo ama bana sormuyo sen nediyon geliyonmu diye :) biz simdi bursada oturuyoruz ki ben burdaki lışveriş merkezlerie 2 hafta gitmesem krizim tutuyo o kasabalarda ne yaparımki ben ...ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuum . .

ben doğumgünü için özel bişi yapmayı düşünmüyorum, hem eşimin hem oğlumun doğumgünü
aramızda pasta alıp kutlarız,
gökay anlayınca arkadaşlarıyla yaparım artık, şimdi bebekken ona mı bakayım gelene hazırlık mı yapayım, gelen herkes almak isteycek, sıpa gitmeyecek, ağlayacak
hiiç gözüm yemiyor walla
yaşlanmışım ben :)
sende yaşlandıysaaaaaaaaaannnn biz ne oluruz bu durumda nilkümünüüüüüüüüün
2 gündür uykumu alamıyorum inan gözlerim kapanıyor şuanda

Ben actim herkese farkli sorunlar catyr sanirim :)

umarım düzelir en kısa zamanda

Ben actim herkese farkli sorunlar catyr sanirim :)[/QUOTE

ne gerek gördüler anlamadım

Formun bu hali cok adam kaybettirir ya
şahsen ve bizzat bende size katılıyorum canlarım
bu formu kullanmak bu kadar eziyet haline gelmemişti bunca aydır:37:

sibelcim rabbim yardımcınız olsun cnm benim
zaman zaman bu tip şeylerde yaşanacak ve bugünlerde atlatılacak
mesai durumuna gelince inan anneye annelere yapılmaması gereken durum
ne desem ne yazsam boş
keşke elimde sihirli bir değneğim olsada tüm sıkıntılarını giderebilsem:53:

sibelcim allah yardımcınız olsun. tez zamanda borçlarınızı öder rahatta kavuşursunuz inşll.. bu müdürlerin hepi böyle. diyecek bişey bulamıyorum. bizimkide şimdiden başladı sölemeye .. süt izni nedeniyle 1,5 sat erken çıkıyordum. 23.aralık itibariyle 18:00 çıkacakmışım.. :14:

günaydın sabahın şekerleriiii:36:

günaydın meralcim.. :16: güzel kızın nasıl .. :16:

Herkese günaydınnnnn ... çok uykum var çooookkkkk .. :50:

nevracım selam cnm
valla inan gözlerimin kapanmasına engel olamıyorum bende
kara gözlü kara kuzum bomba gibi oldu artık teyzesi
yapmadığı maharet kalmıyor artık
büyüdüde koca kız oldu sanki yavrucuğum
akşam çok eğlenceli vakit geçirdik yavrucukla

burak paşada iyidir inş cnm

benim süt iznimin bitmesi 2 cuma kaldı
26 kasım - 3 aralık hoooopppp 5 gün saat 18:00
oooofff offff diyorum ooooffffff

allahdan haftsonlarım var

Hadi biz gidiyoruz dr a bir yaş kontrolü+aşı+kan aldırma pöff biraz canı acıyacak kuzunun ama ne yapayım onun iyiliği için her şey.

durum nedir rapor bekliyoruzzzzz :54:

ooooy allah kolaylık versin sibel okudukça şiştim yemin ederim allahtan bizim yöneticiler nispeten anlayışlı hiç çekilmezdi yoksa :19:

günaydın sabahın şekerleriiii:36:

sibelcim allah yardımcınız olsun. tez zamanda borçlarınızı öder rahatta kavuşursunuz inşll.. bu müdürlerin hepi böyle. diyecek bişey bulamıyorum. bizimkide şimdiden başladı sölemeye .. süt izni nedeniyle 1,5 sat erken çıkıyordum. 23.aralık itibariyle 18:00 çıkacakmışım.. :14:

günaydın meralcim.. :16: güzel kızın nasıl .. :16:

Herkese günaydınnnnn ... çok uykum var çooookkkkk .. :50:

güüüüüüüüünaydddııııııııııııııınnnnnn :54:
forumun şekli şemali bayağı bir toparlanmış gibi sizin hatrınıza zehir olsa yutardım şimdi kısmi zehir olmuş gayrı söylenmicem :68:

nevracım selam cnm

burak paşada iyidir inş cnm

maşallah prensese nazar değmesinn :nazar: :nazar:
burak paşada kuduruk paşa oldu. :27: sorma en güzel zamanları herşeyi anlıyorlar ..yapma diyorum gözümün içine baka baka muzurluk yapıyoo .. sonrada bi gülüşü var .. çok şekerle çookkk :9: :9:

nevracım selam cnm

o haftasonları olmasa ne halt ederdik acaba?
ben de 18 aralıktan sonraki ilk pazartesi olması itibarıyla 20 aralıktan başlayarak 17de çıkıcam hehe çok geç he mi :92:

sorma meral iyiden oyundan falan anlar oldu bu sıpalar dün akşam yaklaşık 45 dakika aralıksız ben saldırdım bu saklanıp kaçtı ama suratı görmen lazım :52: böyle aynen serseri kaçarken de kahkahalar atıyor gebertti beni :nazar: :nazar: :nazar:

bige cadısı mamalar geldimi?

yok şekerim beklemedeyim :56:
ayrıyeten yani şimdi bak bi alınganlık edeyim gelmiş olsa ben aramam mı? heeee de bakem şu bacına :22:

kızlar fikrim geldi :28:
diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii :6:

maşallah prensese nazar değmesinn :nazar: :nazar:
burak paşada kuduruk paşa oldu. :27: sorma en güzel zamanları herşeyi anlıyorlar ..yapma diyorum gözümün içine baka baka muzurluk yapıyoo .. sonrada bi gülüşü var .. çok şekerle çookkk :9: :9:
AMAN NEVRA AMAN HİÇBİRİNE NAZAR DEĞMESİN YAVRUCUKALRIN:nazar:

o haftasonları olmasa ne halt ederdik acaba?
ben de 18 aralıktan sonraki ilk pazartesi olması itibarıyla 20 aralıktan başlayarak 17de çıkıcam hehe çok geç he mi :92:
NE GEÇİ BEEEEE
BEN 18:00 PAYDOS EDİP 19:10 GİBİ EVDE OLUYORUM NABER:53:

sorma meral iyiden oyundan falan anlar oldu bu sıpalar dün akşam yaklaşık 45 dakika aralıksız ben saldırdım bu saklanıp kaçtı ama suratı görmen lazım :52: böyle aynen serseri kaçarken de kahkahalar atıyor gebertti beni :nazar: :nazar: :nazar:
EN SEVİMLİ EN TATLI ANLARI ARTIK
BAL KAYMAK OLDULAR
YENMİYOR TATLARINDAN:9:

yok şekerim beklemedeyim :56:
ayrıyeten yani şimdi bak bi alınganlık edeyim gelmiş olsa ben aramam mı? heeee de bakem şu bacına :22:
HEEEE BACIM
GELMELİYDİ ACEP NEDEN ULAŞMADIKİ

AMAN NEVRA AMAN HİÇBİRİNE NAZAR DEĞMESİN YAVRUCUKALRIN:nazar:

HEEEE BACIM
GELMELİYDİ ACEP NEDEN ULAŞMADIKİ

yine döşenmişsin mesajımın içine :1:
kargodaki arkadaşlar boğazlı mıydı acaba :27:
saatin geçliği konusunda şımarıklık ediyodum şekerim :33:

meral bahardan haberin var mı bugün kaçta gidecekti doktoruna?

Son düzenleme:
kızlar fikrim geldi :28:
Diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... Aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii :6:

fikrinle bin yaşa şikerüm
ne renk olacak peki

hem kız hem erkek için

beyaz:26:
Yeşil:26:

yine döşenmişsin mesajımın içine :1:
Kargodaki arkadaşlar boğazlı mıydı acaba :27:
Saatin geçliği konusunda şımarıklık ediyodum şekerim :33:

Merah bahardan haberin var mı bugün kaçta gidecekti doktoruna?
beni idare ediverin gari cnaııııııııımmmmmmmmmm
kargo firmasına ulaşmaya çalışıyorum cnm
soralım bakalım ne olmuş mamalara

baharı ararım cnm
kaçta gideceğini söylememişti

fikrinle bin yaşa şikerüm
ne renk olacak peki

hem kız hem erkek için

beyaz:26:
Yeşil:26:

şahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
veya şöyle cart bir turuncu geçti benim aklımdan :6:
oylama yaparız :46:

Back