2009 Aralık Anneleri

ayy bugün işler çoktu yarına bi sürü kaldı .. ben çıkıyorum arkadeşler..

hepinizi çoook öpüyorummmm

teşekkür ederim geçen gün de seninle konuşmuştuk.biraz değişik şeyler yapmak istiyorum.okulda 1.sınıfları okuturken çok değişik şeyler yapmak için uğraştım okuma bayramı şekerlerinden kep atmaya herşeyi hazırladım.bu oğlumun doğum günü daha özel bir gün herşey güzel olsun istiyorum.

selam cnm
hepimiz özel güzel birşeyler yapmak telaşındayız
ben evde ailemle ve eş ve dostlarımızla kutlama yapıcaz
pasta siparişi vericem
teyzemiz ve annenemiz börek yapacaklar

aman sıkıldım forumun bu durumundan
ne özel mesajı açabiliyorum, ne sayfaları tam açabiliyorum

ben doğumgünü için özel bişi yapmayı düşünmüyorum, hem eşimin hem oğlumun doğumgünü
aramızda pasta alıp kutlarız,
gökay anlayınca arkadaşlarıyla yaparım artık, şimdi bebekken ona mı bakayım gelene hazırlık mı yapayım, gelen herkes almak isteycek, sıpa gitmeyecek, ağlayacak
hiiç gözüm yemiyor walla
yaşlanmışım ben :)

ah öznurcum çok geçmiş olusn.. bilmemmi nazda düşmüştü ya yanında uyuyodum ben.. nası bi vicdan azabı nasıl bi üzülme. sanki biz istermiyiz düşmelerini nasıl üstlerine titriyoruz ama oluyo işte. allah beterinden korusun üzme kendini. sanada geçmiş olsun. ay güzel zeynoya nazar mı değdi oku bi ya. canımbenim.

öznur size de geçmiş olsun çok. böyle düşme olunca lasonil falan varsa evde sür hemen morluğu acayip alıyo. artık piyasada yok satılmıyo onun yerine muadili bişey veriyolar aklında olsun. zeynepte bi ara kafa göz hep vuruyodu iyi geliyodu moraracak yerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…