sağol bilge valla hiç aklıma gelmemişti penye mediller var birsürü hiç kullanmıyorum..
bide bişey sorayım sana zencefil almış kardeşim balla karıştırısın boğazına iyi gelir dedi..ne kadar kullanmak lazım ondan..
O da olur bak hatta iyi de olur:)canım çok teşekkürler.. olmadı beraber götürürüz...
kullanılmış hiçbir şey kabul etmiyoruz dediler. Ama benim evde bulduğum kıyafetlerin doğal olarak etiketi yok hepsini zamanında yıkayıp dolaplara koydum ya unuttum giydiremedim ya denediğimizde küçülmüştü geri çıkardım... Yani etiketli isterlerse benim de ortak kullanım malzemeleri dışında bir şeyim yok verebilecek
sorun olmaz dı bizim için ...
canım eşim dün akşam iş yerinde unutmuş paketi ... bu akşam getirecek . ofisi pek müsait olmadığı için açıp bakamıyoo .. akşam ben bakıp yarın yazarım .. benim evdede pek bişey çıkmaz .. bende satın alacağım ..
canım çok teşekkürler.. olmadı beraber götürürüz...
Hadi biz gidiyoruz dr a bir yaş kontrolü+aşı+kan aldırma pöff biraz canı acıyacak kuzunun ama ne yapayım onun iyiliği için her şey.
heralde alırlar canım annemler yapıyordu eskiden ataköyde kullanılmamış istiyorlardı ama iyi olanları alıyorlardı çünkü kullanılmış deyince çok kötü durumda kıyafette geliyordu bence durumu iyi olursa kullanılmışta alınır veya verirken ya söylenir ya içine yazılır konulur yarım paket bezde ayıp olmaz hatta memnun olurlar bez gibi mal olsun yeter ki
Hadi biz gidiyoruz dr a bir yaş kontrolü+aşı+kan aldırma pöff biraz canı acıyacak kuzunun ama ne yapayım onun iyiliği için her şey.
Bu akşam bakayım neler kalmış elimde ona göre iş yerinden arkadaş ve annemde yardım etmek istiyorlar para yollarız toptan alınırsa indirim olur keşke hep beraber gidebilsek ne güzel olur
melike işbankasının hangi şubesi cnm
melikeee cnm hangi şube bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?