2009 Aralık Anneleri

kesin olarak bildiğim bir şey değil öznurcum ama zencefil keskin ve acımsıdır o yüzden çay kaşığının ucuyla azıcık koysan yeter (toz zencefil için) tazesinden de mercimek kadar falan herhalde
bitki çayı yap istersen bir de... bu akıntı sonradan göğse iniyor çünkü peşinen tedbir almış olursun... sabah söylemiştim yine söyleyeyim ben her sabah taze demliyorum umut'a bütün gün boyu durup durup içiriyorlar

ıhlamur (tercihen çiçek ıhlamur yapraksız), 3-5 tane papatya, 1 ayva yaprağı, 1 çay kaşığı kadar çörekotu, 1 mercimek büyüklüğünde kabuk tarçın (veya aynı büyüklüğe eş toz zencefil ya da zerdeçal), 1 küçük amasya elmasının yarısı (çekirdekler dahil ama kabukları soyup içine ayrıca atmak lazım) [ve/veya biraz ayva da katılabilir] bunları yaklaşık 5 dakika kaynatıyorum (daha uzun olursa acılaşabiliyor) biberona dolduruyorum "kaaay" (meali: çay) diye diye içiyor sıpa

amma çok parantez yapmışım be

Son düzenleme:
Hadi biz gidiyoruz dr a bir yaş kontrolü+aşı+kan aldırma pöff biraz canı acıyacak kuzunun ama ne yapayım onun iyiliği için her şey.

heralde alırlar canım annemler yapıyordu eskiden ataköyde kullanılmamış istiyorlardı ama iyi olanları alıyorlardı çünkü kullanılmış deyince çok kötü durumda kıyafette geliyordu bence durumu iyi olursa kullanılmışta alınır veya verirken ya söylenir ya içine yazılır konulur yarım paket bezde ayıp olmaz hatta memnun olurlar bez gibi mal olsun yeter ki

bak birlikte götürme fikri süper olur... gidebilen herkes gitse diycem ama o çocukların içine kucakta çocukla bilemedim şimdi
alacak olanlar bir beklesin bakalım evlerden neler çıkacak sonra eksikler alınsın diyorum acizane

Hadi biz gidiyoruz dr a bir yaş kontrolü+aşı+kan aldırma pöff biraz canı acıyacak kuzunun ama ne yapayım onun iyiliği için her şey.

hadi bakalım güzel haberlerle dönün

ya kullanılmış değil ki esasen ama etiketli değil tabii yıkadım ben onları doğal olarak içine not yazarım yıkadım ütüledim diye...

bu arada müzeyyen çok yoğunmuş perşembeye kadar sürer herhalde diyor selamı var hepinize

Bu akşam bakayım neler kalmış elimde ona göre iş yerinden arkadaş ve annemde yardım etmek istiyorlar para yollarız toptan alınırsa indirim olur keşke hep beraber gidebilsek ne güzel olur

Bu akşam bakayım neler kalmış elimde ona göre iş yerinden arkadaş ve annemde yardım etmek istiyorlar para yollarız toptan alınırsa indirim olur keşke hep beraber gidebilsek ne güzel olur

toplu ziyaret güzel olur da melikecim kucakta bebeler, orada bir sarılma bir öpücük bekleyen bebeler çok çok zor olur bence

Geldim geldim ayol
yap yap iş bitiremedim bugün(((

canberk paşamın doğum günü kutlu olsun ebrucum
rabbim sağlık sıhhat mutluluk huzur dolu br yaşam nasip etsin kuzuma

bige nilgün pelin beni merak edip sordunuz canlarımsınız

eeee arkadaşlar keyifler nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…