2009 Aralık Anneleri

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt (unisex) 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı (unisex) 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

evde bulduklarımı ekledim böyle bir liste oldu
önce yarım paket bez falan ayıp geldi sonra da kullanılır diye düşündüm napsam kızlar? :26:

niye ayıp olsun, sonuçta kullanılmamış bez, bende eve bakayım bi neler var, sonrada alacaklarımızı alırız

bige bide bişi diycem biberon hariç, hepsi kullanılmamış mı olacak,

kullanılmış hiçbir şey kabul etmiyoruz dediler. ama benim evde bulduğum kıyafetlerin doğal olarak etiketi yok hepsini zamanında yıkayıp dolaplara koydum ya unuttum giydiremedim ya denediğimizde küçülmüştü geri çıkardım... yani etiketli isterlerse benim de ortak kullanım malzemeleri dışında bir şeyim yok verebilecek

selam herkese çok hastayım ve gitgide kötüleşiyorum..zeynoda aynı hatta dahada kötü nefes alamıyor burnu tıkalı açmaya çalışıyorum sık sık pek işe yaramıyor..bide üstüne dün yataktan düştü ve ben hala vicdan azabı çekiyorum..alnı şiş ve mosmor..hemen doktora gittim bişey yok gibi ama 24 saat takip dedi..çok şükür 24 saat geçti ama ben hala kafasını görünce çok üzülüyorum:(((((

Meral bende merak ettim seni eline saglik bige bende evde bisey yok verdm ihtyaci olan birine liste biraz dolsun satinalacgm eksiklerdn

kullanılmış hiçbir şey kabul etmiyoruz dediler. ama benim evde bulduğum kıyafetlerin doğal olarak etiketi yok hepsini zamanında yıkayıp dolaplara koydum ya unuttum giydiremedim ya denediğimizde küçülmüştü geri çıkardım... yani etiketli isterlerse benim de ortak kullanım malzemeleri dışında bir şeyim yok verebilecek

hımmmmm benim evde öyle kullanılamış fazla kıyafetim yok, tek tük belki çıkar
ama elimden geldiğince almaya çalışırım,
birde para yardımı yapacak olanlar için söylüyorum, isterlerse bana göndersinler burdan dediğim toptancıdan toplu olarak alım yapar göndeririz.

şincik ben evime gidiyovummmmmm, gelince devam ederiz, o zamana kadar biraz daha şekillenmiş olur

pelin seni aradım ama ulaşamadım.şu otribebe den aldırsam diyorum aydına sıvı akıntıyıda çekip rahatlatırmı acaba..

:27:ya bu kız beni delirtecek babası geldi benim suratıma bakmıyor eliyle ittiriyor babasına sarılıp öpüyor anakuzusu derler bide bizimki tam tersi

selam herkese çok hastayım ve gitgide kötüleşiyorum..zeynoda aynı hatta dahada kötü nefes alamıyor burnu tıkalı açmaya çalışıyorum sık sık pek işe yaramıyor..bide üstüne dün yataktan düştü ve ben hala vicdan azabı çekiyorum..alnı şiş ve mosmor..hemen doktora gittim bişey yok gibi ama 24 saat takip dedi..çok şükür 24 saat geçti ama ben hala kafasını görünce çok üzülüyorum:(((((

çok geçmiş olsun öznurcum üzmemeye çalış kendini oluyor böyle kazalar maalesef :((
burun tıkanıklığı için odaya kaynar su içinde nane yağı koy bayağı rahatlatır ama yağı çok koymamaya dikkat et yoğundur çünkü

eline saglik bige bende evde bisey yok verdm ihtyaci olan birine liste biraz dolsun satinalacgm eksiklerdn

benim burada bir arkadaşım var o da listenin dolmasını bekliyor diğer 2 arkadaşım yeğenlerinin kullanılmamışlarını soruşturacak... öyle öyle doldururuz ;)

bakalım şekil yapabilmiş miyim? bahaneyle konu sıcak kalsın :34:
YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt (unisex) 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı (unisex) 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

Son düzenleme:
Yakın sayılır aynı yakadayız en azından.
Nevra bir daha taksiyle falan uğraşmasın diye düşündüm.

çok iyi olur valla ebrucum

birde para yardımı yapacak olanlar için söylüyorum, isterlerse bana göndersinler burdan dediğim toptancıdan toplu olarak alım yapar göndeririz.

önce o zaman evlerden neler çıktığına bakalım... atıyorum en geç cuma sabahı bildirilsin... pazartesiye ben hepsini listeye işlemiş olayım eksiklerin dökümünü yapıp nasıl tamamlayacağımıza karar verelim

pelin seni aradım ama ulaşamadım.şu otribebe den aldırsam diyorum aydına sıvı akıntıyıda çekip rahatlatırmı acaba..

otribebe iyi geliyor bir de burnunu silerken ıslak penye bez kullan öznurcum burun hasar almıyor öyle olunca silinmeye de aşırı itiraz etmiyor yani umutun nezlesi sırasında böyle oldu

otribebe iyi geliyor bir de burnunu silerken ıslak penye bez kullan öznurcum burun hasar almıyor öyle olunca silinmeye de aşırı itiraz etmiyor yani umutun nezlesi sırasında böyle oldu[/QUOTE]
sağol bilge valla hiç aklıma gelmemişti penye mediller var birsürü hiç kullanmıyorum..

bide bişey sorayım sana zencefil almış kardeşim balla karıştırısın boğazına iyi gelir dedi..ne kadar kullanmak lazım ondan..

Öznurcuğum çok geçmiş olsun yaa hepsi üst üste gelmiş, Allah beterinden esirgesin.
İnşallah daha da kötüleşmezsiniz.
Düşme olayı da maalesef çoğunluğumuzun yaşadığı bir şey ah biraz daha büyüyüp de şu tehlikelerin farkına bir varsalar.

Öznurcuğum çok geçmiş olsun yaa hepsi üst üste gelmiş, Allah beterinden esirgesin.
İnşallah daha da kötüleşmezsiniz.
Düşme olayı da maalesef çoğunluğumuzun yaşadığı bir şey ah biraz daha büyüyüp de şu tehlikelerin farkına bir varsalar.
sağol ebrucum..benim hatam hala kendimi suçluyorum yatırmamalıydım orda..çok içli ağladı yavrum..tabiiki düşekler ne kadar dikkat etsekte ama benim yatak çok yüksek o yüzden çok korktum..allah beterinden korusun..

bu arada canberkimin doğumgünüymüş öpüyorum onu o gülen yüzünden..nice yaşlarını görürüz birlikte inşallah..

götürme faslını yapan maddi katkı yapmasın diyorum ben bilmem katılır mısınız??
dünkü koliden neler çıktı?

sağolasın inşallah
ya lezzette sorun yok da hacmi :(

evet ebrucum size yakın mı??

sorun olmaz dı bizim için ...

herkesee merhabalarrr
bızde donduk nıhayet dun gece
fakat donusumuz tam bı kabustu,,hatta sabah eşimle cook kotu kabus gorerek uyanmıştık aynı anda,,dedık hayrolsun inş.
donuşumuz otbusleydı eşim bana 2 gunonce sordu bılet kaçtıydı dıye bende 11 dıye hatırlıyorum 11 dedım bılete baktınmı dedı bende nası bu kadar emınsenm bakamdım gerek yok hatırlıyorm ama dedım fakat eşım tıtızdır bıu konularda gıdene kadar 40 kere kontrol eder aslında ama bana guveneceği tutmuş bakmamış meğer hıç 10:40 da bı gıttık kı bılet 10 daymış donduk bılet soruyoruz boş yer yok hıç bı yerde eşımınde kşam 20 de işe gıtmesı lazım sadecde gece boş yer var fakat en arkalarda
donduk lanet olası turkuaz hava yolllundan bilet aldık 17 ye 4 te gıttık saat 5 oldu uçak yok 6 oldu haber bıle yok oyle beklıyoruz azra mahvoldu kuzum oylee kucakta,,,6buçukta ekranda yazı 7buçukta uçuş dıye ,,arıyoruz şirketı acan yok,yetkılı yok,,meğer hep boyle yapıyomuş bu şirket zaten yenı acıldı ıflas etmek uzereymış falan,,neyse saat 8 buçukta havalandık gazıantepten gelen uçakla,,yazık onlarda anyepten ankaraya dıye bınmışler sabbah 7 ucağıymış onlarınkıde antalyaya geldıler bızde bındık ankaraya geldık ışte,,kabusss gıbıydı yaa ankara bırılıerını buldular acayıpp dovdulerr adamları yolculardan bazıları....guya keyıff yaptık antalyda bı gunde burnumuzdan geldıııı kızlar.

fatmacım çok geçmiş olsun .. sağ salim gelmişsiniz çok şükür..

canım eşim dün akşam iş yerinde unutmuş paketi ... bu akşam getirecek . ofisi pek müsait olmadığı için açıp bakamıyoo .. akşam ben bakıp yarın yazarım .. benim evdede pek bişey çıkmaz .. bende satın alacağım ..

öznur çok geçmiş olsunn .. hep sana . hemde zeynep kuzumuzaa .. bayramda nazar değmiştir güzel kızınaaa

Yakın sayılır aynı yakadayız en azından.
Nevra bir daha taksiyle falan uğraşmasın diye düşündüm.

canım çok teşekkürler.. olmadı beraber götürürüz...

şincik ben evime gidiyovummmmmm, gelince devam ederiz, o zamana kadar biraz daha şekillenmiş olur

güle güle canım gökay kuzusunu öp bizim içindeee

Back