2009 Aralık Anneleri

şu yardım işine gelince evde ne var ne yok bakayım, yoksada elimden geldiğince para yardımı yapabilirim

avea işini ben hallederim, Gökhan da yapı kredide :))))) ama sanırım onlar yapamıyor müşteri hizmetlerini araman gerek ama sorayım ona

aha mikemmel aile :))))))))))) seviyorum siziiiiiiiiiii

hayır ama operatör değişikliğini bildirmen gerekiyor

bildiririm ama o world turkcell karttı otomatik ödeme esprisini yitirebilir yani... neyse üşenme modundan çıkayım ilgilencem

şu yardım işine gelince evde ne var ne yok bakayım, yoksada elimden geldiğince para yardımı yapabilirim

sen bildik bir mağaza var diyordun... olmazsa oradan makul fiyat alabilirsek eksikleri oradan tamamlamayı düşünebiliriz gibi beceriksizce bir tümceden çıkmayı deniyorum başaramıyorum

Son düzenleme:
YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ
4 aylık 1 ERKEK
7 aylık 1 KIZ
8 aylık 1 KIZ
10 aylık 1 KIZ
15 aylık 3 KIZ
16 aylık 2 KIZ
17 aylık 2 ERKEK
18 aylık 1 KIZ
19 aylık 1 ERKEK
3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ
3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ
4 yaş 2 ERKEK
1 KIZ
5 yaş 2 ERKEK
2 KIZ
6 yaş 1 KIZ

aha ben tablo yaptım :44:

haydi ben öğlen arasına kaçar öpüldünüz afiyet olsun diyenlere teşekkür yemeğe gidenlere afiyet
bu arada nevracım kolay gelsin merhaba ve görüşürüz tarif için de teşekkürler

önce ne göndereceğiz, kaç tane göndereceğiz liste yapalım, sonrada çıkan rakama göre elimizde ne var bakalım, kalan eksikleride mağazadan tamamlarız diye düşünüyorum ben

hatuna bak ben derdimi anlatana kadar tablo yapmış,
milletin hatunları cin gibi ben hala üstümü başımı yırtıyorum :)

Teşekkür ederiz Nilgüncüğüm güzel dualarına da aminnnn diyorum en içten şekilde.

Vay zıpacık vayy maaşallah aferin ona darısı da Canberk'in başına inşallah hala bodoslama gidiyor kafa üstü.

Ebrucum Canberk'in dogum gunu kutlu olsun .Saglikla nice yillara insallah

buarada canberk yaşına girmiş çok tebrik ederim ebru allahım hayırlı ömürler versin yavrularımıza
Teşekkür ederiz oğluş adına teyzeleri.
Amin hepimizin yavrusan uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun Sevgi maalesef bulaşabilir Yiğit'e ama anne sütü alıyor sanırım o yüzden rahat atlatır inşallah.

götürrme işini şayet kimse üstlenmez ise eşim ve ben taksiyle götürürüz. Taksiyle diyorum çünküm bizim arabamız yok.

haydi ben öğlen arasına kaçar öpüldünüz afiyet olsun diyenlere teşekkür yemeğe gidenlere afiyet
bu arada nevracım kolay gelsin merhaba ve görüşürüz tarif için de teşekkürler

afiyet olsun bigeciimm ..
ne demek inşll. bu sefer sonuç iyi olur.

nevraaaaaaaaaa hoş geldin, Burak nasıl?

hoşbulduk canım.. iyi çok şükür teyzesi kuduruk paşam .. : )) bayramda alıştı bize.. akşamları canımıza okuyoo.. dün akşam 3 kere yatıp kalktı yerinden. ben sallayıp yatırıyorum yarım saat sonra o kalkıyoo .. delüü bi film seyrettirmedi. : ))

sen nasılsın .. güzel kızın nilay , gökay paşamız nasıl ..

canberrkk nice yıllara güzel kuzummm .
mutlu yıllar canberkk .. mutlu yıllar canberk..

ebru birlikte nice mutlu , sağlıklı yılara geçirmenizi diliyorummm ..

Son düzenleme:
önce ne göndereceğiz, kaç tane göndereceğiz liste yapalım, sonrada çıkan rakama göre elimizde ne var bakalım, kalan eksikleride mağazadan tamamlarız diye düşünüyorum ben

ben de onu demeye çalışıyodum işte

hatuna bak ben derdimi anlatana kadar tablo yapmış,
milletin hatunları cin gibi ben hala üstümü başımı yırtıyorum :)

ama o tabloya nasıl ek yapıcağımı bilmiyommmm

götürme faslını yapan maddi katkı yapmasın diyorum ben bilmem katılır mısınız??
dünkü koliden neler çıktı?

sağolasın inşallah
ya lezzette sorun yok da hacmi

Biz götürürüz kolileri okmeydanına mı gidecekmiş?

evet ebrucum size yakın mı??

herkesee merhabalarrr
bızde donduk nıhayet dun gece
fakat donusumuz tam bı kabustu,,hatta sabah eşimle cook kotu kabus gorerek uyanmıştık aynı anda,,dedık hayrolsun inş.
donuşumuz otbusleydı eşim bana 2 gunonce sordu bılet kaçtıydı dıye bende 11 dıye hatırlıyorum 11 dedım bılete baktınmı dedı bende nası bu kadar emınsenm bakamdım gerek yok hatırlıyorm ama dedım fakat eşım tıtızdır bıu konularda gıdene kadar 40 kere kontrol eder aslında ama bana guveneceği tutmuş bakmamış meğer hıç 10:40 da bı gıttık kı bılet 10 daymış donduk bılet soruyoruz boş yer yok hıç bı yerde eşımınde kşam 20 de işe gıtmesı lazım sadecde gece boş yer var fakat en arkalarda
donduk lanet olası turkuaz hava yolllundan bilet aldık 17 ye 4 te gıttık saat 5 oldu uçak yok 6 oldu haber bıle yok oyle beklıyoruz azra mahvoldu kuzum oylee kucakta,,,6buçukta ekranda yazı 7buçukta uçuş dıye ,,arıyoruz şirketı acan yok,yetkılı yok,,meğer hep boyle yapıyomuş bu şirket zaten yenı acıldı ıflas etmek uzereymış falan,,neyse saat 8 buçukta havalandık gazıantepten gelen uçakla,,yazık onlarda anyepten ankaraya dıye bınmışler sabbah 7 ucağıymış onlarınkıde antalyaya geldıler bızde bındık ankaraya geldık ışte,,kabusss gıbıydı yaa ankara bırılıerını buldular acayıpp dovdulerr adamları yolculardan bazıları....guya keyıff yaptık antalyda bı gunde burnumuzdan geldıııı kızlar.

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt (unisex) 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı (unisex) 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

evde bulduklarımı ekledim böyle bir liste oldu
önce yarım paket bez falan ayıp geldi sonra da kullanılır diye düşündüm napsam kızlar? :26:

aman hakkatten kabus gibi, neyse sağ salim dönmüşsünüz en azından
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…