bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)
ebruuuuuuuuuuuu yaşınız kutlu olsun,
Canberkimizde yaş aldı ha:)) yaşınız kutlu olsun mutlu olsun sağlıklı sıhhatli olsun
Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, yazılarını da güzel yazsın...
şu avea işine gelince,
ben 8 yıldır kullanıyorum, bi Ayder yaylasında kullanamadım, ordada hiçbiri çekmiyordu,
geçen sene kurum hatlarından değilde heryöne özgürlük tarifesi ile ilgili bir altyapı sorunu olmuştu ama şimdi tarife düzenlendi, altyapı güçlendi sorun yaşanmıyor,
bu ara Turkcellden çok çekmeme şikayeti alıyoruz, 12- 13 yıllık aboneler numarasını aveaya taşıyor,
evde denemen lazım pelincim, ama hem internet hemde konuşma paketleri var şu anda çok uygun
bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)
Nasil is anlamadim ama dinlendi filan sorun yoktu. Aksam uyurken oksurmeye basladi simdi de oksuruyor uykusunda surekli gicik olur ya onun gibi.Alerjik maalesef gerci Eylülün yapisi ama.
ayva yaprağı öksürüğü keser dünürcüm gerçi alerji olunca ne kadar fayda eder bilemiyorum ama göğsünü yumuşatır hiç olmazsa...
ben her sabah ıhlamur, papatya, yarım çay kaşığı kadar çörekotu, ayva yaprağı, çok küçük parça kabuk tarçın (veya çok az toz zerdeçal ya da zencefil), küçük boy bir amasya elmasının yarısı (çekirdek vs dahil aynı şekilde ayva da konulabilir ek olarak veya dönüşümlü) koyup kaynatıyorum bütün gün boyunca gidip gelip içiyor onu
Lokman hekimsin dunur he cidden
ay allahım site sürekli parmaklanıyor renkler değişiyor bi şey bi şey bi şey
Bende taşısam fena olmayacak yaaaaaaaaaa hiç konuşmuyorum msj çekiyorum msj paketim var her ay 50-60 telefona para vermek zoruma gidiyor başka şeye veririm ama tele 50-60 çok
:111:6 ayda bir geliyormus o sabit ucret faturasi esim aradi gecen gelmesin kardesim dedi onlarda oyle dedi o da iptal etti ay nasil bir cumle kurduysam
Simdi napiyoruz soyleyin bakalim bebeklere darulacezedeki bekledikce yatar bu is
6 ayda bir geliyormus o sabit ucret faturasi esim aradi gecen gelmesin kardesim dedi onlarda oyle dedi o da iptal etti ay nasil bir cumle kurduysam
Slm mina emerek uyumaya calisirken firsat var diyip geldim biraz nilgun bana sana zahmet mail atsana uygun guncel heryone paketi hangisi diye birde dun faturam kesildi onu odeyip gitsem aveaya hemen buis olurmu acaba
sadece mesaj kullanıyorsan, sabit ücreti en düşük pakete geçip 9 tl 'ye mesaj paketi alırsın aylık 15 tl ödersin olur mu?Bende taşısam fena olmayacak yaaaaaaaaaa hiç konuşmuyorum msj çekiyorum msj paketim var her ay 50-60 telefona para vermek zoruma gidiyor başka şeye veririm ama tele 50-60 çok
ya aslında benim de atıl duran bir turkcellim var otomatik ödemede geçen gün bi baktım 21,80 mi ne ödeme!!! yahu kartı herhangi bir telefona bile takmadım ki!!! ama o kadar üşengeçim ki turkcelli arayıp nedir bu diye de sormadıııım numarayı da taşımadım
nilküüüüüüün aveanın sabit ücretsiz seçeneği var mı o numarayı taşıyım bari
pelincim beni hatırla seçeneğini işaretleyince atmıyor galiba
en düşüğü 2,95 olan saniyeli hepsibir canım, istersen hemen taşıyalım :):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?