2009 Aralık Anneleri

Cep faturam coşmuş gene kocişe çaktırmadan ödemem lazım yoksa boşayacak beni
bu arada yazmadım turtam arifeden bu yana odasında yatağında uyuyor korktuğum gibi olmadı odaların kapısını açıyorum yan yana zaten duyuyorum 1-2 kere uyanmış dönenceyle oynarken buldum sabah daha rahatım korkuyordum uyanacak kalkacak sepette diye
okeye bir daldım facede

MELİKE , BİLGE çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Bilge, kutlamayı geçen hafta sonu aile içinde yaptık arkadaşlarla da bu cumartesi yapmayı planlıyoruz inşallah.
k.v. sorununu eşim bugün çözecek inşallahhh. Bekliyorum merakla.

günaydın arkadaşlarım günaydın :)
bugün sorun olmazda nette, rahat rahat girerim inşallah
dün sinirden kapattım forumu çünkü

hadi maşallah... benimki şimdi yatağın kenarını tutup ayağını atmaya çalışıyor... becerdiği anı düşünmek bile istemiyorum o yüzden bir süre daha odasına gidemez

tabii buradan neler planladığını söylemezsin di mi
hadi inşallah çözsün bakalım şişi de kebabı da yakmadan

Gec oldu ama bende de gunaydinlar herkese. Dun dr kontrolumuz iyiydi ama gece eylül oksurmeye basladi bugunde oyle ama sadece uyurken . Olmadi yarin goturcem yine

herkese slm epey oldu giremeyeli malumm bayramdı tatildi derken biz eşimin ailesine giirik cumadan çarşamba 2.günü bayramın döndük buraya çünki ailem geldi,izmirden ama 3 gün kaldılar hiçbişiy anlamadım.buarada çok kötü gribim dünden beri.bogaz ağrısı ve öksürükle başladı.bugün dünden beri yiğitte öksürüyo geçtimi acaba onada.yiğit doğdundan beri grib almamıştım çok kötü oldum ya.buarada kızlar siz grip olunca bebişlerinize bulaştımı yaa korkarım yiğitte grip olcak uffffff

buarada canberk yaşına girmiş çok tebrik ederim ebru allahım hayırlı ömürler versin yavrularımıza

Gec oldu ama bende de gunaydinlar herkese. Dun dr kontrolumuz iyiydi ama gece eylül oksurmeye basladi bugunde oyle ama sadece uyurken . Olmadi yarin goturcem yine

hay allah ya ikidir bizim de öyle oluyor sağlıklı gidip hasta dönüyoruz

ebruuuuuuuuuuuu yaşınız kutlu olsun,
Canberkimizde yaş aldı ha:)) yaşınız kutlu olsun mutlu olsun sağlıklı sıhhatli olsun
Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, yazılarını da güzel yazsın...

geçmiş olsun Burcu, iyi uğraştın bu sıra hastalıkla bu son olsun, gitsin bi dahada gelmesin

şu avea işine gelince,
ben 8 yıldır kullanıyorum, bi Ayder yaylasında kullanamadım, ordada hiçbiri çekmiyordu,
geçen sene kurum hatlarından değilde heryöne özgürlük tarifesi ile ilgili bir altyapı sorunu olmuştu ama şimdi tarife düzenlendi, altyapı güçlendi sorun yaşanmıyor,
bu ara Turkcellden çok çekmeme şikayeti alıyoruz, 12- 13 yıllık aboneler numarasını aveaya taşıyor,
evde denemen lazım pelincim, ama hem internet hemde konuşma paketleri var şu anda çok uygun

geçmiş olsun sevgicim, geçmez inşallah yiğite

bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)

hay allah ya ikidir bizim de öyle oluyor sağlıklı gidip hasta dönüyoruz

Nasil is anlamadim ama dinlendi filan sorun yoktu. Aksam uyurken oksurmeye basladi simdi de oksuruyor uykusunda surekli gicik olur ya onun gibi.Alerjik maalesef gerci Eylülün yapisi ama.

Geçmiş olsun sevgi ben olmuştum bulaşmamıştı ama o zaman çok minkti sadece anne sütü alıyordu korur demişlerdi inşallah bulaşmaz yiğit kuşuna

Yerim onun poposunu :O)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…