Cep faturam coşmuş gene kocişe çaktırmadan ödemem lazım yoksa boşayacak beni
bu arada yazmadım turtam arifeden bu yana odasında yatağında uyuyor korktuğum gibi olmadı odaların kapısını açıyorum yan yana zaten duyuyorum 1-2 kere uyanmış dönenceyle oynarken buldum sabah daha rahatım korkuyordum uyanacak kalkacak sepette diye
okeye bir daldım facede
MELİKE , BİLGE çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Bilge, kutlamayı geçen hafta sonu aile içinde yaptık arkadaşlarla da bu cumartesi yapmayı planlıyoruz inşallah.
k.v. sorununu eşim bugün çözecek inşallahhh. Bekliyorum merakla.
günaydın arkadaşlarım günaydın :)
bugün sorun olmazda nette, rahat rahat girerim inşallah
dün sinirden kapattım forumu çünkü
Gec oldu ama bende de gunaydinlar herkese. Dun dr kontrolumuz iyiydi ama gece eylül oksurmeye basladi bugunde oyle ama sadece uyurken . Olmadi yarin goturcem yine
Gec oldu ama bende de gunaydinlar herkese. Dun dr kontrolumuz iyiydi ama gece eylül oksurmeye basladi bugunde oyle ama sadece uyurken . Olmadi yarin goturcem yine
herkese slm epey oldu giremeyeli malumm bayramdı tatildi derken biz eşimin ailesine giirik cumadan çarşamba 2.günü bayramın döndük buraya çünki ailem geldi,izmirden ama 3 gün kaldılar hiçbişiy anlamadım.buarada çok kötü gribim dünden beri.bogaz ağrısı ve öksürükle başladı.bugün dünden beri yiğitte öksürüyo geçtimi acaba onada.yiğit doğdundan beri grib almamıştım çok kötü oldum ya.buarada kızlar siz grip olunca bebişlerinize bulaştımı yaa korkarım yiğitte grip olcak uffffff
hay allah ya ikidir bizim de öyle oluyor sağlıklı gidip hasta dönüyoruz
bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?