yok canm ya misafr gelcekte gülay mutfakta: Ãç Renkli Patates SalatasıDogumgunu menusune mi pirincli mercimek yapmisti annem ben tel sehriye salatasini cok begendim arada ypyrm birde gavurdagini cok severim normal menu icinse
valla çekmez die turkcel aldı eşim geldik full cekiyor :)Himm onada bakayim cekiyormu gercekten heryerde peki gerci ardahanda cekiyor diyorsun daha ne olsun :)) benim turkcell arka odada cekmiyor da :)
işe yarıyormu gerçekten pelin ya 53üm şuan ama 50 olmak istorum süte etkisi olurmuki yaaAmanin niye ugrasmiyorsun handecim o zaman ugras hem
Dert yanip hem ugrasmamak olmaz ben yine nesfitlere baslayacagm bir 5 kilo gitse iyi olacak valla gel beraber baslayalim
Kacgun girmedim ya minada uyudu diye durmadan yazyrm yalniz :))
iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir ben bişi danışcam oto koltuğu almak istiyorum öneriniz varmı
valla hızınıza yetişemiyorum ucak bileti almaya calısırken 4 sayfa yapmıssınız hoş onuda beceremedim thy de sorun var sinir etti .Trigliserid sadece yemekle alakalı bişey degil kalıtsal canım ailende varsa annem dayım hepsininki 5 katı bizde üstelik hap kullanıyorlar ama inmiyor dobişlik dersen o bizde son safhada kendimle dalga geciyorum ikinci de karnımda herhalde diye ama zayıflıyacam acayip kararlıyım .gerci sibel gitti ama benim kız kesintisiz uyuyor masallah diyeyim tek memesi düserse veya su isterse mıkırdanır verdimmi devam eder
benimkide oturacakmı bilmiyorum ama artık havalar soğudu onunla yalnızken biyerlere gitmek için gerekli die düşündümBenim yok malesef mina oturmuyor koltuktasıkılıyor hemen
biz yağmurla yiyoruzya bi yudum o bi yudum bn yoksa yemiyor cadıCanan bende yaradi ben oyle verdgim dusunuyorum 1 araliktan yilbasina kadar deneyecegim yine insallah o sebepten vermisimdir sute etkisi olacak bisey degilki kahvalti veya ogle yemegi yerine yiyordum ben genelde ogle yemegi yada kahvalti bebisle edilmiyor ya ogun atlamadigin icin iyi de oluyor bence birde esra onermisti dia marketin kendi urununu almistim icinde yok yok besleyici bile bence
Bu arada ben yatar,kuzular sabah 11 e kadar delıksız uyusun bızde yılda 1 kere sabah uykusu alalım insaallah...beyimiz hala gelmedi eve dur bakalım kacta gelecek pis kocatan...
Ah canım ne kadar sevindim ne güzel inşallah hep sever kitapları Canberk de çok seviyor güzel oyalanıyor kitabını getir oğlum diyorum hemen alıp geliyor okuyor aklınca maaşallah kuzucuklarımıza odasına da kitaplık yaptıracağım kendi boyunun erişip alabileceği kitapları görebileceği şekilde olacak bu arada oda tasarımımız da tamamladı gibi bir şey yarın siparişi veriyoruz artık ne zaman gelirse bakalım.Ay aklimdayken ebru sana tesekkur edip duruyrm valla mina sıkılmadan yarim saat vakit gecryr kitaplarla sıkılinca yemeye basliyor cilt yerlerini kopardi bazilarinin ama o ayri :)) benim kiz pek seviyor kitaplari insallah devam eder buyuyuncede gerci aksamlari eskiden kisin ozellikle esimle hep elimizde bir kitap olurdu ay ne kadar cook eskiden gibi gorupte alisirmis cocuklar evde kitap okundugunu kitaplardan havhav demeyi ogrendi aciyor kopegi buluyr havhav diyor evdeki kitaplardan sıkılmıs meger haberim yokmus tekrar tskederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?