Kizlar tesekkur ederiz hepinize dualariniz icin allah razi olsun mina baya bir ishal ve kirmizi dokuntu var hertarafinda insallah onlardanda kurtulacak en yakin zamanda neyse cok sukur atesi atlattik ya
bende pelini haber verecektim ama ebru yazmış zate..
bizimde bebeğimiz geldi sabah 5 te çoook zor bir doğum oldu canım kardeşim çok sancı çekti kıyamam ben ona şimdide çok ağrısı var ve hastaneden çıkarmadılar.büyük bir yırtık oluşmuş ve çok dikiş atılmış..mis kokulu bebecik iyi neysekiminik kuzu herşeye değiyor işte..
öznur gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Kardeşine de geçmiş olsun doğum zordur tabi ay ama kokusunu aldıkça bebişin oda hemencecik düzelir inşallah
a<
Z MİNA DÜZELMİŞ ÇOOOK SEVİNDİM GÖZÜMÜZ AYDIN:teytey:
bizimde bebeğimiz geldi sabah 5 te çoook zor bir doğum oldu canım kardeşim çok sancı çekti kıyamam ben ona şimdide çok ağrısı var ve hastaneden çıkarmadılar.büyük bir yırtık oluşmuş ve çok dikiş atılmış..mis kokulu bebecik iyi neysekiminik kuzu herşeye değiyor işte..
Valla iyi sabır varmış Ebru 5hafta ne demek.eşim babasını 2gömme dolabı çıkartmak için çağırmış,adam mobilyacı emeklisi olduğundan.ama bunlar kendi kendilerine tüm taşınmaya yerleşmeye yardımcı olmayı planlıyorlar.diyoruz taşınma şirketi kiralayacaz zaten fazla yapacak bişey yok gibisinden.yok kızları da taşınmış onlar yne bir sürü iş yapmış falan.iyid e benm de kendi annem burda zaten.düşünemiyorlar bunu.ben onların yardımcı olmasını isterim...dün 3çeşit yemek yaptım birde bebişe.hanım oturdu öyle.şimdi de markete gitti eşimle. daha her yer dağınık.neyse bn de kafa dinlerim.oğlan uyudu.az iş yapım.ben senn kadar sabırlı olamam suratım düşmeye başladı ara ara.
Pelin le konuştum şimdi çok şükür düşmüş ateşi Minamızın ve beklendiği gibi altıncı hastalıkmış çünkü döküntüler başlamış neyse bununla geçmiş olsun, en kötü rahatsızlığı da bu olsun inşallah.
EVET ÇOK ŞÜKÜR 6.hastalıkmış allah beternden korusun
cok geçmış olsun burcu,,bende ılk defa duyuyorum boyle bıleyı aman ıhmal etme artık sorunsuzca hallolur ınş.Hastalik haberlerine bi tane daha benden . Benim dilimin altinda sivilce tarzi bisey vardi 1 sene oldu hep ihmal ettim. Ama artik dilim sismeye filan basladi . Bugun doktora gittim . Ultrasonla baktilar. Dilimin altindaki tukuruk bezi kanalinda tas varmis. İlk defa duydum boyle bisey. Sag tarafimda zaten ne varsa var. Diliminden ameliyat olcakmisim .Kesip ordaki taslari almalari gerekiyormus .Tukuruk salgilayamadigi icin iltihap oluyormus. Lenf bezlerimde sorun olmus. Uzatma dedi doktor . Allah beterinden korusun ama bugun canım sıkıldı valla.
ıyıkı doğdunn eylulll dıyelımm o zamnn,,,o mınık kuzu annesının butun acısını alır ınş hele bı koklasın...senınde gozun aydın canım,,bebışı bızım ıcınde koklaa:ecrin_bebek:bende pelini haber verecektim ama ebru yazmış zate..
ohh ateş duşmuşş cok sevındım pelınnn,,inş ıshal ve o dokuntıulerde bı an once gecer de rahat bı nefes alırsınız sende mınacıkta,,canım benım mınıcık bedenı coook yorumuştur...ıshal ıcın patates puresı verebılırsın belkı hanı bebeklerde sevıyor ya tadını patatesın..mına kuzuyu op annesı bı ana once ıyılessın uzmesınn bızedeopuyorumnanaktanKizlar tesekkur ederiz hepinize dualariniz icin allah razi olsun mina baya bir ishal ve kirmizi dokuntu var hertarafinda insallah onlardanda kurtulacak en yakin zamanda neyse cok sukur atesi atlattik ya
inş becerırsın ben yenı duyuyorum mesela onlardan şeker hamuru olduğunuakannehir..sen yap bakalım tutturusan bende ogreneyım nasıl yapıldığınıbugün şu marshmallow şekerlerden aldım eşimle benm doğum günüm yaklaşıyo arada 3 gün var o yüzden aynı gün kutlcaz tek pasta olcak kendinm yapayım dedim pastamızı bu kez hep hazır yaptırdık bakalım şeker hamuru yapmaya çalışıcam inşallah beceririm çünkü yağmurun doğum günü için nevranın yaptığı kurabiyelerden yapmak istiyorum
ınş uşumemıştır sıbel uşumesede yanaklar soğuyor zaten dışarda ondan bışey olmaz inş..belkı yorgunlukla ve uykusuzlukla gece oyle kalkmaya halı olmaz sabaha kadar uyurr inş...gercı ben ne zaman azraya tamam bugun cok yorgun uykusuz gece guzel uyuyacak desem hep tam tersı olur da bilmiyorumkismilenaz kuuzsu uyusun inş:Saruboceq:caddeye gittik bugün havada serindi inşallah naz hanım üşütmez. aslında gitmezdimde bi arkadaşım burun estetiği olcak enginde bu işi yaptığı için söz vermiş bulunduk götürdük muayene olmaya. gerçi sıkı sıkı giydirdim ama yanaklar buzgibiydi.. uyumadı yine bütün gün sokaklarda perişan etti bizi. eve geldik uyuyo şimdi e şimdi bu saatte gece uykusuna geçerse gecenin bi yarısı uyanır kalkar oturur bu cadı ya
kızlar canım sıkkın zeynebin bakıcısı daha 1 ay dolmadan zam istedi ben ona fiyat vermedim o 500 bakayım dedi evine veriyorum bu arada ama şimdi gelmiş 600 650 istiyorum diyor canımı sıktı üstelik 4 gün bakıyor of ya ne yapacam ben
kızlar canım sıkkın zeynebin bakıcısı daha 1 ay dolmadan zam istedi ben ona fiyat vermedim o 500 bakayım dedi evine veriyorum bu arada ama şimdi gelmiş 600 650 istiyorum diyor canımı sıktı üstelik 4 gün bakıyor of ya ne yapacam ben
ebru sen bakıcı bulmustun ne kadara anlastınız ev işi falan yapacakmı
sorunda orda işte ebru ne yol parası veriyor 4 gün bakıyor kızım akıllı hadi şimdi kabul ettim bu sefer ocakta süt iznim bitecek bu sefer yine zam isteyecek cünkü alıstıracam 750 800 veririm evime gelir hiç degilse kız uyudugunda iş yapar .arzuydu sanırım içerenköy tarafında oturan bende burdayım varmı bildigin güvenecek birileri
pelin çok geçmiş olsun oh çok şükür atlattın valla bizde forumcak rahatladık:) sevgiler minaya öpücükler çok....
öznur gözünüz aydın canım dilerim tez zamanda ağrılarıda geçer kardeşinin...zaten emnim minik bebiş herşeyi unutturur annesine :)))))))
bende sabah9 akşam 5 e kadar dersteydim 6 da geldim. babasıylaydı nehir bütün gün
şimdi oyun oyunuyoruz geldiğimden beri şebek bu yaaaaaaaaaaa :))))))))))
aktivite masasından memnunmusunzu kızlar birde ????
KIzlar merhaba;
Bebegime Cuma gunu eeg testi yapildi, uyku eeg'si zannediyordum ama uyanik yaptilar.
Sonuclar 1 hafta sonra belli olacak
Tabii ozamana kadar nefes alabilirsem..
Bebegimin pasaportu hala gelmedi, yarin gelse diger gun gidecek gibiyiz, valizim de hazir.
Yani bayrama denk gelmesinden korkuyorum, sanirim tatil oluyormus ozel doktorlar da.
Ufff bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?