2009 Aralık Anneleri

Kizlar tesekkur ederiz hepinize dualariniz icin allah razi olsun mina baya bir ishal ve kirmizi dokuntu var hertarafinda insallah onlardanda kurtulacak en yakin zamanda neyse cok sukur atesi atlattik ya

kıyamam ya çok yıpranmıştır mina pelincim ishal su kaybı yapıyor biliyorsun bol sıvı alması lazım yoksa serum veriyorlar bol bol emzirmeye çalış istersen ne bileyim aklıma geldi işte sen en iyisi bilirsin annesi olarak tabi

bugün şu marshmallow şekerlerden aldım eşimle benm doğum günüm yaklaşıyo arada 3 gün var o yüzden aynı gün kutlcaz tek pasta olcak kendinm yapayım dedim pastamızı bu kez hep hazır yaptırdık bakalım şeker hamuru yapmaya çalışıcam inşallah beceririm çünkü yağmurun doğum günü için nevranın yaptığı kurabiyelerden yapmak istiyorum

inşallah geçer sancıları ama bebek iyi ya sorun yok bence Allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün

Ates bitti ishal basladi nazancim canan nedemek hatirlatma yapiyoruz birbirimize ne guzel su sevmiyor mina zorla iciryrm suan iyiki emiyor hala diyorum bolca emziriyrm cunku sifir istah ve su istegi minada

Ömürlü hayırlı olsun kardeşinin bebişi. Kardeşine de acil şifalar diliyorum acıları hemen geçiversin bebişimize bakabilme gücü versin Allah. Daha daha mutluluk haberlerini duyalım.

Pelincim bugünüm çok iyi geçti minamın ateşinin düşme haberini duyunca. Bizimki de yazın oldu 6. hastalığı. Genelde oluyormuş bebekler hep. Kimi hafif geçiriyormuş, kimi ağır. Bişicik kalmayacak tez zamanda geçer inşallah. Katre78 arkadaş bana nasıl bir hastalık diye sormuş yanlışlıkla sanırım. Yazarsın. Pelin msn listem gitti benim yaa ne zamandır söylemeyi unutuyorum.

ah nazancım biraz daha sabır başa gelen çekilir. gerçi benimkiler gelse ikinci gün arkalarına bakmadan giderler. anca bi gece yaşayabilirler benle kötükedihüso

ohh çok şükür.. allah dermansız dert vermesin.

allah analı babalı büyütsün güzel ömürlü etsin.. kardeşine de geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah..

EVET ÇOK ŞÜKÜR 6.hastalıkmış allah beternden korusun

siz hangi pekmezi veriyyosunuz bebişlere. ben önce dut vermiştim. kavanoz bitti şimdi keçiboynuzu veriyorum.. bitince üzüm verm dedim ama annem ekşi olur o diyo..ay en yararlısı hangisiki acaba :uhm:

caddeye gittik bugün havada serindi inşallah naz hanım üşütmez. aslında gitmezdimde bi arkadaşım burun estetiği olcak enginde bu işi yaptığı için söz vermiş bulunduk götürdük muayene olmaya. gerçi sıkı sıkı giydirdim ama yanaklar buzgibiydi.. uyumadı yine bütün gün sokaklarda perişan etti bizi. eve geldik uyuyo şimdi e şimdi bu saatte gece uykusuna geçerse gecenin bi yarısı uyanır kalkar oturur bu cadı ya

kızlar canım sıkkın zeynebin bakıcısı daha 1 ay dolmadan zam istedi ben ona fiyat vermedim o 500 bakayım dedi evine veriyorum bu arada ama şimdi gelmiş 600 650 istiyorum diyor canımı sıktı üstelik 4 gün bakıyor of ya ne yapacam ben

pelin çok geçmiş olsun oh çok şükür atlattın valla bizde forumcak rahatladık:) sevgiler minaya öpücükler çok....

öznur gözünüz aydın canım dilerim tez zamanda ağrılarıda geçer kardeşinin...zaten emnim minik bebiş herşeyi unutturur annesine :)))))))

bende sabah9 akşam 5 e kadar dersteydim 6 da geldim. babasıylaydı nehir bütün gün
şimdi oyun oyunuyoruz geldiğimden beri şebek bu yaaaaaaaaaaa :))))))))))

aktivite masasından memnunmusunzu kızlar birde ????

ebru sen bakıcı bulmustun ne kadara anlastınız ev işi falan yapacakmı

KIzlar merhaba;
Bebegime Cuma gunu eeg testi yapildi, uyku eeg'si zannediyordum ama uyanik yaptilar.
Sonuclar 1 hafta sonra belli olacak
Tabii ozamana kadar nefes alabilirsem..

Bebegimin pasaportu hala gelmedi, yarin gelse diger gun gidecek gibiyiz, valizim de hazir.
Yani bayrama denk gelmesinden korkuyorum, sanirim tatil oluyormus ozel doktorlar da.
Ufff bilmiyorum...

cok geçmış olsun burcu,,bende ılk defa duyuyorum boyle bıleyı aman ıhmal etme artık sorunsuzca hallolur ınş.
ıyıkı doğdunn eylulll dıyelımm o zamnn,,,o mınık kuzu annesının butun acısını alır ınş hele bı koklasın...senınde gozun aydın canım,,bebışı bızım ıcınde koklaa:ecrin_bebek:
Kizlar tesekkur ederiz hepinize dualariniz icin allah razi olsun mina baya bir ishal ve kirmizi dokuntu var hertarafinda insallah onlardanda kurtulacak en yakin zamanda neyse cok sukur atesi atlattik ya
ohh ateş duşmuşş cok sevındım pelınnn,,inş ıshal ve o dokuntıulerde bı an once gecer de rahat bı nefes alırsınız sende mınacıkta,,canım benım mınıcık bedenı coook yorumuştur...ıshal ıcın patates puresı verebılırsın belkı hanı bebeklerde sevıyor ya tadını patatesın..mına kuzuyu op annesı bı ana once ıyılessın uzmesınn bızedeopuyorumnanaktan
inş becerırsın ben yenı duyuyorum mesela onlardan şeker hamuru olduğunuakannehir..sen yap bakalım tutturusan bende ogreneyım nasıl yapıldığını
ınş uşumemıştır sıbel uşumesede yanaklar soğuyor zaten dışarda ondan bışey olmaz inş..belkı yorgunlukla ve uykusuzlukla gece oyle kalkmaya halı olmaz sabaha kadar uyurr inş...gercı ben ne zaman azraya tamam bugun cok yorgun uykusuz gece guzel uyuyacak desem hep tam tersı olur da bilmiyorumkismilenaz kuuzsu uyusun inş:Saruboceq:

valla bakıcı fıyatları hakkında hıç bır bılgım yok ama anlattığına gore cook pahalı geldı bana,,hayır bı de kendı evınde bakıyo yol masrafı su bu yok ee bıde 4 guncuk..daha bır ay dolmadan ne alaka kendı verdğı fıyatı yukseltıyoklava:valla bendce başka bırını bulmalsın yanı bu adın hıç ıyı nıyetlı gelmedı banakötükedihüso

Hay Allah can sıkıcı bir durum gerçekten şu an o kadar veremeyeceğini söylesen belki yılbaşından sonra ufak bir zam yaparım desen yani aynı apartmandasınız sonuçta yol parası yok gelme zahmeti yok üstelik kendi evinde bakıyor ve bismillah yani bu kadar zamanda hemen neden zam isterler kilmaz:

ebru sen bakıcı bulmustun ne kadara anlastınız ev işi falan yapacakmı

Benimki de bana fiyat vermemişti siz aklınızdakini söyleyin bana uyarsa tamam derim dedi be de 650 dedim 700 e kadar verebilirdim en fazla o da tamam dedi. Üstelik iki vasıtayla gelecek ev işi de yapacak evet. Ama bak şimdi ben de huylandım sonradan caymasa bari.

sorunda orda işte ebru ne yol parası veriyor 4 gün bakıyor kızım akıllı hadi şimdi kabul ettim bu sefer ocakta süt iznim bitecek bu sefer yine zam isteyecek cünkü alıstıracam 750 800 veririm evime gelir hiç degilse kız uyudugunda iş yapar .arzuydu sanırım içerenköy tarafında oturan bende burdayım varmı bildigin güvenecek birileri

nihayet evimdeyim ama çook yorgunum dün geceden buyana hiç uyumadım..zeyno kucağımda uyusun diye bekliyorum hemen yatıcam..
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler..yeni bebek yeni heyecan allah sağlıklı uzuun ömürler versin eylülümüze inşallah..

Ben de onu düşünerek yazdım zaten yılbaşından sonra bir gün daha bakacağı için ufak bir zam yapabilirsin ama şimdiden istemek de ne oluyor doğru diyorsun şimdi zam yap iki ay sonra beş gün bakıyorum diye bir daha zam yap oldu.
Araştır tabii güvenilir birisi hem evine gelirse çok daha iyi olur Zeynep de kendi ortamında bakılmış olur.

aaa bence yeni birini bul daha neler şimdiden bismillah.. benimde görümcem bakıyo biliyosun 500 e anlaştık ama mırın kırınla. sadece yemek ve ütü yapıyor. yemek dediğim öyle çorbasından salataya kadar değil yani. kimi zaman sadece bi makarna kimi zaman kervez vs. tek çeşit bişi. o da gündüz kendi de yiyo ondan yani. başka hiçbi iş yapmam dedi. kesin yılbaşından sonra zam isticek aynen benimde şuan 4 gün geliyor 5 gün gelmeye başlıcak..

ben memnunum valla senem. baya bi oynuyo naz.. maşallah..

hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar :Saruboceq: evet canım bayramda değil özel doktorlar devlet hastanelerinde de doğru düzgün doktor olmaz.. sonuçları bize bildirmeyi nuutma..

naz uyandı 9 da bi buçuk saat oynadık ettik mız mız mız geri uyuttuk sonunda.. çok hapşuruyo ya korkuyorum daha yeni grip atlattık olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…