2009 Aralık Anneleri

havalar hele bir ısınsın muhakkak beklerim cnm
söz valla size hamgurberi ve çiböreği muhakkak yedireceğim cnm

helvalarıda paket yaptırıp evinize postalarım artıkkaydirigubbakcemile3

ay çok ince arkadaşım benim gel öpecem Şeniz

dur bakalım ben bakarım onun bi çaresine

bilge katgut yalan olmuş cnm
katgut ne be:uhm:

İnşallah canım o günleri de görürüz inşallahhh.
evet çok seviliyor yeğen.ama ona bakmak daha kolaydı tabi.günde 5saat falan hemen geçiyordu, kendi bebişin daha zor ama çok da farklı tabi.kız yeğenim benim de var.çook tatlı o da.bende diyorum kızım olmazsa da olur bestem var benim diye.allah hayırlısını versin herşeyin.
Aşk konusunu okumuştum geçen yazamamıştım ay çok hoşuma gitti ya yavrum ya aşık mı olmuş:) ben de küçükken arkadaşımın abisine takmıştım kafayı çocuun annesine bile demiştim biz büyüyünc e evlenecez diye daha okula bile başlamamıştımkaydirigubbakcemile3 hala da görüşürüz ara ara.aklıma geldikce de utanırım benbilmiyorumkismile
meral katgut işi noldu?
Katgut neeebilmiyorumkismile
müzeyyen nasıl geçti kontrol?
he ya hasta oldu teyzesi , hasta enişte tarafından öpülerek (((

geçmiş olsun canım.ben o enişteyeeekötükedihüso kocaman tebrik koyuyorum

Met helvasımı Meral ben biliyorum ben biliyorummmzemuszemus
Nilgüncüm tam karar vermedim perdeye ama kruvaze olacak büyük ihtimalle.artık perdecide bakar seçerim desenini falan da..
köfte yapayım demiştim yaptım yoğurdum allahım bi tuhaf geldi kokusuz falan burnummu koku almıyorki dedim sonradan aklıma geldi meğerse soğan koymamışım bilmiyorumkismile akıl mı kaldıkiii

he kız met helvası
bigenin ansı haftasonu almış kızınada tadı damağında kalmış arkadaşımın
haşhaşlı ile tahinlilerde tabiiii

kız köfte soğansız olurmu hiç

he kız met helvası
bigenin ansı haftasonu almış kızınada tadı damağında kalmış arkadaşımın
haşhaşlı ile tahinlilerde tabiiii

kız köfte soğansız olurmu hiç

ben vanilyalısını ve kakaolusunu biliyorum sadece çok da sevmezdim açıkcası:)
yok yapmadan farkettim allahtan soğan ekleyip birdaha yoğurdumsempatiksalakcinni

maşallah paşalara müzeyyencim geçmiş olsun . inşll önemli değildir. hemen atlatırlar ..
sağol canım inşallah.
inş müzeyyencim inş yaın sevinicez...ama kafama takıldı acaba sonuçları hemn veriolarmı yaa
bilmiyorumkismilebilmiyorum ki canım yaa araştıralım bi
oy ben onun o dolaplarını stickerlerını okşayan ellerini severim yerim kuzucuk yaa
bence de takılsın bakalımkaydirigubbakcemile3
tamam canım sen bakarsın artık tekrar yapacağın zaman a.s
müzeyyen nasıl geçti kontrol?
he ya hasta oldu teyzesi , hasta enişte tarafından öpülerek (((
güzel geçti yasemincim ikisinde de hafif bir boğaz kızarıklığı var yeni başlamış başka sorun yok şükür.

herkesin çocukluğunda vardır zaten bu tarz hikayelerkaydirigubbakcemile3

arzu geçmiş olsun canım bu arada ihmal etme kısa zamanda git tabi ki göster için rahatlasın. ama öyle içe doğru çöküntü falan diye takılma. benim göğsümde de 19 yaşındayken fındık büyüklüğünde sabit bir kitle çıktı. daha doğrusu daha küçüktü çıktığında zamanla fındık büyüklüğüne geldi. dediğin gibi içe çökme de oldu bir gün grip olmuştum hastaneye gitmiştim tesadüfen genel cerrahi tenha diye aldım numara girdim. birkaç doktor çağırdılar baktılar acil ultrason ardından acil ameliyat dediler. alındı patalojiye gitti geldi birşey çıkmadı tertemiz çıktı sonuçlar. ama o içe çöküklük hafif kaldı. her kitle kötü olacak kötü birşey duyucaz diye korkup ihmal etmek doğru değil. bir an önce git senin de için rahatlasın.

Son düzenleme:
tmm cnm çok sağol...
inşallah bu ay gidicem bakalım..
geçmiş zamanda olsa sanada geçmiş olsun.. Allah kimseye dermansız dert vermesin..

tavuk suyuna corba yapmıştım dun azra ya ıcıreyımdedım 4 kaşık aldı oyunlarla gerısı yok.
hayır anlamadığım sadece sütle nası durur bı bebek?bu kadar hareketlıyken hemde:bbo:

arzuucum anca yazabılıyrum kusura bakma,,cok geçmış olsun ınş onemlı bışey değildir ama erken teşhıs te onemlı sağlıkta..mutlaka doktoruna gıt bızlerı de haberdar et rahatlat inş. canım

ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar...

gule guleeeee
bu arada partı resımlerınızı gordum canım cok guzelsınız maşallah,,,ben pastaya cooook bayıldımm onuda soylıyımmmm:)nelıyd o pasta oyle turuncu turuncu,,bebk olasın geldı valla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar...
güle gülee iyi akşamlar canım
tmm cnm çok sağol...
inşallah bu ay gidicem bakalım..
geçmiş zamanda olsa sanada geçmiş olsun.. Allah kimseye dermansız dert vermesin..
sağol canım amin inşallah
tavuk suyuna corba yapmıştım dun azra ya ıcıreyımdedım 4 kaşık aldı oyunlarla gerısı yok.
hayır anlamadığım sadece sütle nası durur bı bebek?bu kadar hareketlıyken hemde:bbo:

aç olsa mutlaka yer canın bu ara bizimki de memeye düştü iyice gündüz ben evde yokken pek sorun yok ama akşam olunca ben evdeysem birşey yedirmek işkence direk memeye yapışıyor.

Kurban bayramı tatili arife pazartesi yarım gün çalışılmazsa 9güne çıkıyor( eskiden olsa sevinirdim ama artık sevinemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…