2009 Aralık Anneleri

ya kızlar benim kasık ağrılarımda çok fazla doktor ne kadarda doğal bir şey desede çok kafaya takıyorum her an kontrol ediyorum aceba bir şey oldumu diye hayırlısı ile kalp atışlarınıda bir duysam rahatlıyıcam ama daha bir hafta var rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım ne zaman öğrendin hamileliğini?sat ne zamandı?benm 22marttı.beni de mayısın ilk haftası çağırdı dr. ultrason için.çok sabırsızlanıyorum

ya kızlar benim kasık ağrılarımda çok fazla doktor ne kadarda doğal bir şey desede çok kafaya takıyorum her an kontrol ediyorum aceba bir şey oldumu diye hayırlısı ile kalp atışlarınıda bir duysam rahatlıyıcam ama daha bir hafta var rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım senin test günün ne zamandı,kese görmeye ne zman gitdin kalp atışlarını duymaya ne zamana çagırdılar?Bayagı soru sordum ama..:CüvCüv:

Canım ne zaman öğrendin hamileliğini?sat ne zamandı?benm 22marttı.beni de mayısın ilk haftası çağırdı dr. ultrason için.çok sabırsızlanıyorum

canım benim son adet tarihim 16 mart keseyi gördüm haftaya kalp atışını duymak için çağırdı rabbim inşallah hepimize kalp atışlarını duymayıda nasip eder

canım benim son adet tarihim 16 mart keseyi gördüm haftaya kalp atışını duymak için çağırdı rabbim inşallah hepimize kalp atışlarını duymayıda nasip eder

beni de 22mart.Beni neden ozaman mayısın ilk haftası çağırdıki sadece kese görmek için geç deilmi? kese ne zaman görülüyor? ben kalp atışını da görürüm diyordum ama sanırım ona dahada var ozaman:KK43:
inş. canım kalp atışını da duyarsın haftaya:Saruboceq::1hug:

Canım senin test günün ne zamandı,kese görmeye ne zman gitdin kalp atışlarını duymaya ne zamana çagırdılar?Bayagı soru sordum ama..:CüvCüv:

canım benim test günüm 11 nisandı ama ben dokuz nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim doktorum birdaha test istemedi 20 nisanda gel keseye bakalım dedi gittim çok şükür keseleri gördüm iki kese vardı 30 nisanda da kalp atışı için gel dedi sen ne zaman keseyi görmeye gidicen

beni de 22mart.Beni neden ozaman mayısın ilk haftası çağırdıki sadece kese görmek için geç deilmi? kese ne zaman görülüyor? ben kalp atışını da görürüm diyordum ama sanırım ona dahada var ozaman:KK43:
inş. canım kalp atışını da duyarsın haftaya:Saruboceq::1hug:

belki sen hem keseyi hem de kalp atışlarını birlikte görürsün çünkü gittiğin zaman sanırım altı haftalık olursun ama benim beş haftalıktı o yüzden kalp atışlarını görmedim çok sağol canım inşallah hepimize nasip olur kalp atışlarını duymak

ben bugun 5 hafta 6 gunlugum. kalp atislarini gordum bezelyemin hihoyyyt

haftaya bir daha gidiyorum, bu sefer bpm'imini de olcebilecegiz. hersey olmasi gerektigi gibiymis su asamada hihoyyyt

Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..

gunaaycim senin transfer tarihine gore hesaplaman gerekiyor, SAT tarihine gore degil. ne zamandi transfer tarihin? :1hug:

aralık annesisin son anda.zaten o tarihte doğurmayacağız hepimiz sadece grubumuz belli olsun bu arada kızlar nasıl bi doğum istiyosunuz ben epidural normal doğum istiyorum ama türkiye şartlarında bi aksilik olmadan epidurali yaptırabilir miyim bilmiyorum

ben hicbir mudahale olmadan, tamamen dogal dogurmak istiyorum :Saruboceq:

ben bugun 5 hafta 6 gunlugum. kalp atislarini gordum bezelyemin hihoyyyt

haftaya bir daha gidiyorum, bu sefer bpm'imini de olcebilecegiz. hersey olmasi gerektigi gibiymis su asamada hihoyyyt

canım senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza

:) evet canım 3 nisan yumurtam toplandı 6 nisan transferim oldu.Bebeğim dedesiyle aynı ayda olucakkk inşallah...

insalllaaaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:

Mambam doktorum beni 4 mayis USM e çagırdı.İstanbula gidiyorum yine.Bu kalp atışları ne zaman duyulucak canımm??

Senin adına çok sevindim bu arada canım.Allahım sağ salim tamamına erdirsin inşallah..Sende ikizmi canım yoksa tekmi?

emin misinbenneyaptımki

eminim canim. eger bir komplikasyon olmazsa, mudahale zorunlu olmazsa kesinlikle normal dogurmak istiyorum. hicbir sekilde uyusturularak hislerimden arinmak istemiyorum. bebegimi cikarken hissetmek ve uyusturucudan kurtulmak zorunda kalmayi beklemek istemiyorum.

dogum son derece dogal bir olay. yuzyillardir kadinlar bu sekilde doguruyorlar. sezaryan cikti mertlik bozuldu:)

X