2009 Aralık Anneleri

rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu benim ilk bebişim 3.ayda düşmüştüü.yıkılmıştım o zaman 1 yıl hamile kalamadım şimdi hamileyimmmmm inşallah rabbim bu kez bana nasip edecekk

Arkadaşlar göğüslerinizdeki hassasiyetin zaman zaman kaybolduğu oluyor mu? Benim özellikle gündüzleri pek hassasiyet yok geceleri başlıyor. Bu durum da her defasında beni endişelendiriyor.

Arkadaşlar göğüslerinizdeki hassasiyetin zaman zaman kaybolduğu oluyor mu? Benim özellikle gündüzleri pek hassasiyet yok geceleri başlıyor. Bu durum da her defasında beni endişelendiriyor.
gündüz sütyen kullanıyoruz ya o rahatlatıyo bizi ama gece çıkarınca ağrı sızı ortaya çıkıyo doktor gecede rahatsız olursan sütyen tak demişti

canım benim göğüsüm acayip şişti damarlar çıktı sızı çok nadir ama kaşıntı oluyo bazen -tatlicadiarzu-

küçücük şeylerden şüphe eder olduk aman şuram ağrıdı bebişime bişi olurmu aman buram oldu acaba ne olduuu kızlarrrrrr stresi bırakalım artık dimi iyi düşünelim iyi şeyler olsun...aralık anneleriiiiiiii stres yokkkkkkkk

Son düzenleme:

benimde aynı canım,geceleri dahada artıyo ağrı ama bunlar normal.endişelenecek bişe yok.

kızlar dah önceki sayfalarda okudum alışveriş merkezindeki güvenlik girişinden geçmek ii değilmiş peki neden ilk defa duydum

Kızlar benim kasık agrılarım var halen.Yatıyorum belim kalkıyorum kasığım agrıyo.Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

Canım bu durum yerleşinceye kadar oluyor diyorlar.Bebiş varsa tutunmaya çalışıyor olabilirmiş. Uzanmanı tavsiye ediyorum. Gezme sakın. Düşer varsa. Bana doktorum öyle dedi. Ne olur ne olmaz diye dinlen evde dedi. Mümkünse tabi.

Canım benim transferden 17 günü bu gün canım.Ama arada az az kasıkta agrılarım oluyor.Acaba doğalmı diğcektim.Dün açıkk pembe rengli akıntı da gördüm çok az.doktorumu aradım orkma bir şey olmaz dedi de..

bende de kasık ağrısı hiç geçmedi. Kımıldayınca acıyacak diye korkar oldum hareket etmekten.üfffff yiyom yiyom karnım kazınıyor birde

Aynen bende ya.Ne yersem yeyim miden kazınıyo.Bebişlerimizmi çalıyo acaba...
Canım sen keselerini gördünmü?

Ayy ben de bende bir gariplik var sanmıştım.Çok sık acıkıp çabuk doyuyorum.
Bir de hapşırırken çok zorlanıyorum kızlar sizde de oluyor mu?Karnım acıyor

kızlarrr kasık ağrısı normal dedi dr sakın dert etmeyin bunu. bol bol su için süt için .kalsiyum eksikliğinden filanda kasık ağrısı olurmuş bir de bacaklarınızı kendinize doğru çekin bekleyin biraz

Bende de kasık ağrısı çok oluyor korkuyorum bişeymi oldu diye wcye gidiyorum hemen korkuyla.Hapşırırken batıyo karnım ondanda korkuyorum ben zorlanıyorum

Tesekkur ederim canımmm.Öğle bir dönemden geçiyoruz ki yaşadığımız her bir şey insanı tedirgin ediyor işte..

ya kızlar benim kasık ağrılarımda çok fazla doktor ne kadarda doğal bir şey desede çok kafaya takıyorum her an kontrol ediyorum aceba bir şey oldumu diye hayırlısı ile kalp atışlarınıda bir duysam rahatlıyıcam ama daha bir hafta var rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…