- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
ayy çok güzel bişey ya sabah eşim işe giderken yatıyorum bana yatağın boş tarafını gösteriyo karıcım diyo bebeğimizi böyle yanına koyacaklar işe giderken sizi öpüp gidicem nasıl kötü oldum hayal etmesi bile güzel allahım inşallahh isteyen herkese gani gani ver yarabbim bu arada bu kadar allah lafzını kullandığımı hatırlamıyorum gerçekten mucize ya
gündüz sütyen kullanıyoruz ya o rahatlatıyo bizi ama gece çıkarınca ağrı sızı ortaya çıkıyo doktor gecede rahatsız olursan sütyen tak demiştiArkadaşlar göğüslerinizdeki hassasiyetin zaman zaman kaybolduğu oluyor mu? Benim özellikle gündüzleri pek hassasiyet yok geceleri başlıyor. Bu durum da her defasında beni endişelendiriyor.
Arkadaşlar göğüslerinizdeki hassasiyetin zaman zaman kaybolduğu oluyor mu? Benim özellikle gündüzleri pek hassasiyet yok geceleri başlıyor. Bu durum da her defasında beni endişelendiriyor.
küçücük şeylerden şüphe eder olduk aman şuram ağrıdı bebişime bişi olurmu aman buram oldu acaba ne olduuu kızlarrrrrr stresi bırakalım artık dimi iyi düşünelim iyi şeyler olsun...aralık anneleriiiiiiii stres yokkkkkkkk
Arkadaşlar göğüslerinizdeki hassasiyetin zaman zaman kaybolduğu oluyor mu? Benim özellikle gündüzleri pek hassasiyet yok geceleri başlıyor. Bu durum da her defasında beni endişelendiriyor.
valla bende kasık ağrısı her zaman olmuyogitgidede azalıyo zatenKızlar benim kasık agrılarım var halen.Yatıyorum belim kalkıyorum kasığım agrıyo.Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
merhaba aralık anneleri rabbim size hayırlı 9 ay ve bebişler nasip etsin:ecrin_bebek:...bende size inşallah katılırım :Saruboceq:benim en son adet tarihim 5 nisan adet günüme daha 9 gün var size bişey sormak istiyorum benim dün gece yani adetimin 18. Günü sağ kasığımdan rahmime kadar bir ağrı oldu sanki bıçak saplanıyodu)bu böyle 5_10 dak sürdü ilk defa böyle bişey oluyor acaba dedim bebeğim mi r annesine tutunuyo :uhm:sizin öyle bir belirtiniz oldumu lütfen bana cevap yazın
Canım benim transferden 17 günü bu gün canım.Ama arada az az kasıkta agrılarım oluyor.Acaba doğalmı diğcektim.Dün açıkk pembe rengli akıntı da gördüm çok az.doktorumu aradım orkma bir şey olmaz dedi de..