aralık annesisin son anda.zaten o tarihte doğurmayacağız hepimiz sadece grubumuz belli olsun bu arada kızlar nasıl bi doğum istiyosunuz ben epidural normal doğum istiyorum ama türkiye şartlarında bi aksilik olmadan epidurali yaptırabilir miyim bilmiyorumBranşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..
bende aralık annesi oluyorum allahın izniyle:asigim:
benm sat 22mart doğum 27 aralık ozaman senin 26aralıktır DrGunay
aralık annesisin son anda.zaten o tarihte doğurmayacağız hepimiz sadece grubumuz belli olsun bu arada kızlar nasıl bi doğum istiyosunuz ben epidural normal doğum istiyorum ama türkiye şartlarında bi aksilik olmadan epidurali yaptırabilir miyim bilmiyorum
canım hoşgeldin aramıza tebrik ederim
aralık annesisin son anda.zaten o tarihte doğurmayacağız hepimiz sadece grubumuz belli olsun bu arada kızlar nasıl bi doğum istiyosunuz ben epidural normal doğum istiyorum ama türkiye şartlarında bi aksilik olmadan epidurali yaptırabilir miyim bilmiyorum
merhaba aralık anneleri rabbim size hayırlı 9 ay ve bebişler nasip etsin:ecrin_bebek:...bende size inşallah katılırım :Saruboceq:benim en son adet tarihim 5 nisan adet günüme daha 9 gün var size bişey sormak istiyorum benim dün gece yani adetimin 18. Günü sağ kasığımdan rahmime kadar bir ağrı oldu sanki bıçak saplanıyodu)bu böyle 5_10 dak sürdü ilk defa böyle bişey oluyor acaba dedim bebeğim mi r annesine tutunuyo :uhm:sizin öyle bir belirtiniz oldumu lütfen bana cevap yazın
umut vermim ama olabilir cünkü benim adet öncesi kasık ağrılarım normalde adetten bir gün önce başlardı hamile kaldığım ay nerdeyse bir hafta önce başladı zaten anladım öyle olunca durduk yere gelen ağrıları hissedince tamamdır demiştim inş seninkide öyle olur ha aklıma geldi ama bide yumurtlama günüde kasılmalar olabiliyor belkide yumurtluyosun bence her ihtimali değerlendir çalışmaları boşvermemerhaba aralık anneleri rabbim size hayırlı 9 ay ve bebişler nasip etsin:ecrin_bebek:...bende size inşallah katılırım :Saruboceq:benim en son adet tarihim 5 nisan adet günüme daha 9 gün var size bişey sormak istiyorum benim dün gece yani adetimin 18. Günü sağ kasığımdan rahmime kadar bir ağrı oldu sanki bıçak saplanıyodu)bu böyle 5_10 dak sürdü ilk defa böyle bişey oluyor acaba dedim bebeğim mi r annesine tutunuyo :uhm:sizin öyle bir belirtiniz oldumu lütfen bana cevap yazın
Canım bilemiyorum ben hiç birşey hissetmedim bu ay,dinlemedim de kendimi.Sen de dinleme düşünme boşvermeye çalış.çık gez dışarılarda. ben hiç düşünmedim hep gezdim hiç umudum da yoktu buay adet olacam diye bekliyordum öyle gecikince test yaptım sonuç pozitif çıktı çok şükür.inş sen de görürsün pozitifi bu ay.ama sen ocak annesi olursun sanırım ozamanyerimseniben
ayyyyy inşallah canım ağzından bal damlıyo valla dediğin gibi yumurtluyoda olabilirim:))) allahım dualarımı kabul etsin artık ...cevabın için teşekkür ederim ..sorunsuz bir hamilelik geçirmeniz dileği ile :CüvCüv:umut vermim ama olabilir cünkü benim adet öncesi kasık ağrılarım normalde adetten bir gün önce başlardı hamile kaldığım ay nerdeyse bir hafta önce başladı zaten anladım öyle olunca durduk yere gelen ağrıları hissedince tamamdır demiştim inş seninkide öyle olur ha aklıma geldi ama bide yumurtlama günüde kasılmalar olabiliyor belkide yumurtluyosun bence her ihtimali değerlendir çalışmaları boşverme
valla epidural istiyorum belden uyuşturuyolar ve normal doğum yapıyosun bıcak izi yok günlerce yatma derdi yok doğum anını ağrısız sızısız izliyosun uygulama süper ama işte kafama takılan gecenin bi yarısı hastaneye gidince tam tekmil beni bekleyeceklermi gerçi doğum hemen başlamıyomuş ama bellide olmuyo pek de bilmiyorum normal doğum nasıl oluyo annem son doğumunu epiduralle yapmıştı ve süperdi doğurduğuna bile inanamadı annanemle sohbet ede ede doğurdu eğer olmazsa sezeryan tabi
inşallah canım seni bekliyoruz güzel haberlerini bizden eksik etme tamammı:)ayyyyy inşallah canım ağzından bal damlıyo valla dediğin gibi yumurtluyoda olabilirim:))) allahım dualarımı kabul etsin artık ...cevabın için teşekkür ederim ..sorunsuz bir hamilelik geçirmeniz dileği ile :CüvCüv::ecrin_bebek:
ayyyyyyy kızlar böle bahsedince doğumdan heyecanlandım o günleri görecekmiyim acabaaa içim pır pır ediyo:CüvCüv:
tamam tatlım hamile olsam burdayım zaten ..değilsemdeinşallah canım seni bekliyoruz güzel haberlerini bizden eksik etme tamammı:)
ayy çok güzel bişey ya sabah eşim işe giderken yatıyorum bana yatağın boş tarafını gösteriyo karıcım diyo bebeğimizi böyle yanına koyacaklar işe giderken sizi öpüp gidicem nasıl kötü oldum hayal etmesi bile güzel allahım inşallahh isteyen herkese gani gani ver yarabbim bu arada bu kadar allah lafzını kullandığımı hatırlamıyorum gerçekten mucize yaayyyyyyy kızlar böle bahsedince doğumdan heyecanlandım o günleri görecekmiyim acabaaa içim pır pır ediyo:CüvCüv: