2009 Aralık Anneleri

canım saol bende alıcam o bileklikten eger gercekten etkiliyse.

kromozomlarla alakasi yok yani :)))

canım ne bilim işte yaptılar tabiki kromozomlar belirliyor özellikle erkek belirliyor cinsiyeti.koca karı işleri ama insan merak ediyor

canım belki geç döllenme olmuştur.inşallah bişey yoktur

maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede tabi

canım dr veriyorsa içebilirsin ablam ikizlerine hamileyken 1000 mg lık çok ağır bir antibiyotik içti hatta zatürre oldu ve damardan antibiyotik aldı

bu arada alışvariş merkezlerinin girişindeki güvenlik kabininden geçmememiz gerekiyor..bilmeyen varsa diye söylüyorum..zaten kenardan geçmek isteyince hemen hamilemisiniz diyorlar..
amann dikkat..

canım zaten ben öğrendiğim andan itibaren geçmiyorum.ben söylemeyi unuttum arkadaşlara sağol canım

yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)

canım benim eşimde hala sessiz. ilkini düşürdüğüm için buna bağlanmak istemiyor gibi geliyor

bu arada bilekte bir noktaya baskı uyguluyormuş bileklik otobus tutar ya insanı ona da ii geliyormuş hamilelerde denenmiş zararı olacak birşeyde yok zaten bilekliğin ortasında yuvarlak bir çıkıntı var bulantı onleyıcı noktaya baskı yapıyomuş mantık olarak ben bugun gözumu açtım kusmaktan çok kötuydum ama dedııgım gibi belkide bunyem bu duruma mı alıştı yoksa bileklik mı ii geldi bilemem arkadaşlar belkide psikolojik faydası vardır sadece ama ben ne olursa olsun iyiyim ya şuan çok şüküronu bilirim yanı

kızlar çin takvimine göre erkek olcakmış bebişim. gerçi kız olsun erkek olsun farketmez yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter.

kızlar ben çıkıyorum dr kontrolüm var kendinize iyi bakın

güle güle güzel haberlerle gel emi

kızlar nasıl gidiyo bi kaç gündür giremiyodum eşim izinliydi biraz dışarı çıktık gezdık yemege gittik ben evde çok sıkılıyorum devamlı yenı hamılesın ne bukadar geziyosun denmelerınden bıktım artık arkadaslar süreklı ha düşecek ha düştü korkusuyla yasamak istemiyorum veren allah alanda o dönüşümüz ancak onadır bunun bilincindeyım tabıkı tedbırı elden bırakmıyorum ama geziyorum da

canım sorma ya az dışarı çıksam çok geziyorsun evde otur demelerinden bende bıktım. evimin civarında
gezmiyorum ilçe dışına çıkıyorum artık

kızlar ya dra gidemiyorum dr bey erken çıkacakmış.randevum yarına sarkttı. çok sinirlendim ya bebişimin kalp atışlarını duyacaktım.neyse herşeyde bir hayır vardır

Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..

Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..

canım belli olmuyorki bizim hesap öyle diyor ama bakalım bebişlerimiz bu tarihe uyacakmı

evet canım var bi hayır,sabret annesi yarın duyacaksın minişinin pıt ptılarını inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…