benım doktorum hap verdi aç karnına içiliyo istersen doktorunu ara versin sanada ama çok etkili diyemem
bileklik eczaneye sorun onlar biliyor zaten bızım burdakı eczacıya söyledık 1 gun sonra getirtti hamileler için mide bulantısını önleyıcı bileklik demenız yeterli
kromozomlarla alakasi yok yani :)))
selam arkadaşlar,
18 martta hamile olmam gerekirken olmadım kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim.ama doktor kan degerin düşük dedi.314,91 sevineyim mi üzüleyimmi bilemmedim. aslında tek istediğimiz bir evlat ama 9 ay önce preaklampsiden 7 aylık bebeğim karnımda öldü. onun için çok kötü durumdayım aalah bize meleklerimizi sagsalim versin acılarını göstermesin...
slm arkadaslar oyle bakım gerıye dedım.ben eylul ennesıyım bugun 20 haftalık olduk.kızım olucak 13-14.haftada ogrenım.allah herkeze nasıp etsın kızım oynamaya basladı babasıda hıssedıo dısardan artık cok mutluyuz herkeze bu mutluluk nasıp olsun ınsallah kuzularınıza ıyı bakın.
arkadaşlar.ben pek yazamıyorum ama yakın takipteyim haberiniz olsun..bi de bu saatte anca giriyorum çünkü işten gelince hemen açım falan dinlemeden kanepede uyuyorum..sonra uyanınca sayfaları okuyorum ...
yeni gelenler var maşallah..hayırlı olsun .inşallah hepimiz sonuna kadar beraber oluruz.hepinize sağlık diliyorum..
birisi idrarda lökosit sormuş...
normalde hiç bulunmaması gerekiyor..ama senin miktarın da fazla değil.bol su içerek bile halledebilirsin.hamilelikte progestoron hormonu sayesinde düz kaslar gevşediği için idrar yolu da gevşiyor ve yukarı doğru bakteri ilerlemesi oluyor..o da enfeksiyon yapabiliyor.idrarda yanma yoksa zaten hiç sorun yok...bol su iç canım...
ben nerden biliyorum bunları?????çünkü bende iki tahlildir lokosit sayısı bile yazmıyor BOL yazıyor.3.de rakam yazıyordu düştü çok şükür ama bakteri miktarım çokk fazla..benim sürekli idrarda yanmam vardı ihmal ettim.....şimdi her ilaç alışımda kendime çok kızıyorum benim yüzümden diye..artık böbrek ağrım da var bi ateşim eksik o da olursa hastaneye yatırıp iğne tedavisi olucakmışım..
hiç düşünmek istemiyorum...
bi de bi doktorun dediğini diğeri tutmuyor.üroloji doktoru ilacı yazarken sana uygun yazmaya çalışıyorum ama doktorun değiştirebilir dedi.doktorum tamam kullan dedii..bi arkadaşımın çok güvendiği bir doktor vardı ona telefonla danıştım biz o ilacı gebelerde kullanmıyoruz dedi.başka bi ilaç söyledi.bu arada ben ilacı iki gündür kullanoyorum.medical parkta güvendiğim (!!) bi doktor daha var ona da sordum gerektiğinde kullanıyoruz dedi.bu arada ilacın içinde plesantaya geççer.süte geçer.gebe ve emzirenlerde kullanılmaz yazıyor................artık kime güvenicem bilmiyorum..böbrek ağrım olmasa kullanmıcam hiç nolursa olsun dicem ama çok şiddetli olmasa da ağrı bana işin cidiyetini hatırlatıyo..
özet korkudan ölüyorum.zaten hergün acaba bugün kalbi atıyo mu diye ölüyordum bi de bu çıktı.bi öncekinde yaklaşık iki hafta içimde cansız durmuş..yakında paronoyak teşhisi de koyarlar ona da ilaç verirlerse şaşmıcam yani....
herşey bi yana insanlığın bu sürece hiççbi müdahalesi yok..alacak nefesi varsa yaşıyor bebek...Can ancak Allahın elinde..
dilerim Rabbim hepimize hamilelik mucizesini verdiği gibi bebeklerimizi sağlıklıca kucaklarımıza almayı da yaşatır...
hadi kalın sağlıcakla..
bu arada alışvariş merkezlerinin girişindeki güvenlik kabininden geçmememiz gerekiyor..bilmeyen varsa diye söylüyorum..zaten kenardan geçmek isteyince hemen hamilemisiniz diyorlar..
amann dikkat..
yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)
Merhabaa.Aranıza yeni katıldım.Ben de 2009 aralık anne adayıyım :CüvCüv:
güle güle güzel haberlerle gel emikızlar çin takvimine göre erkek olcakmış bebişim. gerçi kız olsun erkek olsun farketmez yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter.
kızlar ben çıkıyorum dr kontrolüm var kendinize iyi bakın
kızlar nasıl gidiyo bi kaç gündür giremiyodum eşim izinliydi biraz dışarı çıktık gezdık yemege gittik ben evde çok sıkılıyorum devamlı yenı hamılesın ne bukadar geziyosun denmelerınden bıktım artık arkadaslar süreklı ha düşecek ha düştü korkusuyla yasamak istemiyorum veren allah alanda o dönüşümüz ancak onadır bunun bilincindeyım tabıkı tedbırı elden bırakmıyorum ama geziyorum da
Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..
slm kızlar nbr,herkes iyidir umarımmm...
canım sorma ya az dışarı çıksam çok geziyorsun evde otur demelerinden bende bıktım. evimin civarında
gezmiyorum ilçe dışına çıkıyorum artık
kızlar ya dra gidemiyorum dr bey erken çıkacakmış.randevum yarına sarkttı. çok sinirlendim ya bebişimin kalp atışlarını duyacaktım.neyse herşeyde bir hayır vardır
canım ben sinirliyim ya dr gitti. yarına kaldı kalp atışlarını duymak
stres yapma tatlım,olsun ha bugün ha yarın farketmez kii...
ama insan heyecanlanıyo anlıyorum seni.ama olsun üzme bebişini canım..
Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..
canım işte elde değil başka dra gideyim dedim 23 nisan ya pek dr yok
evet tabi yaa,bugünde tam zamanı olmuş yani.sen hangi hastaneye gidiyodun canım?