olur mu var tabi x ve y nin makas bıçakla itme çekme olayı bu bilmiyon mu sen yoksam:))
biliyorum benim de kızım olacak takvime göre arkadaşlar epey deneme yapmışlar üzerinde hep doğru çıkmış takvimin açıklamasını mevsime göre sperm kalitesinin değiştiği böylece bazı mevsimlerde kız bazılarında erkek şansının yüksek olması şeklinde yapıyolar:)
cin takvimi olayini biliyo musunuz?
arkeologlar gecen yillardan birinde yuzyillar oncesine ait bebek cinsiyeti belirlemek icin kullanilan bir cin takvimine rastlamislar. simdi cok degerli tabii o takvim. ben de o takvime baktim, buna gore oglum olacak. hamile kaldiginiz ay ve yasiniza gore cevap veriyor. sanirim burda link vermek yasak. isteyene bakarim.
slm arkadaslar oyle bakım gerıye dedım.ben eylul ennesıyım bugun 20 haftalık olduk.kızım olucak 13-14.haftada ogrenım.allah herkeze nasıp etsın kızım oynamaya basladı babasıda hıssedıo dısardan artık cok mutluyuz herkeze bu mutluluk nasıp olsun ınsallah kuzularınıza ıyı bakın.
:)
cin takvimi olayini biliyo musunuz?
arkeologlar gecen yillardan birinde yuzyillar oncesine ait bebek cinsiyeti belirlemek icin kullanilan bir cin takvimine rastlamislar. simdi cok degerli tabii o takvim. ben de o takvime baktim, buna gore oglum olacak. hamile kaldiginiz ay ve yasiniza gore cevap veriyor. sanirim burda link vermek yasak. isteyene bakarim.
bu arada alışvariş merkezlerinin girişindeki güvenlik kabininden geçmememiz gerekiyor..bilmeyen varsa diye söylüyorum..zaten kenardan geçmek isteyince hemen hamilemisiniz diyorlar..
amann dikkat..
günaydın arkadaşlar
bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl?ben cmtesi kontrele gidicem inşaallah kalp atışlarını duyarım. gece rüyamda doktora gitmişim kalp atışını bana gösteriyor karnımın içinde resmen yemyeşil bir göz varmış ve kalp gibi hızlı hızlı atıyor.Allahım hayra yorsun inşallah..
yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)
yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)
Canım çok geçmiş olsunn.benimde çok fazla bulantımm doktorum hapta vermedi.(( o bilekliğin adı neyki ben de alayımm canımm