2009 Aralık Anneleri

olur mu var tabi x ve y nin makas bıçakla itme çekme olayı bu bilmiyon mu sen yoksam:))

:)

cin takvimi olayini biliyo musunuz?

arkeologlar gecen yillardan birinde yuzyillar oncesine ait bebek cinsiyeti belirlemek icin kullanilan bir cin takvimine rastlamislar. simdi cok degerli tabii o takvim. ben de o takvime baktim, buna gore oglum olacak. hamile kaldiginiz ay ve yasiniza gore cevap veriyor. sanirim burda link vermek yasak. isteyene bakarim.

selam arkadaşlar,
18 martta hamile olmam gerekirken olmadım kan testi yaptırdım hamile oldugumu ögrendim.ama doktor kan degerin düşük dedi.314,91 sevineyim mi üzüleyimmi bilemmedim. aslında tek istediğimiz bir evlat ama 9 ay önce preaklampsiden 7 aylık bebeğim karnımda öldü. onun için çok kötü durumdayım aalah bize meleklerimizi sagsalim versin acılarını göstermesin...

arkeologlar gecen yillardan birinde yuzyillar oncesine ait bebek cinsiyeti belirlemek icin kullanilan bir cin takvimine rastlamislar. simdi cok degerli tabii o takvim. ben de o takvime baktim, buna gore oglum olacak. hamile kaldiginiz ay ve yasiniza gore cevap veriyor. sanirim burda link vermek yasak. isteyene bakarim.
biliyorum benim de kızım olacak takvime göre arkadaşlar epey deneme yapmışlar üzerinde hep doğru çıkmış takvimin açıklamasını mevsime göre sperm kalitesinin değiştiği böylece bazı mevsimlerde kız bazılarında erkek şansının yüksek olması şeklinde yapıyolar

slm arkadaslar oyle bakım gerıye dedım.ben eylul ennesıyım bugun 20 haftalık olduk.kızım olucak 13-14.haftada ogrenım.allah herkeze nasıp etsın kızım oynamaya basladı babasıda hıssedıo dısardan artık cok mutluyuz herkeze bu mutluluk nasıp olsun ınsallah kuzularınıza ıyı bakın.

slm arkadaslar oyle bakım gerıye dedım.ben eylul ennesıyım bugun 20 haftalık olduk.kızım olucak 13-14.haftada ogrenım.allah herkeze nasıp etsın kızım oynamaya basladı babasıda hıssedıo dısardan artık cok mutluyuz herkeze bu mutluluk nasıp olsun ınsallah kuzularınıza ıyı bakın.

sağol canım,ayyy ne güzel bizde o günlere gelelim inşallah senin gibi mutluluktan uçarız.rabbim sağlıkla kavuştursun bizi kuzularımıza inşallah..

evet tatlım bende baktım,buna göre benimde oğlum olacak..:emir_bebek:
içimede öyle doğuyo zaten bakalım,ben öyle takvime filan inanmam ölesine baktım işte.
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize...:Saruboceq:

arkadaşlar.ben pek yazamıyorum ama yakın takipteyim haberiniz olsun..bi de bu saatte anca giriyorum çünkü işten gelince hemen açım falan dinlemeden kanepede uyuyorum..sonra uyanınca sayfaları okuyorum ...
yeni gelenler var maşallah..hayırlı olsun .inşallah hepimiz sonuna kadar beraber oluruz.hepinize sağlık diliyorum..
birisi idrarda lökosit sormuş...

normalde hiç bulunmaması gerekiyor..ama senin miktarın da fazla değil.bol su içerek bile halledebilirsin.hamilelikte progestoron hormonu sayesinde düz kaslar gevşediği için idrar yolu da gevşiyor ve yukarı doğru bakteri ilerlemesi oluyor..o da enfeksiyon yapabiliyor.idrarda yanma yoksa zaten hiç sorun yok...bol su iç canım...
ben nerden biliyorum bunları?????çünkü bende iki tahlildir lokosit sayısı bile yazmıyor BOL yazıyor.3.de rakam yazıyordu düştü çok şükür ama bakteri miktarım çokk fazla..benim sürekli idrarda yanmam vardı ihmal ettim.....şimdi her ilaç alışımda kendime çok kızıyorum benim yüzümden diye..artık böbrek ağrım da var bi ateşim eksik o da olursa hastaneye yatırıp iğne tedavisi olucakmışım..
hiç düşünmek istemiyorum...
bi de bi doktorun dediğini diğeri tutmuyor.üroloji doktoru ilacı yazarken sana uygun yazmaya çalışıyorum ama doktorun değiştirebilir dedi.doktorum tamam kullan dedii..bi arkadaşımın çok güvendiği bir doktor vardı ona telefonla danıştım biz o ilacı gebelerde kullanmıyoruz dedi.başka bi ilaç söyledi.bu arada ben ilacı iki gündür kullanoyorum.medical parkta güvendiğim (!!) bi doktor daha var ona da sordum gerektiğinde kullanıyoruz dedi.bu arada ilacın içinde plesantaya geççer.süte geçer.gebe ve emzirenlerde kullanılmaz yazıyor................artık kime güvenicem bilmiyorum..böbrek ağrım olmasa kullanmıcam hiç nolursa olsun dicem ama çok şiddetli olmasa da ağrı bana işin cidiyetini hatırlatıyo..
özet korkudan ölüyorum.zaten hergün acaba bugün kalbi atıyo mu diye ölüyordum bi de bu çıktı.bi öncekinde yaklaşık iki hafta içimde cansız durmuş..yakında paronoyak teşhisi de koyarlar ona da ilaç verirlerse şaşmıcam yani....
herşey bi yana insanlığın bu sürece hiççbi müdahalesi yok..alacak nefesi varsa yaşıyor bebek...Can ancak Allahın elinde..
dilerim Rabbim hepimize hamilelik mucizesini verdiği gibi bebeklerimizi sağlıklıca kucaklarımıza almayı da yaşatır...

hadi kalın sağlıcakla..

bu arada alışvariş merkezlerinin girişindeki güvenlik kabininden geçmememiz gerekiyor..bilmeyen varsa diye söylüyorum..zaten kenardan geçmek isteyince hemen hamilemisiniz diyorlar..
amann dikkat..

günaydın arkadaşlar
bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl?ben cmtesi kontrele gidicem inşaallah kalp atışlarını duyarım. gece rüyamda doktora gitmişim kalp atışını bana gösteriyor karnımın içinde resmen yemyeşil bir göz varmış ve kalp gibi hızlı hızlı atıyor.Allahım hayra yorsun inşallah..

günaydın arkadaşlar
bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl?ben cmtesi kontrele gidicem inşaallah kalp atışlarını duyarım. gece rüyamda doktora gitmişim kalp atışını bana gösteriyor karnımın içinde resmen yemyeşil bir göz varmış ve kalp gibi hızlı hızlı atıyor.Allahım hayra yorsun inşallah..

günaydın canım.rüyan cok güzel yeşil görmüşsün yeşil muratdır.bebişinden güzel haberler alıcaksın inşallah.

yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)

yaa kızlar eşi bebeğe cok sevınmesıne ragmen bır turlu duygularını acıga vuramayan var mı?benım kı hıc olmadıgı kadar sessız:)

erkekler kolay kolay duygularını dile getiremezler ama senin kadar çok seviniyordur.örnek onlar bizim gibi hemen sulu gözmüdür değil tabiki...onlar soguk dondurmalarımız :)kaydirigubbakcemile2

Niye bunları düşünüyorsun ki... Boşver. Her beklediğimiz olmayabilir. Hassaslık yaparak yıpratıyoruz kendimizi. Aşırı duygusallık dönemindeyiz UNUTMAAA... Herkesin tepkileri farklı farklı. Ne olcak neler yaşıcaz düşünüyorum.... Tamamiyle hayatımız değişiyor. 2 değil artık 3 kimisi 4 olcak...Ben de senin gibiyim. Normal durumlar yaşıyorsun. Ben de durduk yerde takıyorum bazı şeyleri...Elimde değil...Ellerimize alalım hele bir sağ salim inşallah..... sabır...

eşlerimizden yüzde yüz istediğimiz gibi davranlamalarını bekleyemeyiz. onlar şimdi durumu tam anlamıyla idrak etmiş durumda değiller benimki kalp atışlarına kadar farklıydı şimdi çok farklı karnım büyüyecek daha da değişecek.bi site var hafta hafta babanın yapması gerekenleri anlatıyo onu okuyorum napsın garibim hayatında ilk defa hamile görüyo kendi kendine çabalıyo bazen saçmalıyo ama asla istediğimiz gibi olamazlar hormonlarımız tavan yapmışken

Canım çok geçmiş olsunn.benimde çok fazla bulantımm doktorum hapta vermedi.:KK43:(( o bilekliğin adı neyki ben de alayımm canımm

benım doktorum hap verdi aç karnına içiliyo istersen doktorunu ara versin sanada ama çok etkili diyemem
bileklik eczaneye sorun onlar biliyor zaten bızım burdakı eczacıya söyledık 1 gun sonra getirtti hamileler için mide bulantısını önleyıcı bileklik demenız yeterli

X