2009 Aralık Anneleri

Canlarım benim
ben bugün erken çıkıyorum işten.
Valla inanılmaz uykum varmirmirmirmir
Pazartesi gününe kadarda izinliyim.kaydirigubbakcemile3
Pazartesi gününe kadar kendinize çoooook iyi bakın.
Hepinizi kocaman öpüyorum:1hug::1hug::1hug:

Güzel anne adaylarına kocaman selam:)
Bayadır giremiyodum nete. Ne çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım. Benim 1 haftadır çok fena bulantılarım oluyor sürekli istifra ediyorum. Baya zorlu geçiyor anlicanız. Doktorumla konuştum ilaç verdi geçmezse serum bağlayalım kusarak olmaz beslenemzsin dedi. Böyle şikayetleri olan var mı hiç?

olmaz mı, bu bulantılar mahfetti beni de. doktora gittim 4 gün hastanede tuttular ve 8 serum verdiler. geldim ama bulantılar yeniden başladı. Allah yardımcımız olsun. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bakalım geçecek mi...

bende senın gıbıydım bugun daha ıyıyım eczaneden bulantıya iyi gelen bilekliklerden aldım doktor tavsiye etmişti artık o mu iyi geldi bilmiyorum ama çok şukur bugun kendıme geldım

bende senın gıbıydım bugun daha ıyıyım eczaneden bulantıya iyi gelen bilekliklerden aldım doktor tavsiye etmişti artık o mu iyi geldi bilmiyorum ama çok şukur bugun kendıme geldım

Canım çok geçmiş olsunn.benimde çok fazla bulantımm doktorum hapta vermedi.(( o bilekliğin adı neyki ben de alayımm canımm

Geçmiş olsun canlarım ne zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende merak ettim o bilekliğin ismini nedir canım?

hoşgeldin gözümüz yolarfda kaldı tahmin ettim bulantıların olduğunu bi gittin pir gittin çünkü bende bulantı yok iğrendiğim şeyler var mesela yemek sulu salçalı yemek olmasın yeter zaten yemek yapamıyorum eşimde yemek yaparsa kapı baca kapatıp yapıyo bazen yardım etmek istediğimde doğrancak seyleri doğruyorum ocağı yakar yakmaz kaçıyorum

Selam arkadaşlar aranıza katıldım dedim, sonra da yazamadım daha dün öğrendim hamileliğimi:asigim: 27 aralık gözüküyor doğum tarihi.hala bir garibim inanamıyorum adet olacak gibi karnımda belimde ağrılar var korkuyorum oyüzden.dr. mayısın ilk haftası gel dedi ultrason için nasıl geçecek bilmiyorum sabırsızlanıyorum:dilcikar:

:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1- HONEYBABY.....................28 şubat..............:5aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................1mart...................6aralık.:CüvCüv:
7-ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-MAMBAA...............................17mart.....................18aralık:CüvCüv:
30-mcetin1.................................. 2mart......................7aralık:CüvCüv:
31-sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:
32-SEÇıLL...................................1mart.......................6aralık.:CüvCüv:
33-BHCG.....................................11mart....................16aralık:CüvCüv:

Beni de ekler miisin canım?
Böyle bir listede yer alabilmek çok güzel:asigim:
Sat 22mart, doğum 27aralık gözüküyor

ben yine geldim listeyi düzelttim olmuşmu kızlar?
bide cevap yetiştireyim herkese kocam eve gelmedenkaydirigubbakcemile3
honeybaby, benim tarihimi degistirmeyeceksin yani:)) peki oyle olsun. senin icin 4 gun gec dogururum.
değiştirdim ama sen 22 aralığı unutma ben unutmayacam bak demişti dersin:roflol:inşallah sende burda olursun o zamana bende burda olurum bunun muhabbetini yaparız yani tam 8ay sonra bugün :ecrin_bebek:

hani beni eklememişsiniz arkadaşlar bende aralık annesiyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİN AMİN :CüvCüv:
ekleriz şekerim hayırlı olsunSAT lütfen?
canım maalesef dondurucuda vişneler. bulursam haber veriirim sana.

mersi canım bulursan haber ver Şeniz
valla bulursam bi kasa alıp önüme koyacam çatlayana kadar yiyecem:roflol:

oldumu kız ? allah hayrını versin bakalım doğum tarihini de tutturabilecekmisindelikafadulden
içime doğuyo oğlum olacak benim sanki..sağlıklı olsun yeterki kız erkek farketmez tabii..
sizin içinize ne doğuyo kuzulaarr...:CüvCüv:
ne yalan söyleyim benimde içime oğlan doğuyor ama gönlüm kızdan yana bakalım hayırlı evlat olsunda sağlıklı olsunda erkek kız farketmez

Eskiden de tatlı şeyler severdim, özellikle çikolataya bayılırdım. Hamilelikte bari istemesem diyordum ama nerde yine çikolata istiyorum
ayy bende severdim çikolatayı geçen yedim afedersin geri çıkardım çikolta bitmiştir benim için 9ay boyuncakafamçokkarıştı
arkadaşlar ya karnımız ne zaman şişcek ben çok istiorum çabuk şişmesini:CüvCüv:

karnında bissürü yırtık görünce fikrin değişebilir ama daha ne kadar şişeceğim:roflol:
kızlar bende ilk sarımsaklı yoğurda aşerdim valla herşeyin üstüne sarımsaklı yoğurt yapıp döküyordum çiğ sarımsağı yesemmiki diye düşünürken buldum kendimi hatta:roflol:şimdi de tatlı istiyor canım bi de limon yiyorum ayy bende de her telden varmış yaa ne pis boğazımcokacimcoook

hoşgeldin canım hayırlı olsunsağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Kızlar şimdi dr.dan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür:teytey:
bu bile okadar mutluluk verici bişey ki.
Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

gözünaydınnna.s.

nerdesin ayol sen bir kayboldun sesin soluğun çıkmadı bebek nasıl ?geçmiş olsun bende ilaçkullanıyorum bulantı için inşallah çabuk geçer bu aylarda keyfini süreriz artık

bak herkes atladı neymiş neymiş diyekaydirigubbakcemile3 çabuk söyle çatlayacağız merakdan haaadelikafadulden

ben çıkıyom kocam geldi gelcek belki asansörde a.shadi öptüüüümmm

esracım yarın güzel haberlerini beklicem canım,inşallah herşey yolundadır..

inşallah canım yarın haberdar ederim seni

canım sorma ya hamile olduğumu bilmiyorum kebapçıya gittik herşeyi acı istiyorum meğerse hamileymişim şimdi ise salatalığı tuzlayıp yiyorum

arkadaşlar doktor bana folik plus ilacını yazdı sizde kullanıomusunuz

canım evet bizde folikasit kullanıyoruz

canım hoşgeldin ve gözün aydın

Kızlar şimdi dr.dan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür:teytey:
bu bile okadar mutluluk verici bişey ki.
Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

canım tebrikler inşallah doğumunuda duyarız senden

canım inşallah kirazı bulursun

kızlar bugün. bana makas bıçak olayını yaptılar ben makasa oturdum kızım olacakmış. bakalım eli ayağı düzgün olsunda farketmez

honeybaby e
teşekkür ederim canım benim zahmet oldu sana gördüğün gibi hemen doğması için elimden geleni yapıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…