ben lekelenme derken kanamayı kastetmıstım.ahh bi kurtulamadım su lekelerden....
kanama da olabilir. benim de pazar gunu biraz kan geldi, sonra kesildi. kanama agrili ve yogun olmadigi surece sorun degil canim.
Güzel anne adaylarına kocaman selam:)
Bayadır giremiyodum nete. Ne çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım. Benim 1 haftadır çok fena bulantılarım oluyor sürekli istifra ediyorum. Baya zorlu geçiyor anlicanız. Doktorumla konuştum ilaç verdi geçmezse serum bağlayalım kusarak olmaz beslenemzsin dedi. Böyle şikayetleri olan var mı hiç?
Bayadır giremiyodum nete. Ne çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım. Benim 1 haftadır çok fena bulantılarım oluyor sürekli istifra ediyorum. Baya zorlu geçiyor anlicanız. Doktorumla konuştum ilaç verdi geçmezse serum bağlayalım kusarak olmaz beslenemzsin dedi. Böyle şikayetleri olan var mı hiç?
bende senın gıbıydım bugun daha ıyıyım eczaneden bulantıya iyi gelen bilekliklerden aldım doktor tavsiye etmişti artık o mu iyi geldi bilmiyorum ama çok şukur bugun kendıme geldım
değiştirdim ama sen 22 aralığı unutma ben unutmayacam bak demişti dersin:roflol:inşallah sende burda olursun o zamana bende burda olurum bunun muhabbetini yaparız yani tam 8ay sonra bugün :ecrin_bebek:honeybaby, benim tarihimi degistirmeyeceksin yani:)) peki oyle olsun. senin icin 4 gun gec dogururum.
ekleriz şekerim hayırlı olsunhani beni eklememişsiniz arkadaşlar bende aralık annesiyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİN AMİN :CüvCüv:
canım maalesef dondurucuda vişneler. bulursam haber veriirim sana.
şekil yapıyorum işte kendi çapımda yazımı renlendiriyorum anlayacağın:) biliyorum sen olduğunu tam benim tahmin ettiğim tarihe denk geldiya bende balıklama atladım hemen sağlık karneme bie 7 haftalık yazınca tamamdır dedim ne zaman netleşecek son kontrol dediğin hangi zaman oluyo
ne yalan söyleyim benimde içime oğlan doğuyor ama gönlüm kızdan yana bakalım hayırlı evlat olsunda sağlıklı olsunda erkek kız farketmeziçime doğuyo oğlum olacak benim sanki..sağlıklı olsun yeterki kız erkek farketmez tabii..
sizin içinize ne doğuyo kuzulaarr...:CüvCüv:
ayy bende severdim çikolatayı geçen yedim afedersin geri çıkardım çikolta bitmiştir benim için 9ay boyuncakafamçokkarıştıEskiden de tatlı şeyler severdim, özellikle çikolataya bayılırdım. Hamilelikte bari istemesem diyordum ama nerde yine çikolata istiyorum
arkadaşlar ya karnımız ne zaman şişcek ben çok istiorum çabuk şişmesini:CüvCüv:
kızlar bende ilk sarımsaklı yoğurda aşerdim valla herşeyin üstüne sarımsaklı yoğurt yapıp döküyordum çiğ sarımsağı yesemmiki diye düşünürken buldum kendimi hatta:roflol:şimdi de tatlı istiyor canım bi de limon yiyorum ayy bende de her telden varmış yaa ne pis boğazımcokacimcoookayyy meralll bende bendeee..acayip cacık istiyo canım hatta şimi yedim bile bir kocaman kase.ve ilk aşermem mantıydı böyle sarımsaklı sarımsaklı,gece uyuyamadım bi gün ağzım sulana sulana uykuya dalmışım.yedim tabi ertesi gün..
ayy canım bizde sadece ailelere söyledik..yakın arkadaşlarımız komşularımız bile bilmiyo..öbür hafta cumartesi kontrolüm var ondan sonra herkese ilan edicem inşallah..:CüvCüv:
selam kizlar
allah izin verirse ben de aralik annesi olacagim
bir hafta once kan testi yaptirdim
sonuc 600
4 gun sonra ultrasonda kese gorundu
iki hafta sonraya randevum var
umuyorum kalp atislarinida duyacagim
tek dilegim saglili olmasi
sadece korkuyorum
dua edin kizlar
bir onceki bebegim gibi olmasin
Kızlar şimdi dr.dan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür:teytey:
bu bile okadar mutluluk verici bişey ki.
Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
bende senın gıbıydım bugun daha ıyıyım eczaneden bulantıya iyi gelen bilekliklerden aldım doktor tavsiye etmişti artık o mu iyi geldi bilmiyorum ama çok şukur bugun kendıme geldım
tamam canım en kısa zamanda eklerim ama şartımız var eklediklerimiz mutlaka paylaşımda bulunacak sözmü?Beni de ekler miisin canım?
Böyle bir listede yer alabilmek çok güzel:asigim:
Sat 22mart, doğum 27aralık gözüküyor
esracım yarın güzel haberlerini beklicem canım,inşallah herşey yolundadır..
tatlı şeyler görmeye daha tahammülüm yok benimde.
varsa yoksa acı, ekşi şeyler yiyorum.
hele turşuları nasıl götürüyorum bir görseniz.
içim bayık bayık.
canım birşeyde yemek istemiyorki...kafamçokkarıştı
arkadaşlar doktor bana folik plus ilacını yazdı sizde kullanıomusunuz
selam kizlar
allah izin verirse ben de aralik annesi olacagim
bir hafta once kan testi yaptirdim
sonuc 600
4 gun sonra ultrasonda kese gorundu
iki hafta sonraya randevum var
umuyorum kalp atislarinida duyacagim
tek dilegim saglili olmasi
sadece korkuyorum
dua edin kizlar
bir onceki bebegim gibi olmasin
Kızlar şimdi dr.dan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür:teytey:
bu bile okadar mutluluk verici bişey ki.
Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
ben yine geldim listeyi düzelttim olmuşmu kızlar?
bide cevap yetiştireyim herkese kocam eve gelmedenkaydirigubbakcemile3
değiştirdim ama sen 22 aralığı unutma ben unutmayacam bak demişti dersin:roflol:inşallah sende burda olursun o zamana bende burda olurum bunun muhabbetini yaparız yani tam 8ay sonra bugün :ecrin_bebek:
ekleriz şekerim hayırlı olsunSAT lütfen?
mersi canım bulursan haber ver Şeniz
valla bulursam bi kasa alıp önüme koyacam çatlayana kadar yiyecem:roflol:
oldumu kız ? allah hayrını versin bakalım doğum tarihini de tutturabilecekmisindelikafadulden
ne yalan söyleyim benimde içime oğlan doğuyor ama gönlüm kızdan yana bakalım hayırlı evlat olsunda sağlıklı olsunda erkek kız farketmez
ayy bende severdim çikolatayı geçen yedim afedersin geri çıkardım çikolta bitmiştir benim için 9ay boyuncakafamçokkarıştı
karnında bissürü yırtık görünce fikrin değişebilir ama daha ne kadar şişeceğim:roflol:
kızlar bende ilk sarımsaklı yoğurda aşerdim valla herşeyin üstüne sarımsaklı yoğurt yapıp döküyordum çiğ sarımsağı yesemmiki diye düşünürken buldum kendimi hatta:roflol:şimdi de tatlı istiyor canım bi de limon yiyorum ayy bende de her telden varmış yaa ne pis boğazımcokacimcoook
hoşgeldin canım hayırlı olsunsağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
gözünaydınnna.s.
nerdesin ayol sen bir kayboldun sesin soluğun çıkmadı bebek nasıl ?geçmiş olsun bende ilaçkullanıyorum bulantı için inşallah çabuk geçer bu aylarda keyfini süreriz artık
bak herkes atladı neymiş neymiş diyekaydirigubbakcemile3 çabuk söyle çatlayacağız merakdan haaadelikafadulden
ben çıkıyom kocam geldi gelcek belki asansörde a.shadi öptüüüümmm
makas bicak olayi nedir yahu?
canım makas ve bıçağı havluya sarıyorlarmış ben hangisine oturursam ona göre cinsiyet belli oluyormuş makas kız bıçakta erkek oluyormuş
olur mu var tabi x ve y nin makas bıçakla itme çekme olayı bu bilmiyon mu sen yoksam:))kromozomlarla alakasi yok yani :)))