2009 Aralık Anneleri

Yalnız değiliz demekki hepimiz aynıyız. Kanla besleniyorlar ya dimi? Kanlı kısım bitince gene kanlı şeyler ye anneeee diyor bariz yaa.? Düşünün boy 170 cm. Kilo oldu 71. Gitti gidiyor.

evet canım kan yoluyla besleniyorlar

canım elevite bazı drlar 3 aydan sonra başlatıyorlar

esracım bu arada adaşız eleviti doktor verdikten hemen sonra araştırdım hamilelik öncesi hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılan bi vitamın 3. aydan sonra verme sebeplerini bilemiyorum

Ben 1 senedir kullanıyorum neredeyse. Gebelik başladı devam dedi doktorum. Vücutta eksik olmasın diye herhalde. Folik asit denilen şey onda da var ya.

Elevit ne kadar kiloyla ilgisi yok dense de kilo aldırıyor. Ben kullanmadan önce 62 kiloydum şu an 71. Onun sayesinde kesinlikle. Diğer kist ilaçları da kullandım ama bundan sonra almaya başladım. Ondan belki doktorlar geçe bırakıyorlar.

Elevit ne kadar kiloyla ilgisi yok dense de kilo aldırıyor. Ben kullanmadan önce 62 kiloydum şu an 71. Onun sayesinde kesinlikle. Diğer kist ilaçları da kullandım ama bundan sonra almaya başladım. Ondan belki doktorlar geçe bırakıyorlar.

belkide canım ben folibol kullnıyorum

MERHABA arkadaslar
yenı gelenler hosgeldınız umarım sagsalım kucagıınıza almak nasıp olur
kalp atıslarını görenlerıde tebrık ederım
ne buyuk mutluluktur o ses
lekelenmesı olan arkadaslarım umarım sorun yasamazlar
ve saglıkla devam ettırırler hamılelıklerını
ben yarın ılk defa doktora gıdıcem kızlar
ama cok korkuyorum bugun ıtıbarıyle 5hafta 4 gunluk olduk
bılıyosunuz ben ılk bebegımı 12.haftasında kaybettım
esım ve sızlerden baska hamıle oldugumu bılen yok
korkudan soylemıyoruz kımselere aılelerımıze bıle
hayal etmeye korkuyoruz esımle ılkınde cok sevındık cok hayaller kurmustuk
sanırım ıcımızde bebegımızı yıne kaybederız korkusu var
oyle dolu ki içim yazsam sayfalar alır
korkumumu yazsam sevıncımımı bılemıyorum
hergun yazdıklarınızı gırıp okuyorum ama yorum yapmaya elım gıtmıyor
ya yıne yarı yolda kalır sızle devam edemezsem yola dıye
neyse çenem düştü sanırım
yarının korkusu bu bılıyorum
optum herkesı

perttybaby seninle aynı sıkıntıları inan ben de yaşıyorum. Kötü düşünceleri uzaklaştıralım kafamızdan. Sevincini yaz sen buradan. ınşallah yarın da güzel haberlerini paylaşırız. ılk muayeneden sonra insanın içi rahatlıyor inan ki. ınşallah bu sefer yarı yolda kalmayacağız. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alacağız.

MERHABA arkadaslar
optum herkesı

canım inşallah bu sefer bişey olmayacak bebişlerimize. rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize

MERHABA arkadaslar
optum herkesı

prettybaby seninle ayniyiz. ben de 5 hafta 4 gunlugum. biz de hickimseye soylemedik. sakin korkma. eminim kalp atislarini duyacaksin yarin.

:1hug:

bu kirazların dondurulmuş olanlarından yokmudur acaba
senin için bende bakacağım tatlışım.

meralciğim sağol bitanem ama dondurulmuş istemiyorum şööyle taze taze sulu sulu istiyorum bir tane dondurulmuş aldım ağzıma ı-ıh taze bulun banaaaaaadelikafadulden
bu arada bugün benim miden hiç bulanmadı ve biraz önce iç çamaşırımda minicik bir kahve rengi leke.
dün akşamda azıcık vardı. nedir acaba merak ettim.
göğüslerde hassasiyet devam ediyor ama.
valla içim kötü oldu birden

aman yat yat kalkma dinlen sakın ağır kaldırma herkesde geliyor o lekeden de sürekli gelmesi devam etmesi iyi olmaz benimki gibi yani
Merhaba kzılar
Benide aranıza alırmısnız
Benimde SAT 5 mart
Bende inşallah aralık annesi olacam
Ama düşük riskim çok oluduğu için çok korkuyorum aralık annesi olamamaktan

hoşgeldin büşra aralık anneleri 2009 a hayırlı olsun:nazar:inşallah korktuğun olmaz canım
kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti

süpeeeerr :dance:gözünaydın canım benimŞeniz
Honeybaby hoş bulduk canım, biraz daha sık dişini, bir süre daha dinlen bak bebişin sana nasıl tutunacak göreceksin. Dualarım seninle, bu arada midem bulanıyor gibi acaba kusmaya mı dönecek hımmm

inşallah şeker inşallah sağol duaların için bitanem a.s.bende herkese ediyorum rabbim
sağlıkla kucağımıza almayı nasip et benimde senin de hepimizinde hakkında hayırlısını versin benim sabah kusmam oluyordu doktor ilaç yazdı bu sabah ilk defa kullandım ve kusmadım her günde almak istemiyorum ama bakalım umarım dönmez canım dönersede ilacı var
canım pastaneye git kiraz için pasta üstüne koydukları için onlarda vardır. istersen bende vişne var yollim. arkadaşımda kışın kiraza aşermiş vişne yemiş

esracığım vişneler dondurulmuşsa sağol almayım kibarlığın için teşekkür ederim canım allah razı olsun ama yok tazeyse hemen adresini ver geliyorum:roflol:
Ben de 11 mart 16 aralık kızlar ekleyemedim. Olmuyor. Sanırım ben ekleme yapamıyorum değil mi?

ekledim canım hayırlı olsun innnnnnşallahkaydirigubbakcemile5
ah ah ben evde pişen hiç bir yemeği yiyemiyorum kuru katı ne varsa onlara kaldım balkonda yapmayı denedik gene olmuoy kokuyo kardeşim kokuyo genede kilo alıyorum

bende balkona masa sandalye takımı aldıracağım hiç ihtiyaç duymamıştık bugüne kadar ama artık bu koku belasından yemek yapılırken mutfağın kapısı kapalı bütün camları açık ben tabağımı balkona götürüp orda yiyorum sonrada girdiğim odanın kapısını kapatıp camını açıp oturuyorum çok zor günler ama geçecek gülüm:teselli:herkesin aynı maalesef
MERHABA arkadaslar
optum herkesı

ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeyler:eek:klava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz

kızlar ya ara ara sizdede beyaz akıntı geliyormu yoksa bende bir gariplik mi var
akıntının herçeşidi var şekerim hangisini istersen hamilelikde hepsini görecez bi tek kırmızı akıntıyı görünce endişelen gerisini boşver mesela ben progestan fitil kullandığım için kullananlar bilirler fitil geri geliyor ayyy anlatamayacağım bulandım biri anlatsın arkadaşa:roflol:

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-:nazar:ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-:nazar:EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-:nazar:JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-:nazar:SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-:nazar:prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-:nazar:sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-:nazar:MAMBAA...............................17mart.....................22aralık:CüvCüv:
30-:nazar:mcetin1.................................. 2mart......................7aralık:CüvCüv:
31-:nazar:sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:
32-:nazar:SEÇıLL...................................1mart.......................6aralık.:CüvCüv:
33-:nazar:BHCG.....................................11mart....................16aralık:CüvCüv:

Ben de 5 gün önce gittim doktora 5,4 mm çıktı. İki hafta sonra kalp atışları için gideceğim. Çok heyecanlıyımmmm
sen birde kalp atışını duyduktan sonraki düşünceleri yaz. mucizete şahit ol süper birşey canım.
Ah iştah mı dediniz. Benim felaket derecede iştahım açıldı. Daha şimdiden üç kilo aldım. Yemekten iki saat sonra sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkıyorum. Okuldan eve geldiğimde sağolsun kayınvaldem burada yemek hazır oluyor ama birkaç gün sonra gidiyor o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum yemek yapmayı da hiç sevmem.
eee herzaman kayınvalide olmaz tabi peluse. bak bizde kendimiz yapıyoruz. yok öyle hazır mama. hareketde lazım dimi ama canım. hem bak bebişler büyüyüp 6 ayı doldurdukatan ek gıdalara geçiliyor. o zaman nasıl olacak. tabi konu bebişler olunca akan sular durur:))))
iştahım benim biraz açıldı. ve henüz kilo almadım. almayımda zaten. fazla bir kilo ile hamile kalınca ilk 5 ay kilo almasamda olur yani.
Kaç haftalık arkadaşım bebişin? Kalp oluşuyor önce nasıl ölçüm olabiliyor. Ne ölçülüyor ki. Pıhtımı? Cahilliğimi affedin artık.:KK43:

şekercim cahillik değil ki bu. burada bulunan bir çok arkadaşımında benimde ilk bebişlerimiz.
bebişi ölçüyor dr.kesenin içindeki bebişi şeker.ben 1cm'lik bebişin kalbini gördüm, kalp atışını duydum...:CüvCüv:

Ben de 5 gün önce gittim doktora 5,4 mm çıktı. İki hafta sonra kalp atışları için gideceğim. Çok heyecanlıyımmmm

canım varya inanılmaz güzel birşey. onun varlığı ve içinde bir canlının kalbinin atması ne bileyim tarifi mümkün değil inan bana.rabbim hepisini korusun:Saruboceq::Saruboceq:

Yalnız değiliz demekki hepimiz aynıyız. Kanla besleniyorlar ya dimi? Kanlı kısım bitince gene kanlı şeyler ye anneeee diyor bariz yaa.? Düşünün boy 170 cm. Kilo oldu 71. Gitti gidiyor.

sen ne diyorsun boy 1.71 kilo 75
benim halim içler acısı yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

MERHABA arkadaslar
optum herkesı

kuzucum canım arkadaşım hemşerim allahın izniyle sağlıklı ve güzel haberlerini yarın senden alacağız.
pozitif düşün ne olur.
rabbim hakkımızda neyi hayırlı eylediyse onu görüp onu yaşıyoruz/yaşayacağızda.
sana kocamaaaaaaaaan şans öpücüğü gönderiyorum kabul et ne olur.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

meralciğim sağol bitanem ama dondurulmuş istemiyorum şööyle taze taze sulu sulu istiyorum bir tane dondurulmuş aldım ağzıma ı-ıh taze bulun banaaaaaadelikafadulden

tazesini bulursam vallahi hemen gönderirirm tatlım. ama zor buluruz o da bir gerçek.

aman yat yat kalkma dinlen sakın ağır kaldırma herkesde geliyor o lekeden de sürekli gelmesi devam etmesi iyi olmaz benimki gibi yani :1shok:

şimdilik herşey yolunca canım şükür birşeyim yok şimdi.:Saruboceq:

herkese kocaman günaydınlar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler hayırlı bir hamilelik ve sonunda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.

günaydın a.s.
nasılsınızzz??? işallah herşey yolundadır:nazar:

X