2009 Aralık Anneleri

Merhaba canım, öğle uykularımı biraz abarttım, insan 2,5 saat uyur mu canım. Sen kaç haftalıksın canım?

merhaba şekercim
valla 2,5 saat guyku için süper bir zaman:sm_cool:
ben sanırım 7 haftalık gibiyim.
geçen hafta cumartesi dr 6 haftalık görünüyor demişti.
ilk kontrolümde bebiş5,5 mm iken bir hafta sonra 1 cm olmuş.
yarabbim çok büyüksün sen:Saruboceq:

güzel anneler
canlarım benim
benim mesaim bitmek üzere.
bu akşamlık aranızdan ayrılırken hepinizi teker teker öpüyorum.
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
çok yemek yiyip benim gibi şişmeyin.valla alim allah gaz yapar sonra
hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:

merhaba şekercim
valla 2,5 saat guyku için süper bir zaman:sm_cool:
ben sanırım 7 haftalık gibiyim.
geçen hafta cumartesi dr 6 haftalık görünüyor demişti.
ilk kontrolümde bebiş5,5 mm iken bir hafta sonra 1 cm olmuş.
yarabbim çok büyüksün sen:Saruboceq:

Ben de 5 gün önce gittim doktora 5,4 mm çıktı. İki hafta sonra kalp atışları için gideceğim. Çok heyecanlıyımmmm

güzel anneler
canlarım benim

Hadi öptüm canımmm valla ben de pek iştahlıyım

kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vitamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten. folik asiti de içeriyor. dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş dedi bana

canım eltimde hamileydi ve dru ona ilk 3 ay folikasit verdi sonra elevite geçti. çevremdeki herkes içiyor

canım folbiol günde 1 tane folik plus günde 3 tane alınır..

canım benim folibol ve drum günde 1 tane al dedi

doktorun söylediğine göre iki tane folikplus bi tane elevit hamilelikten önce 3 tane folikplus alıyodum üzerinde öyle alın yazdığı için valla öyle rahatladım ki ne kötü kokular kaldı ne sıkıntı içimde dünkü kalp atışlarından sonra:)dünya tozpembe bide doktor 7+1 günlük dedi adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim ben hamile kalmak istediğim ay ateşimi ölçüyodum yumurtlamayı belirleyebilmek için ateş ölçmedede 9.gün yumurtlamış görünüyodum zati hesaplarsak 14.gün değilde9.gün yumurtlanınca bebek 7.haftayı bitirmiş oluyo ama doktor gene normal sat hesabını kullan dedi

canım elevite bazı drlar 3 aydan sonra başlatıyorlar

Merhaba aralık annelerİ...sanırım bende aralık annesİ olacaĞım dÜn akŞam test yaptım Çok sİlİk..daha emİn deĞİlİm oyÜzden ve adet tarİhİm 24Ü..bİraz erken yaptım ben...kızlar İŞallahh meleĞİm benİmledİr ve sİzlere katılabİlİrİm..bİkaÇgÜn sonra İŞallahh bellİ olacak ...herkeze hayırlı hamİlelİkler dİlerİmm kızllarrrrr

canım gözün aydın inşallah

Ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
Allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah:nazar::nazar:

canım ya çok üzüldüm ama inşallah en yakın zamanda bebişin gelecek

selaaam SAT 12 Mart 5+4'üm bende bekliyorum kuzucuğumu

canım hoşgeldin aramıza

Merhaba kzılar
Benide aranıza alırmısnız
Benimde SAT 5 mart
Bende inşallah aralık annesi olacam
Ama düşük riskim çok oluduğu için çok korkuyorum aralık annesi olamamaktan

canım bol bol dinlen ve sırt üstü yat.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın

kızlar ben progestanı 1 artı 2 seklınde alıyorm.toplam 3 yanı.daha fazla kullanan var mı?

canım bende günde 3 tane alıyorum

kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti

gözün aydın tatlım

güzel anneler
canlarım benim

canım dikkat et kendine

kızlar ya ne kadar fos çıktık ya hemen hemen hepimiz progestan kullanıyoruz. yediğimiz hormonlu yiyeceklerden dolayı bebişlerimizi bile taşıyamıyoruz.bu hormonu bulanı bir bulsam:eek:klava:

Ah iştah mı dediniz. Benim felaket derecede iştahım açıldı. Daha şimdiden üç kilo aldım. Yemekten iki saat sonra sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkıyorum. Okuldan eve geldiğimde sağolsun kayınvaldem burada yemek hazır oluyor ama birkaç gün sonra gidiyor o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum yemek yapmayı da hiç sevmem.

Ah iştah mı dediniz. Benim felaket derecede iştahım açıldı. Daha şimdiden üç kilo aldım. Yemekten iki saat sonra sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkıyorum. Okuldan eve geldiğimde sağolsun kayınvaldem burada yemek hazır oluyor ama birkaç gün sonra gidiyor o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum yemek yapmayı da hiç sevmem.

bende biraz tiksinme başladı ama çabuk acıkıyorum

Ben de 5 gün önce gittim doktora 5,4 mm çıktı. İki hafta sonra kalp atışları için gideceğim. Çok heyecanlıyımmmm

Kaç haftalık arkadaşım bebişin? Kalp oluşuyor önce nasıl ölçüm olabiliyor. Ne ölçülüyor ki. Pıhtımı? Cahilliğimi affedin artık.:KK43:

[/QUOTE=mcetin1;6431275]honey'im gece kuşum:)
canım evet aynı zamanda gebelik oluşmuş ve aynı tarihe kontrol için gün almışız.
doktor gebelik takip kitapçığı diye birşey verdi bana.
tüm kontrollerime gittimde ya da hangi haftalarda gitmem gerektiğini, gittiğimde bebişte hangi organların oluştuğunu, kilom ve diğer bilgileri yazdığı bir kitapçık.
11 ile 14. haftarlar arasında gelmemi istedi.ikikli tarama yapılacakmış.
bakalım hayırlısı.
hıııı bu arada ismim meral.
dur ben şunu değiştirip ismimi yazayım bari:) sonra adım çetin kalacak.
canım sende yatmaya devam hııı? allah hepimizin yardımcısı olsun.
allahım izniyle hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza.

merhaba meralciğim bu benim doktor işe yaramazın teki yaa bak ne güzel sana kitapçıkda vermiş doktorun yatmaya devam canım dün bir gebe ile karşılaştım 5aylık mış ilk günden beri doktor yatacaksın demiş yata yata psikolojisi bozulmuş kadıncağızın korktum inşallah bana öyle olmaz :Saruboceq:

hoşgeldin sevgi hayırlı olsun canım:nazar:

özlem merhaba kelebeğim :) bende adımı yazayım ama aklınızda tutun birdaha yazmak bak:roflol: MERVE bende ok?

ayol bende dün mısır yedim haşlanmıştı ama hiçkimse bana mısır yeme demedi ki yasakmıymış yani alla allaaaa sana da geçmiş olsun meralciğima.s.

gülüm sen daha önce bu topiğe gelmiştin dimi tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gözünaydın nehir hayırlı olsun :nazar:

afiyet olsun şekerim bende kiraz aşerdim ama mevsimi olmadığı için hiçbiryerde bulamadık maalesef bebeğimin neresinde kiraz amblemi olacak bakalım:roflol:
aaaa bak buraya yazayım şimdi aklıma geldi kızlar marketde kiraz gören olursa bana haber versin neresi olursa olsun parasını gönderirim nooooluuurrr:Saruboceq:

herkesdede düşük tehlikesi var arkadaşlar yediklerimizden mi yoksa genlerimiz mi bzulmuş niye böyle yaaafisfisfis

maşallah ne güzel yaaa allah sağlıkla bbeklerini kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

sağol esracığımŞeniz eşimi bekliyorum gelip beni alacak evden bir türlü de gelmedi gerçi ben daha eşofmanlarımlayımkaydirigubbakcemile3

oyyy ne güzel dua ediyorsunuz arkadaşlar yaaa canım benim allah razı olsun amin hepimizinkini inşallahhŞeniz

geçmiş olsun allah şifalık versin a.s.

senle de aynıyız bu durumda canım bende 7+3 bugün bereber 9ayı tamamlamak nasip olur inşallahhh:CüvCüv:
hırçındeniz geçmiş olsun canım allah sabır versin ama çokda yıpratma kendini nooolur :teselli:[/QUOTE]

canım pastaneye git kiraz için pasta üstüne koydukları için onlarda vardır. istersen bende vişne var yollim. arkadaşımda kışın kiraza aşermiş vişne yemiş

bende biraz tiksinme başladı ama çabuk acıkıyorum

Bende tiksinme var , sağ kasıkta acı oluyor bazen. Birde içim bayılıyo habire. Karnım tok ama bişiler yeme ihtiyacı dışında hiçbir belirti yok 42 gün oldu.

Bende tiksinme var , sağ kasıkta acı oluyor bazen. Birde içim bayılıyo habire. Karnım tok ama bişiler yeme ihtiyacı dışında hiçbir belirti yok 42 gün oldu.

canım kasıktaki ağrılar bendede var merak etme kese büyüyor ya o yüzden

Ben de 11 mart 16 aralık kızlar ekleyemedim. Olmuyor. Sanırım ben ekleme yapamıyorum değil mi?

canım kasıktaki ağrılar bendede var merak etme kese büyüyor ya o yüzden

Ay Esrai o kadar zamandır niye sana sormadım ki. Çok rahatladım . Bilgilerin için teşekkür ediyorum. Ne zamandır endişe üf endişe . Yapamıyorum endişelenmeden. Acaba hep oluyor. Rahatlamak için yoğurtta işe yaramıyor. Hani uyku getirir derler ya bende tık yok. Allah ne muradın varsa versin arkadaş. :dance:

Ay Esrai o kadar zamandır niye sana sormadım ki. Çok rahatladım . Bilgilerin için teşekkür ediyorum. Ne zamandır endişe üf endişe . Yapamıyorum endişelenmeden. Acaba hep oluyor. Rahatlamak için yoğurtta işe yaramıyor. Hani uyku getirir derler ya bende tık yok. Allah ne muradın varsa versin arkadaş. :dance:

hepimizin versin muradını. canım ne demek sormak istediğin bişey olursa ben olmasam bile diğer arkadaşlarımıda yardımcı olur. ama emin ol kasıktaki batma ve ağrı hepimizde var. sen yoğurdu yemeye yinede devam et kalsiyum bakımından iyi ya

ah ah ben evde pişen hiç bir yemeği yiyemiyorum kuru katı ne varsa onlara kaldım balkonda yapmayı denedik gene olmuoy kokuyo kardeşim kokuyo genede kilo alıyorum

esracım bu arada adaşız eleviti doktor verdikten hemen sonra araştırdım hamilelik öncesi hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılan bi vitamın 3. aydan sonra verme sebeplerini bilemiyorum

Yalnız değiliz demekki hepimiz aynıyız. Kanla besleniyorlar ya dimi? Kanlı kısım bitince gene kanlı şeyler ye anneeee diyor bariz yaa.? Düşünün boy 170 cm. Kilo oldu 71. Gitti gidiyor.

esracım bu arada adaşız eleviti doktor verdikten hemen sonra araştırdım hamilelik öncesi hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılan bi vitamın 3. aydan sonra verme sebeplerini bilemiyorum

bende bilmiyorum canım ama 3. aydan sonra verildiğini bende biliyorum arkadaşımızın biri içmeye başlamış dru vermiş.adaşım gel seni bir öpimŞeniz

X