- 20 Mart 2008
- 1.169
- 3
kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti
Canım adetine kaç gün kala yaptın
Ben 4gün kala yaptm silik çizgi çıkmıştı
canım hoşgeldin,lekelenme ara ara normal diyo doktorlar.ama devamlıysa dikkat et canım bol bol dinlen..
Canım çok sevindim adına
Allahıım sağlıkla kucağna almayda nasip etsin
Benimde 6+4 ama doktor kalp atışlarnı duyamadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Yine kalp atışlarn duymazsa gebeliği sonlandıracak senağlama
Ama %90 95 bebeğin canlanacak dedi
kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti
hayırlı haber alırsın inşallah canım benimde kafamı miyom karıştırdıCanım çok sevindim adına
Allahıım sağlıkla kucağna almayda nasip etsin
Benimde 6+4 ama doktor kalp atışlarnı duyamadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Yine kalp atışlarn duymazsa gebeliği sonlandıracak senağlama
Ama %90 95 bebeğin canlanacak dedi
canım dün yaptım...normalde 24ü olmam lazım ..ama net hesaplayıcısı 27 si çıkarıyor..
o arada adet günüm...çok çok silikti benimkisi lambanın altında bakınca gözüküyordu canım...eşime gösterdim hatta acaba hayalmi görüyorum diye oda var dedi ama bilemiyorum....20 dk sonra hepten belirginleşti gerçi ama prospektüsünde 5dk sonra okuyun dediğinden şüphede kaldım....-tatlicadiarzu-
Yok canım ya keşke ara ara olsa ama benimkisi devamlı oluyor
15gün yattm zaten doktor bugün işe başlaya bilirsin dedi ama yürümek yorulmak ağr işler yapmak yok dedi
tatlım karından mı baktı?
inşallah bebeğin seninle kalacak,stres yapma sakın..
anladım canım,ilk gebeliğinmi?
rabbim hayırlısını versin,inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun arkadaşım..
çalışıyo olman dezavantaj olmuş tabi,umarım arkadaşların sana fazla iş yaptırmazlar.bol bol otur ayakta fazla kalma..
Canım ilk bebeğimi 5haftalıkken düşürdüm bu ikinci gebeliğim
Doktorum çalışabilirsin dedi zaten işim bilgisayar başında
Kalkmamı gerektirecek bi işim yok oturuyorum sürekli canım
of of of uyuyan güzelde aramıza katılmış.kızlarrr ben geldiimmm,uyudum uyudum geldim:)
meralcim senin yerinede uyudum tatlişkom ondan olsa gerek biraz abartmışımm:)
hırçındeniz çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun,bu hayatta herşey bizim için inşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun..
Mervecim memnun oldum,unutmam ismini balım
gözün aydın canım benimkızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti
Canım ya şimdi aklıma kendim geldim
Benim yaptğım testtede çok silikti bende hayalmi görüyorum diye arkadaşıma gösterdim ve oda çığlık atmaya başladı hamilesin diye
Sonra yine inanamayıp kapının önüne çıkıp güneşte bakmıştım geçkekten çizgi varmı diye kaydirigubbakcemile3
Kuzu ilk 5dakikada belli belirsiz çıktysa hamilesin
Benimkisini görene kadar anam ağlamıştı diyorum ya çkıp güneşte bakmıştım kaydirigubbakcemile3
canım benim çevremdeki birçok kişi hamile olduğumu biliyor.selam kızlar,
siz işyerlerinizde bahsettiniz mi hamileliğinizden?patronlarınızla konuştunuz mu yani?haziranda 8 yılım bitecek benim burda ama hiç rahat hissetmiyorum bu başlıkta.hala söylemedim.çaycı ablamız biliyor sadece.biraz daha bekleyeyim diyorum en azından hamileliğin benim performansımı etkilemediğini de göstermiş olurum böylece.ama offff diyorum ya papaz olacağız mecbur.patronlarıyla konuşanlara sorum:nasıl açtınız konuyu ve ne tür tepkiler aldınız?
merhaba,
yeni evinde mutlu ve sağlıklı günler dilerimkaydirigubbakcemile5
şimdi fırsatını buldukça dinlenip enerji toplaman lazım.
ilerde çok ihtiyacımız olacak değilmikaydirigubbakcemile3
ben şimdilik çıkıyorum işallah yine görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin alla nazarlardan saklasın sizii öptümm byyyyy:a015::a015::a015: