2009 Aralık Anneleri

Busra44,canım doktor 1 hafta once gıttıgımde dusuk tehlıkem oldugunu soylemıstı.o zaman da rengım kırmızıydı.15 gun yatacaksın hıc kalkmak yok dedı.gunde 3 tane de progestan verdı.pazartesı kontrolum var.sonrasında hersey daha da netlesecek.benı tek sevındıren bebegımın kalbı atıyor:)

Canım adetine kaç gün kala yaptın
Ben 4gün kala yaptm silik çizgi çıkmıştı

canım dün yaptım...normalde 24ü olmam lazım ..ama net hesaplayıcısı 27 si çıkarıyor..
o arada adet günüm...çok çok silikti benimkisi lambanın altında bakınca gözüküyordu canım...eşime gösterdim hatta acaba hayalmi görüyorum diye oda var dedi ama bilemiyorum....20 dk sonra hepten belirginleşti gerçi ama prospektüsünde 5dk sonra okuyun dediğinden şüphede kaldım....-tatlicadiarzu-

canım hoşgeldin,lekelenme ara ara normal diyo doktorlar.ama devamlıysa dikkat et canım bol bol dinlen..

Yok canım ya keşke ara ara olsa ama benimkisi devamlı oluyor
15gün yattm zaten doktor bugün işe başlaya bilirsin dedi ama yürümek yorulmak ağr işler yapmak yok dedi

tatlım karından mı baktı?
inşallah bebeğin seninle kalacak,stres yapma sakın..

hayırlı haber alırsın inşallah canım benimde kafamı miyom karıştırdı

Canım ya şimdi aklıma kendim geldim
Benim yaptğım testtede çok silikti bende hayalmi görüyorum diye arkadaşıma gösterdim ve oda çığlık atmaya başladı hamilesin diye
Sonra yine inanamayıp kapının önüne çıkıp güneşte bakmıştım geçkekten çizgi varmı diye kaydirigubbakcemile3

Kuzu ilk 5dakikada belli belirsiz çıktysa hamilesin
Benimkisini görene kadar anam ağlamıştı diyorum ya çkıp güneşte bakmıştım kaydirigubbakcemile3

Yok canım ya keşke ara ara olsa ama benimkisi devamlı oluyor
15gün yattm zaten doktor bugün işe başlaya bilirsin dedi ama yürümek yorulmak ağr işler yapmak yok dedi

anladım canım,ilk gebeliğinmi?
rabbim hayırlısını versin,inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun arkadaşım..
çalışıyo olman dezavantaj olmuş tabi,umarım arkadaşların sana fazla iş yaptırmazlar.bol bol otur ayakta fazla kalma..

Canım ilk bebeğimi 5haftalıkken düşürdüm bu ikinci gebeliğim
Doktorum çalışabilirsin dedi zaten işim bilgisayar başında
Kalkmamı gerektirecek bi işim yok oturuyorum sürekli canım

Canım ilk bebeğimi 5haftalıkken düşürdüm bu ikinci gebeliğim
Doktorum çalışabilirsin dedi zaten işim bilgisayar başında
Kalkmamı gerektirecek bi işim yok oturuyorum sürekli canım

inşallah bu kez meleğine kavuşacaksın canım,içini ferah tut.
rabbim hepimizin bebeğini korusun...

of of of uyuyan güzelde aramıza katılmış.
şeker rüyalarda gördünmü bari?

kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti
gözün aydın canım benim

hehehe))))) ayy işallahhh canımcım kızzz valla şaşı olcaktım bakarken...)))) büyüteç olsa diye bile düşündüm bir an....kaydirigubbakcemile3işnşallahhh canımcımm...iyice havaya girdim diyorum yaahihoyyythihoyyyt bide çıkmazsa çok üzülcem valla...hayırlısı bakalım melek benimlemiii:Saruboceq:

Honeybaby hoş bulduk canım, biraz daha sık dişini, bir süre daha dinlen bak bebişin sana nasıl tutunacak göreceksin. Dualarım seninle, bu arada midem bulanıyor gibi acaba kusmaya mı dönecek hımmm

canım benim çevremdeki birçok kişi hamile olduğumu biliyor.
rahatım yani.
yöneticim ile de 1 saat önce paylaştım.
size söylemek istediğim bir konu var dedim ve girdim konuya;
ben hamileyim bir bebek bekliyoruz dedim.
ilk tepki
waaaaawwww dedi. bende böyle demeyin güzel bir haber dedim gülümsedi. tabiki güzel haber dedi.
sonra insan kaynaklarından bir yöneticimizde doğum ne zaman senin yerine birinide ayarlamak gerekiyor dedi.
daha erken. hele bir 6 aylık olayım o zaman bakarız dedim.

sonuç itibariyle mutluluğumu paylaştım ve olumlu tepkiler aldım.
sende rahat ol canım.

sonuç itibariyle evliyiz ve tabiki doğal olarakda bebişimiz olacak dimi amahihoyyythihoyyyt

ben şimdilik çıkıyorum işallah yine görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin alla nazarlardan saklasın sizii öptümm byyyyy:a015::a015::a015:

merhaba,
yeni evinde mutlu ve sağlıklı günler dilerimkaydirigubbakcemile5
şimdi fırsatını buldukça dinlenip enerji toplaman lazım.
ilerde çok ihtiyacımız olacak değilmikaydirigubbakcemile3

Merhaba canım, öğle uykularımı biraz abarttım, insan 2,5 saat uyur mu canım. Sen kaç haftalıksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…