2009 Aralık Anneleri

peki kanaman cok mu?mesela ben yatarsam kupkuruyum:)ama ayaga kalkarsam kanın her tonunu gorebılıyorum.fazlasının zararı var mı?

peki kanaman cok mu?mesela ben yatarsam kupkuruyum:)ama ayaga kalkarsam kanın her tonunu gorebılıyorum.fazlasının zararı var mı?

Canım benim kanamam ara ara oluyor ama sürekli kahve rengi akıntım oluyor
Yatsamda oluyor fazlasnın zararı olsa doktor bana 2sabah 2akşam vermezdi heralde canım ya peki senin neden kanamam oluyor doktor bişey dedimi

Canım ben 2akşam 2sabah alıyorum doktorum öyle dedi

büşraaa canım naber????kız hamilemisin yoksaa???? :lepi:bak burada karşılaştık sanırım bende hamileyim ama 2 gün sonra kesinleşecel çünü çok çok silik çıktı düngecekafamçokkarıştı...senin nasıl???

kızlarrr ben geldiimmm,uyudum uyudum geldim:)
meralcim senin yerinede uyudum tatlişkom ondan olsa gerek biraz abartmışımm:)
hırçındeniz çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun,bu hayatta herşey bizim için inşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun..
mervecim memnun oldum,unutmam ismini balım

Kuzu çok sevindim yaaaaaaaa silikte olsa 2.çizgiyi gördüysen hamilesin
Bendede çok silik çıkmıştı belli belirsizdi hatta
Evet bende hamileyim ama çok sorunlu geçiyor kuzu ya
15gündürlü evde yatıyordum 2gün hastanedeydim bugün işe başladım ama yine dedüşük riskim var kuzu daha bebeğimin kalp atışlarınıda duymadılar gerçi normalmiş 8.haftaya kadar duyulurmuş kalp atışları

selam kızlar,
siz işyerlerinizde bahsettiniz mi hamileliğinizden?patronlarınızla konuştunuz mu yani?haziranda 8 yılım bitecek benim burda ama hiç rahat hissetmiyorum bu başlıkta.hala söylemedim.çaycı ablamız biliyor sadece.biraz daha bekleyeyim diyorum en azından hamileliğin benim performansımı etkilemediğini de göstermiş olurum böylece.ama offff diyorum ya papaz olacağız mecbur.patronlarıyla konuşanlara sorum:nasıl açtınız konuyu ve ne tür tepkiler aldınız?

hadi yaa öylemiii((((( izin alsan işinden biraz daha..yatarak bu riskli zamanı atlatabilirsin belki canımcım...hamileliğine okadar sevindim ki hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin canımcım...
tabi toppikteki bütün arkadaşların
işallah benimde bikaçgüne kadar kesinleşir bakalım heyecanla bekliyorum daha adet günüm gelmediğinden biraz erken yaptım testi..yanılma payıda var ya bunlarda emin olamıyorum ama iyicede kaptırdım kendimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlısıysa olsun diyorum artık....işallah burada güzel paylaşımlarla sizlerle kalabilirim canım...:enbuyukkk:

kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti

isyerini birak cevreme arkadaslarima dahi soylemedim ben. sadece ailem biliyor. 12. hafta bitene kadar hickimseye soylemeyecegiz.

Canım adetine kaç gün kala yaptın
Ben 4gün kala yaptm silik çizgi çıkmıştı

Canım benim kanamam ara ara oluyor ama sürekli kahve rengi akıntım oluyor
Yatsamda oluyor fazlasnın zararı olsa doktor bana 2sabah 2akşam vermezdi heralde canım ya peki senin neden kanamam oluyor doktor bişey dedimi

canım hoşgeldin,lekelenme ara ara normal diyo doktorlar.ama devamlıysa dikkat et canım bol bol dinlen..

kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti

Canım çok sevindim adına
Allahıım sağlıkla kucağna almayda nasip etsin
Benimde 6+4 ama doktor kalp atışlarnı duyamadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Yine kalp atışlarn duymazsa gebeliği sonlandıracak senağlama
Ama %90 95 bebeğin canlanacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…