- 21 Temmuz 2007
- 2.446
- 19
- 39
inşallah canım.
allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
Amin canım
Buarada kaç haftalık hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım.
allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
Amin canım
Buarada kaç haftalık hamilesin
sanırım 7 oldum:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben progestanı 1 artı 2 seklınde alıyorm.toplam 3 yanı.daha fazla kullanan var mı?
Saol canım teşekkür ederim. Sendemi aralık annesi olcan ?
Ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
peki kanaman cok mu?mesela ben yatarsam kupkuruyum:)ama ayaga kalkarsam kanın her tonunu gorebılıyorum.fazlasının zararı var mı?
Canım ben 2akşam 2sabah alıyorum doktorum öyle dedi
büşraaa canım naber????kız hamilemisin yoksaa???? :lepi:bak burada karşılaştık sanırım bende hamileyim ama 2 gün sonra kesinleşecel çünü çok çok silik çıktı düngecekafamçokkarıştı...senin nasıl???
Kuzu çok sevindim yaaaaaaaa silikte olsa 2.çizgiyi gördüysen hamilesin
Bendede çok silik çıkmıştı belli belirsizdi hatta
Evet bende hamileyim ama çok sorunlu geçiyor kuzu ya
15gündürlü evde yatıyordum 2gün hastanedeydim bugün işe başladım ama yine dedüşük riskim var kuzu daha bebeğimin kalp atışlarınıda duymadılar gerçi normalmiş 8.haftaya kadar duyulurmuş kalp atışları
selam kızlar,
siz işyerlerinizde bahsettiniz mi hamileliğinizden?patronlarınızla konuştunuz mu yani?haziranda 8 yılım bitecek benim burda ama hiç rahat hissetmiyorum bu başlıkta.hala söylemedim.çaycı ablamız biliyor sadece.biraz daha bekleyeyim diyorum en azından hamileliğin benim performansımı etkilemediğini de göstermiş olurum böylece.ama offff diyorum ya papaz olacağız mecbur.patronlarıyla konuşanlara sorum:nasıl açtınız konuyu ve ne tür tepkiler aldınız?
hadi yaa öylemiii((((( izin alsan işinden biraz daha..yatarak bu riskli zamanı atlatabilirsin belki canımcım...hamileliğine okadar sevindim ki hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin canımcım...
tabi toppikteki bütün arkadaşların
işallah benimde bikaçgüne kadar kesinleşir bakalım heyecanla bekliyorum daha adet günüm gelmediğinden biraz erken yaptım testi..yanılma payıda var ya bunlarda emin olamıyorum ama iyicede kaptırdım kendimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlısıysa olsun diyorum artık....işallah burada güzel paylaşımlarla sizlerle kalabilirim canım...:enbuyukkk:
Canım benim kanamam ara ara oluyor ama sürekli kahve rengi akıntım oluyor
Yatsamda oluyor fazlasnın zararı olsa doktor bana 2sabah 2akşam vermezdi heralde canım ya peki senin neden kanamam oluyor doktor bişey dedimi
kızlar bugün doktora gittim 6+3 kalp atışlarını duydum karnımdan muayene etti